AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
ya yok be ne geç kalması istersen evlen ama erkeklerin kahrı çekilmez ben baştan söyleyeyim :D
Doğru kişi çıkarsa güzel tabiiki ama yanlış kişi olursa hayatın zindan olur :)
Annen baban iyiyse kavga sıkıntı yoksa bekarlık
aşık olduğun iyi bir adamla evliysen evlilik değilse bekarlık
Evlenmek knk
Ne kadar erken o kadar iyi
Bekarlık bir yandan iyi çünkü özgürsün dez avantajı yalnızlık evlilik ise doğru kafa dengi biriyle güzel fakat psikolojik ya da fiziksel olarak şiddet varsa zor bir durum
Günümüz ortamına, insanlarına ve ilişkilerine bakarsak bekarlık daha iyi gibi. Ben birine güvenip, sevip sevilip yuva kurabileceğime pek inanmıyorum artık. Zaten hevesimde kalmadı ne evliliğe ne bir aşka ilişkiye vesaireye.
Evlilik bence onu yaşayan bilir bekar ne anlar evlilikten
Geç kalmadın ama mutlu bir ilişki yaşayamamış olanlar sana tabii ki bekarlık diyecektir
Bu sorunun cevabı çok basit evliler bekarlık sultanlıktır der bekarlar evlilik der
Valla kardeşim kafa dengini bulursan evlilik derim.
Şu şartlarda bekarlık sultanlıktır ama istersen kuzenim var bi tanış shshdhdh
Zamanı geldiğinde evlilik. Doğru kişi, doğru zaman 👍
eşiniz iyiyse anlaşırsanız mutlu olursunuz , problemli sorunlu olursa filozof olursunuz))
Evlilik daha güzel tabiki, aşk olmadan da yürür ama aşk olsa daha da güzel olur
doğru birine denk gelince evlilik güzel olur yaşınız daha genç
Kendinle uyumlu ve hayırlı bir insan bulursan evlilik daha güzel bence
Bekarlıktan çok memnunum 35’e kadar bi bekleyelim bakalım ne acelemiz var di mi 😅
Gerçekten mutlu olabileceğine inandığın bir insanla evlilik olabilir.
Ben 31 yaşındayım bekarlık güzel bence ama insan birisini sevip hayatında istiyor.
Evlilik mi o neymiş ki ne? Günümüzde çıkar ilişkisi olmayan ilişki mi varmış en güzeli yalnızlık
Evlen tecrübelerini bizimle paylaş güzelse biz de evlenelim 😃
Yanlış kişiyle evli olmaktansa bekarlık iyidir
Bu zamanda evlenmek akıl işi değil zaten bir yıl daha sabret evlenmek gibi bir derdin kalmaz
Kimle evli olduğuna Göre değişir. Evlilik daha Güzel bekarlık belli bir süre sonra sorun
Şu anki durumdan memnunsan hiç bozma. evlilşk sorumlulukuk ve yüktür
Bu konuda uzun denemeler sonucunda evlenememenin hayırlı olduğunu fark ettim :)
Bende bilmiyorum kadın dırdırı olmazsa bence evlilik güzeldir
Ne zaman hazır hissedersen o zaman evlen bence şimdide bekarlığın tadını çıkart 🙃
İkisinin güzelliğide farklıdır bence 29 yaşında sevgili bir karın olacak sana sadık olacak bekar hayatı yaşayacaksın çok iyi olur.
Evlilikle dertlerde mutluluklarda katlanıyor. Hayatı dolu dolu yaşamak istersen evlen. Daha da dolu yaşamak istersen çocuk yap :)
bekar ve yalnız yaşayan biri olarak bekarlık güzel ama zorlukları var gerçekten birbirini seven iki insan ile evlilik bence güzel olabilir gibi ama hala kararsızım 😂😂
Zorluk ev işleri yemek ütü temizlik 😂 çalışan için zor ama dengini bulursan güzel olur diye düşünüyorum
şartlar güzelse denginle evlenmişsen doğru kişiyse tabiki evlilik, yoksa bekarlık güzel
Bekarlık biraz daha aĝir basıyor bence ama tabi ki bekarlıgık ve evliliginde güzel ve kötü yanları var
Bekarlığında evliliğinde iyi ve kötü tarafları vardır. Bekarlıkta karışan eden olmaz. O yüzden süper bir olaydır. Evlilikte de iyi bir eş olursa, karışan eden olmazsa mesela kayınbaba, kaynana baskısı olmazsa oda muhteşemdir.
Genelde katın baba kaynana baskısı kadınlar üzerinde olur sizle ne alakası var
Merak etme bizede oluyor. Bir tek siz baskı altında olmuyorsunuz.
Valla kusura bakmayında ben daha görmedim kadının ane ve babasının bişeye karıştıgonı ama sizlerin ailesinin maşallahı var her konuda söz hakkına sahipler erkek ailesinin
Sanki onlara gelin değil köle gidiyoruz ben sadece eşimden sorumluyum ne annesi ne babası ne dıdısı asla söz hakkı olamaz üzerimde he eşim buna müsade ediyorsada bana kocalık yapmasın onun haricinde herkes yapıyor zaten
Bende yorumumu genel manada yazdım zaten erkekte kadında bu baskıyı yiyor. Kadın Erkekten daha fazla görüyor orası doğru. Yapılanların yanlış olduğunu yazdım. Baskı olmadan yaşanması gerektiğini dile getiriyorum.
Evet insanlar evlenirken tüm aile dahil olmasa mutlu evlilik geçirebilirler keşke karışmasalar biraz saygı duysalar
Keşke ama mümkün olmuyor. Hele ki bu coğrafyada zor.
Çok cahil insanlarımız var.
Bi yerden sonra bekarlık iyi bişey değil erken evlenmek çoçuğun seninle büyüyor sizi gören arkadaş zanneder bu iyi bişey yaş ilerledikçe evliliğin bi tadı kalmıyor diyebiliriz 30 standar 35 ve 40 önermem
Bence evliliğe böyle bakilmamamli istediğim kişiyle istediğin zaman evlen sonra bosanirsin içinde kalmasın ailem geri kafalı olmasaydi ben de öyle yapardım ama evlen ya ne olcak bosanirsin istemezsen olur biter
Bir erkek icin kesinlikle bekarlık güzeldir sevgilisi olsun ama evlenmesinler böyle devam etsin erkek de rahat olur
Tabiki evlilik, kötü evliliğe göre ise bekarlık hayırlıdır.
İnsan bu erkek ve dişi, ikisi birbirini tamamlar.
Evlilik çok zor görünüyor o yüzden bekar kalmayı tercih ediyorum son kararım
Not:30 yaşındayım hiç evlenmedim
Evlenip balayına gideceğime, bekar kalıp alayına gidiyorum :D
Sevdiğin ve anlaştığın biriyse evlilik. Tam aksiyse bekarlık.
Evlendikten sonra eşinle kafalar uyup bekar gibi yaşamak. İstediğin gibi açık giyinip istediğinle gezebildiğin. Farklı hazları yaşayabildiğin bir evlilik
Düzenli seks hayatı başka bir numarası yok eğer senelerdir süren bir aşk ilişkin yoksa 😄
Aslında tam evlilik yaşındasın dahada geciktirme bence
Gönül eşine denk gelirsen evlilik güzeldir ya niye olmasın. her şey vaktince ve nasibince güzel
Doğru insanla birlikte isen elbette evlilik fakat onunla henüz karşılaşmadıysan tabiki bekarlık... Kötü giden bir evliliktense bekarlığı yeğlerim 💒
Doğru kişi ise evlilik
Nişan atmış birisi olarak diyorum ki Türkiye'de evlenilecek kadın bulmak çok zor.
Herkes kendini çok över. İşin içine girince renkler belli oluyor.
Telaş etme yalnız değilsin ahshshs
Valla bana sorsalar bekarlık derim ama sanırım bir yuva kurma düşüncesi başlıyor. Hadi bakalım. Başıma taş mı yağacak anlamadım 😅😅
Lanet bir eş denk gelirse evlilik zindan olur bekarlık sultanlık olur
Bilmiyorum ama kafa dengi olursa bir de memleketinden olursa evlilik güzel olabilit
Eski sevgililerine bir sor istersen kabul ederler mi
Otuz yıllık bekarım. Evlilik istiyorum o yüzden evlilik daha güzeldir diyeceğim.
şu an evlenmeye karar verırsen geç kalmış sayılmazsın
Bence her iki durumunda kendine göre güzellikleri ve zorlukları vardır. ve hiç bir zaman geç değildir evlenmek için
bekarlık.. özellikle genç yaşta 40 yaşından sonra düşünülebilir. evlilik
Evlenmeyi isterim ama arkadaş gibi olacak romantiklik ve cinsellik istemiyorum
Bende bir kadın istiyorum evlenirken tek bir beklentisi olmayacak 🤷🏻♂️
Öyle şey mi olur hem bu değer vermiyorum demek. e değer vermediğin biriyle niye bir ömüre söz verirsin ki... Not buradaki değer sadece maddi değil. Sevgi sadakat dürüstlükte bir beklentidir olması gerekendir ama günümüz de artık nadir olunca beklenti haline geldi
Anlatmak istediğim tamda buydu
Güzel o halde ben suna çok inanıyorum ama demeden gecemicem. Erkek gerçekte severse vakitte bulur nakitte herşeyde e adama da bir güler yüzü desteği çok görmem kendi adıma
Evlilik müşterek bir kurumdur ne kadar güzelleştirmek istersen hayatın o kadar güzel olur önemsemezsen çiçeği soldurursun günün sonunda ya mutlu olursun ya da filozof
Evlilik evliyken bı eşıne soyluyon bekarken herkes karışıyor
Bence evlilik güzel'.. Doğru ve düzgün bir eş ile evlilik o yuvada da önemli olan huzur saygı anlamak anşılmak sevmek sevilmek..