Sevgilim aldattığımı düşünüyor?

tinder diye bir uygulamadan tanıştık neredeyse 1 yıldır sevgiliyiz. bir gün tiktokta gezerken tinderin reklamı çıktı dedim ki profilim duruyordu kaldırayım diyerek uygulamayı indirdim, profil fotoğrafını kaldıramadım hesap silmeyi de bulamadım bende profile sevgilimle ikimizin oldupu bir fotoğrafı koyup uygulamayı sildim. sonra yaklasık bir iki ay sonra uygulama tekrar karşıma çıktı ve yeniden indirip bir bakayım dedim ama hesaba girdikten sonra uygulamaya girmedim sevgilimle konustuk uyuyacaktık iyi geceler diyip yatıyorduk bana tinderdan mesaj geldi peofilinde ki sevgilin mi diye bende evet dite yanıt verdim ve yaklasık yarım saat konustuk ama flörtlesmek givi değil ben yaklasık 3 kere sevgilimşn adını geçirip onu anlattım baska bir konu geçmedi pek instagramdan ekledi kedisi varmıs benimde vardı ondan bi bak dedi bakmiyim yaticam falan dedim uygulamayı da silicektim ama ısrar edince bende baktım sonra yatıcaktıö sevgilim görmüs takip ettigimi falan aramaya basladı ben aramalarını açmadım uyuduk dedik diye sonra cpcuga da instadan sana yazarsa emgelle onu da beni de dedim ugrasırsın kanka dedim aramızda çözelim dedim ama bunlar konustu nsyse o günden sonra sevgilim onu aldattığımı söylüyor ama ben sadece yalan söylemiş bulundum evet bu da affedilemez ama gerçekten aldatacak hiç bir konuşma olmadı.

Sevgilim aldattığımı düşünüyor?