29 yaşındayım henüz evlenmedim hiç cesaret edemedim bilmiyorum 😁 Geç kalmış sayılırmıyım? Evlilik mi daha güzel bekarlık mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her ikisininde farklı sorunları oluyor evlilik kötü diyemem ama çok sorumluluk anlayış ve saygı gerektiriyor bekar insan8j da sorumlulukları oluyor tabiki kurulu bi düzen yok nereye kadar sürece aile baskısı yani evlilik iki kişi aynı sorumluluk ve anlayışı gösteriyorsa güzel bekar içinde kimseye hesap vermiyorsa kişi bi bireyse ve kendini tasiyobiliyorsa bu da güzel bisey yani kişinin seçimine ve düşüncelerine kalmış bisey bu ne yönde düşünürse o yönde sekillenir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa şu anda tabii ki bekarlık ama doğru insanla doğru kişiyi bulduktan sonra aslında evlilikte güzel yani her şey yaşında yaşamak lazım yani en fazla böyle 25-26 yaşına kadar falan bekarlık özelliği ondan sonrası Bir evlilik bence şart yani hani şart dediysem herkes tutup da evlenecek diye bir şey yok ama her şeyin bir güzelliği olduğu gibi evlerinde bir güzelliği vardır elbet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kızları bu egoları yüzünden yalnız kalacaklar sinir küpüsünüz bir selam diyen olsun hemen abaza dersiniz kaslı erkek görüncede ağzınızın suları akar. Kısacası Türk kızları ne istediklerini bilmeyen kızlardır siz siz olun gidin yabancı kızlarla evlenin bunların egolarını yükseltmeyelim daha fazla kendilerini Megan Fox sanmaya başladılar. Bu yorumu yazmamın sebebi yine sizsiniz kızlar!
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik daha güzeldi tabi bundan 50 yıl önce falan şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil birine güvenip karim/kocam diyemiyorsun çünkü herkes sadakat nedir unuttu şimdi insanlara bakinca midem bulanıyor kimseye evlenilecek kadin diyemiyorum maalesef
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
199Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen flört etmeyi bilmiyorum, evlenip birlikte yaşarken tanıma taraftarıyım.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmek tabi ki. de
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve herkesin durumu farklıdır. Evlilik, birlikte yaşamak, bir aile kurmak ve birlikte yaşlanmak için bir taahhüttür. Bekarlık ise daha çok özgürlük ve bağımsızlık sunar. Her iki durumun da kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Önemli olan, hangi yaşam tarzının sizin için en uygun olduğuna karar vermektir. Kendinize şu soruları sorabilirsiniz: Hayatınızın hangi alanlarında ne tür bir taahhütte bulunmak istersiniz? Hangi yaşam tarzı sizin kişisel hedeflerinize ve değerlerinize en uygun düşer? Bu soruların yanıtları, sizin için hangi seçeneğin en iyi olduğuna dair bir fikir verebilir.
Ama bence Bir ömür boyu bekarlık güzel olmaz çünkü yaşlanmak var hasta olmak var herşeyin hayırlısı10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bekarlık güzel. Hayırlısını samanlıkta iğne aramak misali bulamadığımız dönemde evlilerin halini de görüyoruz %85 i pişman. Kimileri geçimsizlikle uğraşıyor kimileri manevi dertlerle kimileri aldatılmakla falan. Bekarlık cidden sultanlık. Şöyle düşün misal anne babamız evet zamanı gelince vefat ediyorlar ölüm Allah'ın emri sonuçta üzülüyoruz göz yaşı döküyoruz bir süre sonra kabulleniyoruz Allah'ın taktiri diyoruz. Fakat karşındaki insanın 1 hatası 1 ihaneti üzüntüden seni kanser mide hastası bile ediyor takıntı oluyorsun. Bekarlıkta yalnızlığın verdiği hissi çekersin de hayatındaki insanın kahrı seni daha çok yaşlandırır.
10 Yorumla
+1 yılAnnemle babama bakınca evlilik daha güzel diyorum başkalarına bakınca bekarlık diyorum. Doğru insanla olursa evlilik, doğru insan çıkmamışsa bekarlık diyerek tamamlayım durumu
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarlık diyenlere aldanmayın herkes çocuklarının olmasını ister. Çocuklar o evin süsüdür, bir de hayırlı evlatlar yetiştirirseniz de arkanızdan da duacınız olurlar, öldükten sonra bir Fatiha okusalar bile çünkü öldükten sonra amel defteri kapanır ama peygamber efendimizin nitekim şu sözüyle;
Hz. Peygamber bunu veciz bir sözünde şöyle ifade etmektedir: "Kişi öldüğünde ameli kesilir, amel defteri kapanır. Ancak arkasında hayırlı evlat, onunla amel edilen ilim ve sadaka-i cariye bırakan kimsenin amel defteri kapanmaz." amel defteriniz kapanmaz yattığınız yerden bile sevap kazanırsınız. Böyle de bir bilgi vermek istedim.10 YorumlaGeç Kalmış sayılmazsın. Evli olana evlilik beter. Bekar olanada bekâr olmak🤭🤭 ben evliyim bana kalsa bekarlık daha iyi koca bş evin sorumluluğu olmadan gezme tozma sevgiliyle misss gibii evli olunca çamaşır, bulaşık ütü bla bla blaa amaaağğnn bitmiyo😂😂
30 Yorumla
+1 yılEn güzel bekarlık. Benim şu an ki aklım olsa geç evlenirdim. Çünkü ne olursa olsun erkek eşinin arkasından çıkmıyor çoğu zaman. Heleki eşinin ailesi ile aynı hanede yaşıyosan bide o civar da kimsen yoksa bu daha zor. Bir şekilde önce ailesi en son eşi geliyor bir erkek için.
00 Yorumla
+1 yılHayatındaki kişiye bağlı evliliğin sorumluluğunu iki tarafta kaldirabilecekse olur gibime geliyor. Zaten berkarken aklına ve mantığına yatip düzenli gorustugun kişiyle bir sorun çıkmazsa evlilik planları kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. O aşamaya hiç gelmedim ama sadece tahmin.
00 YorumlaEskiden evlilik iyi derlerdi ama gununuzdeki ekonomik duruma bakıldıgında evlilige verceginiz parayla sistem toplayın odanızı kurun bu zamanda kimseye guvenilmiyor maalesef evlenen de cok surmuyor zaten veriyo mahkemeye nafaka baglatıp kacıyor siz bence alın evede bi scotish fold kedi aradgınız huzuru bulursunuz he illa cinsellik istiyorsanız esc dolu piyasa ihtiyacnızı karsılarsnz evlilik icin degmeyecek insanlara paranızı car cur etmeye degmez gecmisin kasarlarına gelecegin prensesi muhabbeti yapmayın beyler cidden degmez 😉
00 Yorumla
+1 yılİnsan bir iyileşip olgunlaştıktan sonra evlilik konusunda kendi açısı doğrultusunda doğru bir karar alıp ve bu kararı yönetbildiği sürece evlilik güzel bir şey çünkü kendi yuvan kendi ailen olması güzel bu hayat geçici belli bir zamana kadar yaşıyoruz hayatımızda olan insana uyum sağlayıp bu uyumu dengelediğimiz sürece evlilik güzel bir şey
00 YorumlaEğer dengini bulabilirsen evlilik daha güzel. Sırtını yaslayıp sevip güvenebileceğin birinin olması bence çok anlamlı. Evet tek başına da yaşanabilir hayat ama insan doğası gereği yanında birini istiyor. Ben evlendim pişman değilim. Tam kendim gibi birini buldum. Evet tartışmalar vs oluyor ama tartışma olmayan evlilik yok ki iki insan arasında hiç tartışma yoksa bence normal bir ilişki değil ( kavga değil tartışma kavganın da bir saygı sınırı olmalı)
52 Yorumla- +1 yıl
Evet evlilik tanımın çok güzel mutluluklar dilerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 29 yaşındayım. Evlenmedim ama evlenmek lazım diye düşünüyorum. Bugün hava yağmurluydu. Kapalıydı. Sabah kocamla yatakta çırılçıplak yatıp seviştiğimi uyuduğumu birlikte netflix izlediğimi hayal ettim durdum. Lazım lazım koca lazım. Adam lazım. Yalnız yalnız çekilmiyor. Sevgililik de değil istediğim. Adam benim olmalı. Benim koynumda yatmalı. Öyle aydan aya haftadan haftaya buluşmak falan değil yani.
18 Yorumla- +1 yıl
Tam benim kafadasın, hayranlıkla okudum.
Cevap sahibi+1 yıl@Papa_Smurf E öyle tabii yalnız yalnız hayat mı geçer. Birlikte gezeceksin yemek yiyeceksin film izleyeceksin sevişeceksin. Güleceksin. Bunları yapamıyorsan o insanla zaten evlenme, evli kalma.
- +1 yıl
Sen şimdi asgari ücretli ile evlenmekte istemezsin
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet_1989 asgari ücretli bir insan İstanbul İzmir Ankara gibi şehirlerde büyük şehirlerde yaşayan biri geçinebilir mi? Ben çalışsam bile geçinemez. Kirayı ödemeye yetmez.
- +1 yıl
Haklısınız. Maalesef çoğu kişi ben dahil, bu yüzden evlenmek istemiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet_1989 Hak veriyorum.. Sen de haklısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 29 yasindayim evlenip bosandim. 2 yillik süreci sevgilim var da tekrar evlenmek ister miyim bilmiyorum istiyorum da böyle nereye kadar onu da bilmiyorum önce kariyer yapmaya calisiyorum bana bi müddet müsaade etti 🤪 toparlanmaya calisiyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de herkes bir kariyer peşinde
- +1 yıl
Doğru insanı bulursa mutlu olursun ben 25 yıllık evliyim hayla eşime duymadım kariyer para demek güç demek evlilik kumar gibidir hiç kimse hyatından memnun deyil
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader ilk evliligimden aldatildim! Bes parasiz ile beni ortada birakti. Farkindaysaniz. Kendim icin kariyerimi insaat ediyorum ki. Bi kez daha düsersem daha ayaga kalkamam tutunacak yerim yok. Annemle babam beni nereye kadar destekleyecek? Yaslari var. Evlilik zaten bi kumar gibidir. Hepimiz evlilik sonrasi gercekleri görüyoruz. Hersey disardan göründügü gibi degil! Siz erkekler cosku ile evet bakarim bilmem ne dersiniz sonra ortada birakirsiniz. Birakin bu ayaklari. Erkekler bosansalar bile calistigi yeri maasi bellidir. Kadinlar! Sifirdan baslamak zorunda kaliyor.. ikinci kez bi erkegin bana bakmasina mi inanayim aslaaaa
- +1 yıl
Peki erkeklere güvenin var mı sevili olayı sıkıntılı ozan çalış hiç kimseye muhtaç olma
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader arkadasim sizi baska kapıya gönderelim. Yorma beni.
- +1 yıl
Daha hayatın başındasın daha çok yorulacaksın burası türkiye apaçi ülkesi erkekler kurt gibi dikat et kendine herkes bizim gibi eşine bağlı deyil malasef kadınların bu ülkede değeri bilinmiyor kadınlar başımızım tacı sevgili olayıda erkek milleti kadınları kullanıyırlar seni üzmesinler diye söyledim ama çok sinirlisin sen mutluysan sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl@İsyankarkader evet bu aralar cok sinirliyim yorgunum. Kendi hayatimi bi kadin olarak insa etmek yorucu ya. Erkekler ne güzel kaldigi yerden devam edebiliyorlar. Erkekler dediginiz gibi kurt gibidir. Hayatim boyunca nereye kadar yalniz kalayim? esc*rt yapmaktan iyidir diyorum. Evlenirkende bosanirken de bende erkekler gibi is yeri olarak kaldigim yerden devam edebileyim hic birimizin evlilik olarak kaliciligin garantisi yok
- +1 yıl
Sinir iyi deyil her şeyi komediye ye çevir hep gül mesala ben çok espiri liyim hasan can gibi ama eşimi hiç gül diyemiyorum çok ciddi hayat herkese gülmüyor kimse dengini bulamıyor sabırlı ol
+1 yılEvlenme kanka evleneceksin bir süre sonra o romantik kocan okuzlesecek eski tadı kalmayacak falan 20 yaşındayım evlilikten korkuyorum. Bu yüzden sevgili işlerine de girismiyorum. Bekarlık sultanlıktır. 🧚♂️🐥
10 Yorumla
+1 yılYani hayatını kısıtlamayacak eski kültüre körü körüne bağlı olmayan yeniliklere eğlenceye yani kısaca her şeye açık birini bulduysa evlen. ablacım çocuk istiyorsan vicudun da yaşlanıyor artık o nu da hesaba kat
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlığa alışınca daha güzel aslında. Ama insanın yanında hep ailesi olmayacak gibi düşündüğüm için vakti gelince uyuşacağım, çok bıdı bıdı yapmayacak mızmızlanmayacak normal biri olursa ileride belki neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılEvlik mi berbat bir şey hayır ne alaka evlilik sadakat ve tek eşlilik mi evlilik olmasada oluyor zaten. özgürlük kalmıyor. ama bir yandan bazı insanlar için evlilik daha iyi oluyor. Bekar biri kendine faydası zor başkasına yük olur.
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyle yaptıysan evlilik. Ama yanlış bir evliliktense bekarlık daha iyidir. Ama en insanın en mutlu haline doğru bir evlilikle ulaşacağına inanıyorum. Zorunda olmadıkça bekar kalınmamalı bence. Yalnızlık Allah'a mahsus.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin soruna gelecek olursakta cevap aynı.29 yaşında yanlış bir evlilik yapmaktansa örneğin 35 yaşına kadar sabredip doğru bir evlilik yapmak daha mantıklıdır.
+1 yılEvlilik zamanı normalde senin yaşların civarında olmalı. 20li yaşları doğru bulmuyorum.
Daha doğrusu 20de sevgilin olabilir ama o zaman evlenmen saçma.
İyice mafdi özgürlüğün olduktan sonra daha iyi.00 YorumlaBen de evli değilim lakin ikisinin de iyi ve kötü tarafları vardır lakin bence velilik daha güzeldir diye düşünüyorum en azından bi adanmışlık hissi insanı geleceğe dair hedeflerine dair motive eder diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılTercihe göre değişir düzenin olsun dersen evlilik daha az sorumluluk istersen daha rahatlık istersen bekarlık. Bende hala evlenmedım 29 yasındayım ama yavaş yavaş evlılığe doğru dusuncelerım kaymaya basladı bi düzen şart artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende 32 yaşındayım bekarlık evet güzel duruyor ama ben evliliği tercih ederdim çünkü insan bazen gözlerine bakınca mutlu olacağı, sohbet edebileceği birileri olsun ister hayatında.
10 Yorumla Maddi durumların haricinde; bekarlık rahatlıktır özgürlüktür diyordum ama, son birkaç yıldır da yalnızlıktan iyice sıkıldım artık. O yüzden kesin bir cevap veremiyorum. Ama sanırım "iyi ki bu adamla/kadınla evlenmişim" dedirtecek birini bulursak, o zaman evlenmek iyi olabilir.
10 YorumlaEvlilikten beklentin nedir? Bekarlık tan beklentin nedir? Bunu cevaplarsan kendi sorunada yanıt bulabilirsin. Hiç bir zaman geç kalınmış bir durum değildir evlilik.
10 YorumlaBekarken evli olmak istediğiniz anlar, evli ikende bekar olmak istediğiniz anlar olabilir. Bu bilinçle doğru kişi ile denk düşene kadar bekarlık, karşılaşınca evlilik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiyle evli olup, ayrıldıktan sonra (çok şükür) bekarlıkk.
Evliliğin tek faydası çocuk bana göre 😂 başka bir artısı yok112 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür demem mi yanlış? İnsanların yaşadıklarının yanında söyledikleri hiç kalır
- +1 yıl
😊 hayat işte
- +1 yıl
Çocuklar olmasa, arkaya bakmadan gitmek daha kolay.
- +1 yıl
8 yıl sürdü.
- +1 yıl
Bekarlık sultanlık.. sahip olmak istediğim herşeye sahibim.
+1 yılbekarlık sultanlık ama insan çocuk sahibi olmak istiyor fakat onunda ayrı zorluğu ve külfeti var bunu göz önünde bulundurarak hareket ede bilirisin.
10 Yorumla
+1 yılBekarlik guzel benceeee...
Karisanin edenin yok birde calisiyosan ekonomik olarak bi bagimliligin yoksa missss20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Bence evlilik. Bekarlığın artı yönleri çok olsa da boşanıp tekrar evlilik isteyenleri görünce evlilik güzel bir şey gibi geliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşında evlendim. Hepsinin kendisine göre güzelliği var ama evlilik daha güzel. Çünkü en güzeli de sana bakan çok güzel evliliğin meyveleri var yani çocuklar. Tabii ki eş seçimi de çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılBuna bizim karar vermemiz doğru olmaz. Her insanın doğrusu da, zamanı da farklıdır. Yaşadıklarınızı ve hayatınızı bilmeden geç ya da erken diyemeyiz.
00 Yorumlaİyi doğru güzel insan ile evlilik. Elbette bulabilirseniz.
Sorumluluklarını taşıyacaksanız, özgürlüğünüzden ödün verecekseniz. Ve sınırlarınızı koruyacaksanız. Bu esnada eğlenebiliyor, ve hayat dansını birlikte yapabiliyorsanız. Tabi ki, daha kalıcı.
Yok hayır, bulduğum ile nerede akşam orada sabah diyorsanız da bekarlık. Daha az sorumluluk, spontene, anlık hevesler ve geçici ilişkiler.
İkisinin de artı ve eksi yönleri var. Ve karşinizdaki insana, ve size göre değişebiliyor.00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir kimikızlar aile yüzünden kurtulmak için evlenir kimileri ise evlenmek ister ve ailenlsrşı çıkar bekarlık güzel digil bana göre nedeni ise sıkıldım sevmediğim kızla evlenirsem ne yapacam ki pek mutlu olmam sizin içinde geçerli bu benim için tek digil
00 YorumlaHer insan bence evlenmek ister ama evlenmeyi düşünmeden önce onu hak edecek gerçekten birisini bulmak lazım evlilik düşünmek bir sonraki aşama diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evlilik daha güzel. Bende 28 yaşımda evlendim 3 yıllık evliyim ve benimde evlilik ile ilgili bi takım korkularım vardı, malum çevre evliliği bataklık gibi anlatıyor ama asla öyle bir şey değilmiş. Ve 29 yaşındaymışın asla geç bi yaş değil tam tersi doğru tercih yapabilmen adına muhteşem bi yaştasın.
00 YorumlaBilmiyorum hangisi iyi. şu an aday ya da belli bir kişi yok çocuk sahibi olmak o duyguyu tatmak istiyorum. evlilik yaptığım taktirde yüzde 60 70 bu nedenle olacak galiba😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnne olmak istiyorsan maçta dakika 80 diyebiliriz senin için. AMA anne olma duygusu 2. plandaysa hiçte geç kalmış sayılmazsın canım
04 Yorumla
Soran+1 yılOnunda 40 a kadar yolu var
- +1 yıl
Anne olmak için tıp gelişti evet ama 50 yaşındayken ilkokula giden bi cocugun olması hiç hoş degil bence emin ol! Yani, sana yaşayacak hayat kalmıyor o bakımdan ;)
Soran+1 yılBakalım kısmet 😊
- +1 yıl
Sen anne olmak istiyorsun belli <3 Umarım bir kızın bir de oğlun olur. :) İlki kız olacak ama ikinciyi tüp bebek yaptıgınız için toplam 3 bebek annesi olabilirsin ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir bayan için evlilik önemli bir husus : )
elden ayaktan düştüğünde yanında senden daha güçlü ve daim ayakta durabilecek bir erkek lazım oluyor ister istemez bunun bir ilerisi var yani : )00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanla olunca evlilik güzel inşallah doğru insanlarla karşılaştırsın Rabbım bizleri
30 Yorumla Evlenmedim hiç yorum yapamam ama kim ne cevap vermiş bakayım 😀
31 Yorumla- +1 yıl
Evlenmelim bence gel 😂
+1 yılBence vakti gelince evlilik ama bekarlık da kafa rahat tabi insan dertsiz başına dert alacak gibi hissediyor
10 Yorumla
+1 yılbekarlik guzel, evlilik hic dizideki kitaplardaki evliliklere benzemez
20 Yorumla28 yaşındayım ve artık yapmam gereken bir hareket olduğunu düşünmeye başladım. 3 aydır aklımı kurcalıyan bu soruyu evlenme yolunda cevapladım kendimce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım ve bu bana göre iyi.
Kişiye göre değişir bir durum herkes aynı düşüncede olmayabilir.00 Yorumla
+1 yılKarşındaki insanla yüzde 70 veya daha üzeri bir oranda anlaşabiliyorsan evlilik harika bir şey aslında😊
00 Yorumla
+1 yılValla bende bekarım ama artık bekarlıktan sıkıldım bir düzenim olsa hüç fena olmazdı her şey nasip kısmet.
00 Yorumla
+1 yıl40 yaşına kadar bekarlık, 40 tan sonra evlilik iyi olabilir. Bu söylediklerim erkek için.
Kadın içinse 20-30 arası evlilik iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBen de senin gibi aynı dusuncedeyim bence evlilik. Tabi ki evlendiği kişiye bağlı bu dikkatli olmak lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılVallah şu bekarım 6 yıl önce boşandım çocuklarıma da kendim bakıyorum , bu şekilde hayat daha güzel 10 numara
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendine hakim olabiliyorsan bekarlık çok rahat... kafan rahat yani. Evlenmiş boşanmış biri olarak söylüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta en dogrunl yaptogim şey evlenmek
En yanlış olanı 26 yaşına kadar evlenmemek mis bugün ki aklım olsa 18 yaşını bile beklemezdim00 Yorumla Dunyadaki en mutlu insan eşini dogru seçmiş insandir. Bu en önemli karardir dikkatli seç o kişiyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. İkisinin de kendine göre avantaj ve dezavantajları var, sen hangisini istiyorsun önemli olan insanın seçimi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Kötü ya da sana uymayan biriyleysen bekarlık. İyi anlayışlı sana her açıdan uyum sağlayan biriyleysen evlilik kesinlikle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesnlikle gec kalma evlen gec kaln baynlarin hepsi pişman evli mutlu olan baynlrda keşke daha erken evlenseydim diyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence evlilik daha güzel insanın yanında nefes olacak birilerinin olması gerekir diye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsan gibi birisini bulursan evlen. Yoksa aynı evde zor olur bence çekilmeyen birisi ile aşk olsa bile
00 Yorumlaevlilik zor bir zanaat. bekarlık ise rezil bir zanaat. tercih senin. ama ben evlenmeye çalışıyorum xd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin de yeri farklı, sevgi uyum neşe olsun da
10 Yorumla - Devamını Gör (254)
Devamını Gör(299)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği