Güncellemeler
+1 yıl
Beraber yaşıyorduk bu arada 3 sene olucak neredeyse her anım onunla ilk birlikteliğim onu gerçekten anlatmadım ne olur yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
1 hafta olmadı ama dayanamıyorum bugün yine gideceğim yanına , çok seviyorum çok akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O kendinden buyuk adamin hedefindesin kanka sana uysal kedi gibi yaklasip timsah gibi avlama derdinde. Erkek arkadasin hakli ancak aglamasini anlamadim:)) herkesi ak sakalli dede zannetme
Ben bunları haketmedim seni çok sevdim istediğin herşeyi yapmaya çalıştım diye ağladı, barışmak istiyorum dün gittim bugün de gideceğim affeder mi?
Bence %100 affeder. Ortada fol yok yumurta yok
Peki sence bugün gittiğimde ne diyim?
Yanına gittiğimi onlarla vakit geçirdiğimi biliyor zaten bana yalan söyledin diyor
Mesajları da okudu bu arada bana göre flörtleşme yok
Iste boyle dusunmenden dolayi yalan soylemek mecburiyetinde kaldim. Beni yanlis anlamandan korktum ilahi adalet iste yalan atmayids beceremiyorum gordun dersin. Hersey ortaya cikti yine ama bu senle olan iliskimin sonlanmasi anlamina gelmemeli bu sefer boyle oldu bir dahada asla yapmam dersin...
Öfkesi kolay kolay geçmez. Biraz zaman ver dicem ama, affedecek gibi de durmuyor.
Dün ilk gittiğimde sana yapacaklarım bitmedi
Seni tezil edicem dedi daha sonra o ağladı ben ağladım derken seninle uğraşmayacağım merakmetme dedi
Kizim senin icinde var aldatmissin iste
Hayır asla içimde böylr birşey yoktu onu çok seviyorum biliyorum çok üzdüm onu ama asla içimde öyle bir his ile gitmedim yapmadım
Niye gittin peki
Arkadaşlarımla vakit geçirmek istedim oraya onunla tek başıma başbaşa buluşmaya gitmedim evet bunu yapmam hata ama bundan çok pişmanım
Gecti artik sen sevgiliningozunde ne haldesij Şu an biliyonmu
Aldatsam sana neden açıklama yapayım deseydin
Neler dedim hakaret etti başta eşyalarımı attı beni anneme söyledi ama yine de gittim yanına bir şans istiyorumm
Umarım verir
Gerçekten çok seviyorum gurursuzum umrumda bile değil ve dayanamıyorum onsuzluğa şu an konuştum yanlarına gittim ama birşey hissederek değil gerçekten
Ona da bunu açıklayabilirsem umarım beni affeder
İçini dök
Sen olsan affeder miydin?
Ederdim
bu da bir nevi aldatma uzgunum aldatmissin
Hiç bir duygu hissetmedim sadece yalan söyledim ve çok pişmanım beni affetsin
duygu hissetmen gerekmez, aldatma bu da... affetmez uzgunum. cunku guveni sarsilmis artik hep suphelenecek