Sevgilim aldattığımı düşünüyor?

Sevgilim onu aldattığımı düşünüyor, ama asla öyle birşey yok. Kendimden 14 yaş büyük bir adam ve 2 kız arkadaşım bir de onun arkadaşı görüştük ama giderken sevgilime yalan söyledim o da bunu mesajlarımda gördü ve yanlış anladı daha da kötüsü adamla bir kaç gün konuştuk ama benim ona karşı hiç bir hissim yoktu onun da bana ikimizin de sevgilisi vardı , ama sevgilim onunla birşeyler yaşadığımı düşünüyor mesajlar samimi ama canım, bitanem seni özledim vs vs böyle şeyler asla içermiyor , merhaba nasılsın aaa öyle mi olmuş böyle mi olmuş bugün ne yaptın galan filan ama sevgilimin yanında da konuştum çocukla , diğer arkadaşlarla birlikte bir gün geçirdik bende daha sonra teşekkür etmek istedim ama sanırım mesaj fazla yanlış oldu , sevgilim bunlsrın hepsini okuduktan sonra asla beni affetmiyor dün yüz yüze geldik ve ağladı bunu haketmedi ama aldatmadım gerçekten nolur yardim edin
Güncellemeler
+1 yıl
Beraber yaşıyorduk bu arada 3 sene olucak neredeyse her anım onunla ilk birlikteliğim onu gerçekten anlatmadım ne olur yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
1 hafta olmadı ama dayanamıyorum bugün yine gideceğim yanına , çok seviyorum çok akıl verin
Sevgilim aldattığımı düşünüyor?