Sevgilim bana inanmıyor onu aldattıgımı sanıyor

sevgilimle birbirimize deger veriyoruz birbirimize çok aşıgız ben onun için canımı veriirim şimdi ben ve sevgilim uludag a gidecektik .benim en yakın arkadaşım (çocuklugumdan beri kardeşim gibi görürüm onu)en yakın arkadaşımla sevgilisi de gelecekmiş. arkadaşımın sevgiliside sürekli bana hafiften yavşıyordu ama yok ya felan diye kendimi kandırıyordum.işte ordayken arkadaşımın teyzesi öldü o dönecekti bizde gelelim felan dedik siz tatile devam edin dedi onun sevgiliside kaldı. kız artık aşırı derece yavşıyordu artık. böyle yemek yiyoruz burak bak sana geçen yaz ki tatil resimlerini gösteriym dedi bikiniler felan sonra heryerimi mıncıklamak. işte ben her sene çacuklugumdan beri 3 hafta felan uludag a gelirim o yüzden kayak snowbord felan çok iyiimdir arkadaşımın sevgilisi bana ögret felan dedi çok ısrar etti kaymayı ögretiyordum bu böyle düştü düşerken elini cinsel bögeme sürttü kalktı pardon felan dedi bende kazadır dedim 2 gün sonra hadi hocam diye espiri yaptı tamam sen bekle ben üstümü degiştiriym dedim ben odama gittim üstümü degiştiriyordum içeri girdi beni duvara yasladı heryerimi elliyordu öpüyordu dur felan dedim o sırada ellerimle belinden tutup itecektim elim tma belindeyken sevgilim içeri girdi içeri girince kız kendini kurtarmaya çalışıyo gibi yaptı sevgilim bagırdı sonra kendini tvalete kilitledi 2 saat sonra çıktı eşyalarını topladı istanbula döndü ylavardım dinlemedi bile bend e arkasından istanbula döndüm sevgilim aramalarıma mesaj larıma cevap vermiyor herkez düşmanım oldu en yakın arkadaşım dostlarım sevgilim herkez beni suçluyor çünkü o oruspu şöyle demişti :sürekli beni taciz deiyordu beni üstüne çekti tehtit etti felan diyip kendini kurtarmış kimse bana inanmıyor o pisligi aradım yalvardım gerçekleri söylesin diye cevap şu: o kız sana güvenmiyor bile sevgini haketmiyor brak onu benimle çık dedi yürü git başımdan dedim sevgilimin konuştugu bir arkadaşının azını aradım aglamaktan gözleri kızarmış aşkımın bunu bana nasıl yaptın burka diye bagrıyormuş.sevgilimi 2 haftadır görmüyorum onu çok seviyorum artık dayanamıyorum sevgilim olmadan yaşayamam kimse bana güvenmiyor suçsuzlugumu nasıl ispatlarım?neden ona inandılar da bana inanmıyorlar?
Sevgilim bana inanmıyor onu aldattıgımı sanıyor