sevgilimle birbirimize deger veriyoruz birbirimize çok aşıgız ben onun için canımı veriirim şimdi ben ve sevgilim uludag a gidecektik .benim en yakın arkadaşım (çocuklugumdan beri kardeşim gibi görürüm onu)en yakın arkadaşımla sevgilisi de gelecekmiş. arkadaşımın sevgiliside sürekli bana hafiften yavşıyordu ama yok ya felan diye kendimi kandırıyordum.işte ordayken arkadaşımın teyzesi öldü o dönecekti bizde gelelim felan dedik siz tatile devam edin dedi onun sevgiliside kaldı. kız artık aşırı derece yavşıyordu artık. böyle yemek yiyoruz burak bak sana geçen yaz ki tatil resimlerini gösteriym dedi bikiniler felan sonra heryerimi mıncıklamak. işte ben her sene çacuklugumdan beri 3 hafta felan uludag a gelirim o yüzden kayak snowbord felan çok iyiimdir arkadaşımın sevgilisi bana ögret felan dedi çok ısrar etti kaymayı ögretiyordum bu böyle düştü düşerken elini cinsel bögeme sürttü kalktı pardon felan dedi bende kazadır dedim 2 gün sonra hadi hocam diye espiri yaptı tamam sen bekle ben üstümü degiştiriym dedim ben odama gittim üstümü degiştiriyordum içeri girdi beni duvara yasladı heryerimi elliyordu öpüyordu dur felan dedim o sırada ellerimle belinden tutup itecektim elim tma belindeyken sevgilim içeri girdi içeri girince kız kendini kurtarmaya çalışıyo gibi yaptı sevgilim bagırdı sonra kendini tvalete kilitledi 2 saat sonra çıktı eşyalarını topladı istanbula döndü ylavardım dinlemedi bile bend e arkasından istanbula döndüm sevgilim aramalarıma mesaj larıma cevap vermiyor herkez düşmanım oldu en yakın arkadaşım dostlarım sevgilim herkez beni suçluyor çünkü o oruspu şöyle demişti :sürekli beni taciz deiyordu beni üstüne çekti tehtit etti felan diyip kendini kurtarmış kimse bana inanmıyor o pisligi aradım yalvardım gerçekleri söylesin diye cevap şu: o kız sana güvenmiyor bile sevgini haketmiyor brak onu benimle çık dedi yürü git başımdan dedim sevgilimin konuştugu bir arkadaşının azını aradım aglamaktan gözleri kızarmış aşkımın bunu bana nasıl yaptın burka diye bagrıyormuş.sevgilimi 2 haftadır görmüyorum onu çok seviyorum artık dayanamıyorum sevgilim olmadan yaşayamam kimse bana güvenmiyor suçsuzlugumu nasıl ispatlarım?neden ona inandılar da bana inanmıyorlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAra o kızı konuştur sevgilinin yanindayken o gün zorla öptüğü gün nasıldı falan de ancak öyle olur öteki türlü kaybedersin ara konuştur ya da ses kaydına al.
28 Yorumla
Soran+1 yılkıla birlikte oldum video ya aldım şimdi ikna oldu saaat 10 da ayçayla konuşucak.
Cevap sahibi+1 yılters tepmez inşallah kızın yanında gitseydin keşke sende
Soran+1 yılozaman zorla söylettigimi düşünür inanmaz kaşar ya dün en begenilen yorum varya onu yazanla plan yaptık kaşar hemen geldi 1 saat de hallettim ama birde ufacık hata yaptım inşallah inanır şu an buluşmuşlardır çoktan..
Cevap sahibi+1 yılOkudum . Hata yapmasan çok iyi olurmus. Haber var mi peki ayça dan . Planın ise yarar umarım
Soran+1 yılbilmiyorum ama şundan korkmuyor değili bizim kaşar sabah 8 gibiydi sen benimsi senin içim mücadele edecegim flen saçmalamış bişeyler yazmış galiba köşeye sıkıştı ya son çırpınışlarını atıyo kaşar.
Soran+1 yılbizim kaşar gene mesaj attı bana geliyorlarmış arkadaşımı da çagırmışlar galiba hepberaber konuşmak istiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılO kızda ne kasarmis be. Bari biraz gururu olsun. Böyleleri yüzünden kaç insan birbirinden ayrılıyor. Gelince ne yapacaksin. Dün kü olaylar yüzünden sana kalmasın yine olay. Bu arada o videoyu yedkle bir yere. Ne olur ne olmaz .
Cevap sahibi+1 yılİyi şanslar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz u kdar vakit geçrrken snn sevgln napıor bir tutarszlık var
0121 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimle yaptıklarımı anlatmadım
Cevap sahibi+1 yıleğer bu dğruysa sen ayvayı yemişsn cdden
Soran+1 yılhiç çıkış yolun yok fiyorsun
Cevap sahibi+1 yılbn kendmi şuan o kızn yerine koyuyorm affetmem çok ama çoooooooooooooooooooookk zor olur.çok ciddi kanıtlar olmanı elinde
Soran+1 yılşunu yazmayı unuttum sevgilim ordayken bu kız sana yavşıyo farkındaysan dedi.
Cevap sahibi+1 yılbu ne deiştricek sayın gzli.
Soran+1 yılşimdilik o oruspuyu ikna etmek dışında bir yol yok gibi gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılkızı skıştır telefonun ses kayıt bölümünü aç yap bişe
Soran+1 yılevet aklıma bişey geldi şimdi bu kız sürekli sarkıyo zaten istyo sapık ben buna seninle çıkıcagım sen haklısın desem sonra bşr yolunu bulup arkası dönükken telefonu açsam bunu konuşturum belki
Cevap sahibi+1 yılyani yaparsn tabi.senn yakın arkdşn kzla hala çkıomu
Soran+1 yılevet o kendini kurtardı bide arkadaşım kıza çok aşık ne dese inanıyor
Cevap sahibi+1 yılof yazık ya.arkdşn tam bir malmşşş.
Soran+1 yılsaflık desek
Cevap sahibi+1 yılne safı bildiğn mall.bnce ne yap bliomsn kızı eve davet et çıplak fotlarnı çek .d eğer itiraf etmzsen bnu internete vericem de
Soran+1 yılaslında bu ses kaydından daha kolay olur önce onu konuştururum herkez ne mal oldugunu anlar sonra fotograflarını paylaştımmı oldu bu iş
Cevap sahibi+1 yılaynen.üzülsn braz kaşar
Soran+1 yılşimdi onu arıyorum 1 saat bile dayanacak halim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılne zmn oldu bu olay
Soran+1 yılaradım tamma kabul söyledigin gibi beni sevseydi inanırdı bize gelsene dedim yarın dedi olmaz hemen dedim ne saçmalıyorsun sen dedi bende geliiyorsan gel yoksa birdaha karşıma çıkma dedim şimdi geliyor 50-60 dk ya
2 hafta oldu 15 gün felan ama yavşama süreci 1 ay önce başladı.
Cevap sahibi+1 yılşimdi o kaşar kız yola çıktı dmi eminsn
Soran+1 yıleminim
Cevap sahibi+1 yılçok iyi o zmn. bu şansı iyi değerlendir. bir hata yapma
Soran+1 yılböyle içeri girince atlıycam üstüne soyununca bir duş alıym diye evebeyin banyosuna ordan telefonu alır çekerim görür gününü
Cevap sahibi+1 yılo gelmeden kamerayı çalştır ya grürse seni arkandan gelip şimdiden her şeyi yap
Soran+1 yıldogru söylüyorsun köşede odayı tam açı gösteren biyer var oraya koyucam üstünede birkaçtane yastık koyim
Cevap sahibi+1 yılen çok nerde takılcaksanz oraya yerleştr
Soran+1 yılhallettim 30 dk kaldı
Soran+1 yılşimdi gaza basmış aklından neler geçiriyordur kaşar oruspu.
Cevap sahibi+1 yılinş işe yarar .eğer yaramzsa çok üzülürm
Soran+1 yılyo yarıycak kız zaten sapıgın bayrak sallıyanı benden önce davranır.
Cevap sahibi+1 yılseni şikayet etmeye kalkrsa peki mahkemeye gderse.
Soran+1 yılozman irternete paylaşmayacagım aslında paylaşmadan sürekli onu tehtit ederek canını daha çok yakarım. ya şimdi sevgilim beni affetsin de yanımda olsun da herşeye ragzıyım
Cevap sahibi+1 yılcanım ya. seninde başına bişe gelmesn bu kız yzünden o yüzden diorm.bni tehdit edio dio polise flan gder haksız çıkarsın yok yere
Soran+1 yılyok bunun bir eniştesi var duysa u yaptıklarıı bununu maf eder korkusundan ite döner benim arkadaşımla çıkmasıan bile zor izin verdi eniştene söylerim derim
Cevap sahibi+1 yıloo çok iyi bu o zmn. eniştene izleticm bunları dersin..polise gtmiycegne eminsen yap.başına bela olucksa ypma
Soran+1 yılpolise gitmeyecek bundan eminim gelmek üzre ben hazırlanıym
Cevap sahibi+1 yıltm beni haberdar edersen sevnrm
Soran+1 yılkapı çaldı hadi bana şans dile
Cevap sahibi+1 yıliyi sanşlar arkdşm
Soran+1 yılgaliba bitttim ben kız geldi kapıdan girer girmez atladı üstüme herşey yolunda gidiyordu kız sanki açlıktan çıkmış gibi saldırdı şimdi başladık her pozisyonu yaptık boşalmadım sonra vajinadan istedi hayır dedim şüphelenmesin diye bir anlık tamam dedim başladık sonra tam boşalacaktım kalkmak istedim beni kendine çaktı tutamadım hepsi çıktı kuzenim gelicek diyip gönerdim ya çok korkuyorum hamile kalırsa napıcam onu geçtim ayça çök üzülür off ya
Cevap sahibi+1 yılsen manyakmsn ya kzla berabermi oldun !
Soran+1 yılevet başka türlü soyunmadı bende tam olsun da iyce korkar diye .
Cevap sahibi+1 yılkorkan sen oldun ama.hey allahm ya
Soran+1 yılbiliyorum yaptıgım şey çok aptalca malca şimdi şantajla herşeyi itiraf ettirsem ayça beni affetse ama sonra bu gelse hamileyim ozaman
Cevap sahibi+1 yılhamile kalmz ya hemncik yuh yani .hamile kalmak için hergün ilşkiye gren var sn 2 dkkda mı hamile brakcaksn
Soran+1 yılinşallah inşallah öyle olur elim ayagım tğtriyor of
Cevap sahibi+1 yılnie kzla ilşkiye griosn nieeeeeee. seni anlamak çok zor
Soran+1 yılşimdi çıplak ken videosunu çkesem kandırdı bişey yaptı felan diye kendini haklı çıkarır diye düşündüm onunla olursam utanır belki birdaha onu görmem diye düşündüm çok saçma ya ya da bilmiyorum nefsime yenik düştüm.
Cevap sahibi+1 yılnefsine yenik dştünn dayanamadn.senin soyunmaman lazmdı hiç
Soran+1 yıltamam belki bişey olmaz korkar herşeyi itiraf eder ayçayla tekrar barışırım belki unuturuz birşey olmaz.
Cevap sahibi+1 yılama nefsne yenik düşme. allah korusun bşka bişe gelir başına
Soran+1 yılşimdi napıym o gideli 40 dk oldu video yu gönderiym
Cevap sahibi+1 yılgönderme sadece söle.
Soran+1 yılinanmaz sa
Cevap sahibi+1 yılyanna çğırr izletrsin
Soran+1 yıldogru dogru eger gönderirsm ayçaya gösterir şahbaza döneriz videomuzu izliyordum yazdım
Soran+1 yılsende gel yazıym
Cevap sahibi+1 yılaynen o yzden gönderme diorm.ne cvap verdi
Soran+1 yılne vidyosu ne saçmalıyorsun sen manyakmısın yazdı
Cevap sahibi+1 yılsen ne dedin:)
Soran+1 yılgel görürsün dedim
Soran+1 yılcevap vermedi geliyordur heralde çıkalı 40 dk oldu ama hemen evine gitmez .
Cevap sahibi+1 yılinş ayçayla barışırsın göz göre göre sana bnu nasıl yapıyor anlamıorm
Soran+1 yılinşallah gelsin görsün sonra hemen ayçayı arayımmı
Cevap sahibi+1 yılhyır arama. sen kıza aycaya herşeyi itiraf et de. sanki snin haberin yokmş dvran .senden hbersz o kız gtmişte olanları anlatmiş havası.eğer ararsan bu cocuk bu kıza bana bunları zorla sölemesni istedi der
Soran+1 yıltamam şimdi gelince izletirim sonra yarın ayçayla buluş vicdan azabı çekiyorum suç bende ogün ben üstüne gittim o beni itiyordu ama karşı çıkıyordum o sırada sen geldin demesini söylerim
Cevap sahibi+1 yılaynen böle de.yarn sbahtan knuşurlar sizde barışırsnz
Soran+1 yılaynen çok heycanlıyım yarın hemen buluşsun söylesin inşallah bugün onunla yaşadıklarımız arşıma çıkmaz da . kapı çaldı hadi 15-20 dk sonr agörüşürüz
Cevap sahibi+1 yıltm allah yrdımcsn olsn
Soran+1 yılbir süre baktı video ya sonra bu ne ya diya bagırdı yalvardı paylaşma felan diye sonra git ayçaya anlat burak suçsuz ben yaptım felan dedim... yoksa eniştene gösteririm dedim okadar korktuki yüzü mosmor oldu evden yarın sabah erkenden konuş ayçayla dedim avden attım olacak galiba yüzünü görmeliydin mosssmor
Cevap sahibi+1 yılhayrlı olsn burak ayça senndr :)
Soran+1 yılçok teşşekkür ederim sen olmasaydın aklıma zor gelirdi bu fikir çok saol neolur çabucak sabah olsa çok heycanlıyım uyuyamıycam bu gece
Cevap sahibi+1 yılsaol arkdşm bn fazla bişe yapmadm.bide senin hatan olmsaydı dha iyi olurdu burak.
Soran+1 yılteşekkürler arkadaşım bişey olmaz şimdi kozlar benim elimde her dedigimi yapacak ayçayla barışıym da bizden uzak dursun pislik
Cevap sahibi+1 yılo da sana hamileym die koz atarsa inanma sakın.seni korkutmak için olablr. hstaneye gtürürsn
Soran+1 yılevet o aklıma gelmişti zaten
Cevap sahibi+1 yılbu kızn yatmadığı yoktur zaten böle dvrandgna göre. bşkasndan peydahlar sana atar suçu :)
Soran+1 yıleynen bunun eniştesi çok korumacı buna karşı aşırı derece acaba onadamı vermiştir yoksa imkansız bukadar korumacılık karısı sanki
Cevap sahibi+1 yılyok artıkkk yuh diorm ablasınn kocasmı
Soran+1 yılyaparmı yapar o kız sevgilisinin yanında bana yavşıya biliyorsa yapar
Cevap sahibi+1 yılaynen haklsn.bşka ne söledi sana vdeouyu izleynce
Soran+1 yılallah belanı varsin piç şerefsiz nalet ... diye bagırdı sonra yalvarmaya başaldı işte lütfen lütfen ler aglamalar ama nekadar mutlu oldum bir bilsen böyle yüzü morardıkça güldüm :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))) kaç gün süre verdin knuşması için peki :)
Soran+1 yılhemen yarın sabah 10 a kadar
Cevap sahibi+1 yıl10 çok erken braz dha vakit ver bnce.sabahn köründe belki bluşamazlar
Soran+1 yıleminim şu anda ayça o olayı kaşardan da dinlemek istiyor bu teklifi asla geri çevirmez hatta şimdi bile buluşur onunla
Cevap sahibi+1 yılinş inş.bu kdar rhat bir kzsa zaten her dk evden ayrılabilme özgrlüğü olan biri :)
Soran+1 yılevet nasıl bir kız bu ya kız böyleyse yetiştigi aile nasıldır bu ne rahatlık
Cevap sahibi+1 yılinş şuan mutlusundr :)
Soran+1 yılevet ya bide neye seviniyorum en yakın arkadaşım bu yaratıgın gerçek yüzünü görecek ya oanda seviniyorum
Cevap sahibi+1 yılinş görür o da kurtulur
Soran+1 yılayçaya seni çok sviyorum yazdım ve cevaplamadı :.(
Cevap sahibi+1 yılüstüne gtme bnce. yarını bekle
Soran+1 yılzaman daha yavaş geçmeye başladı
Soran+1 yıl9 saat 57 dk kaldı ..
Cevap sahibi+1 yılayca kıza inanmzsa noluck.yada ona olan sevgm bitti derse
Soran+1 yılayçanın bana olan sevgisinin biticegini düşünmüyorum ayrıca şuanda ayçanın duymak istiycegi ilk şey eminimki burak dogru söylüyor eminim bizim aşkımız 2 haftada bitecek birşey olamaz eger bana olan sevgisi bitmişse bilmiyorum ne yapacagımı.
Cevap sahibi+1 yılo zmn unutmaya çalşıcksn ama inş btmemiştr
Soran+1 yılozman kaşarı haklı çıkarır bana güvenmiyorsa
Soran+1 yılbana degil bir yabancıya giveniyorsa hiç sevmemiştir zaten hadi iyi geçeler ben uyuyim yoksa zaman geçmiycek yarın sonucu söylerim
Cevap sahibi+1 yıltm kib üzme kenedeni boşa iyi gceler
Soran+1 yılayçay-burak bitti yine birşeyler yaptı tülin(kaşar)
Cevap sahibi+1 yılne yaptı napablrki.hiç bir kozu yok
Soran+1 yılya şimdi sabah 8 gibiydi bana senden vazgeçmiycem felan yazdı tiklemedim sonra ayçayla buluşmuşlar herşeyi dedigim gibi anlatmış ayçadan özür dilemiş felan sonra ayça arkadaşım kaşar benim evime geldi konuşmak için ayça geldi sarıldı oturduk herşeyi anattım daha sonra kaşar lafa girdi ayça böyle oldu ama biz burak la birliktelik yaşadık artık seni sevgilimle görmek istemiyorum dedi ne saçmalıyorsun kızım dedim ayçada artık sana inanmıyorum tülün dedi inanmıyorsan buraga sur bakıym
Cevap sahibi+1 yılohaa bu kız harbi 1 numaralı kaşarmş hiç korkmadmı internete verrsn diye.hiç mi ya
Soran+1 yıldün akşamki video nerde ayça da ne videosu dedi yo aşkım saçmalıyor işte dedim ayçaya gel dedi tabletimi açtılar ayça bir bagırdıki sonra arkadaşım bana saldırdı ayçada birdaha karşıma çıkma burak allah belanı versin dedi anlatmak istedim mecburdum dedim dinlemedi bukadar şey yaptım dinlemiyorsa artık zaten istemiyorum ayçayı hiç kendimi üzmeyecegim tüline çıkma teklifi edecegim
Soran+1 yılhiç kırkmadı irternete değil babama göster istersen dei ve gitti em tülinden nefret ediyorum emde benim için bukadar pisligi nasıl yapıyor diye gurum okşanmıyor değil.
Cevap sahibi+1 yılsen vdeoyu hzır halde tabletemi koydun burak hiçmi bir yere saklamadın. ayrıca tüline çıkma teklfine gerek yok o dünden razı
Soran+1 yılne diyorum ben ya ayçasız ölürüm ya nalet olsun pislik sürtük ya nalet herşeyi maf ettti herşeyi yine o kazandı nasıl bişey bu ya sanki allah kızı benim hayatımı maf etsin diye yarattı
Cevap sahibi+1 yılsen iki kızı brdenmi seviosn öyle hssediorm ben.
Soran+1 yılya yok şimdi tülinin sürekli bana sarkması hoşuma gidiyor tatilde ben yarı çıplakken duvara dayması felan çok şey ya bilmiyorum benimde hatam var bana yavşıyınca hiç tepki vermiyordum hoşuma gidiyor ama ayçayı seviyorum onun gibi olamaz ayçayı gerçekten seviyorum
Soran+1 yılama artık ayça için dünyaki tüm dagları delsem yine suratıma bakmıycak
Cevap sahibi+1 yılsen tülindende hoşlanıosn. bilemiorm ama bir seçim yapman lazm. birini seçip uğraşman lazm
Soran+1 yılama her erkegin hoşuna gider böyle şeyler seçim yapacaksam güzellik konusunda aynılar ayça biraz daha güzel ayçanın kalbide daha güzel nasıl seçicem ki tülin e olan şey aşk değil bir hoşlanma neyinden hoşlandıgımıda nalamadım zaten ben ayçamdan vazgeçmem
Cevap sahibi+1 yılinş ayca senin aşkını görür
Soran+1 yılsence 2 sini de idare eder miyim saçma oldu
Cevap sahibi+1 yıl:) sevmiosan idare edersn ama bana kalırsa sen ikisnde sevmiosn :)
Soran+1 yılgaliba öyle ayça bana güvenmiyor tülin anlatılmaz
Soran+1 yılayça benimle çıkmaz birdaha ama tülin çıkar tülinle çıkarım onu aldatırım canı yanarmı
Soran+1 yılben gene anti global goncayı izlerken cosştum ne çıkması tülini ya suratını şeytan görsün onun hadi sanda yardımların için teşekkür ederim .
Cevap sahibi+1 yılrica ederm arkadaşm güzellkler seninle olsun.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
kız arkadaşının peşine takıl onu görmeye çalış geceleri kapıya dayanıp seni seviyorum felan de
04 Yorumla
Soran+1 yılsonra kapıyı suratıma kapatsın arkasından polis gelsin inanmıycaktır şimdi o kızın çıplak fotograflarını çekip şantaj yapmayı planlıyorum
Soran+1 yılgerçekten söylüyorum şurda ilk orumunda olumlu cevap veren ek sensin teşekkür ederim
+1 yılbunu anlamışsın önceden ve kıza istemeyerek de olsa yüz vermişsin. haksızsın. barışmak için kız arkadaşına yalvar durumu ona ve arkadaşına anlat.
02 Yorumla
Soran+1 yılne biliym işte öyle degildir felan kendimi kandırıyordum yalvarıyorum yüzüme bakmıyor.
- +1 yıl
bir süre bekle iki taraf da sakinleşsin ondan sonra konuş.
son durumun ne oldu acayip merak ediyorum bu arada bu neden anasayfama düştü bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmalar boşa gitmesin bari anladın seeen :)
03 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılİnanmıyorsa bir bildiği vardır,sen inanmadığına laik davran anladın mı bari şimdi
Soran+1 yılben sevgilimi aldatmadım ama 1 saat önce mecbur aldatmak zorunda kaldım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım