Selam Canlar💚 Geçen bir arkadaşım böyle bir parti yapıp ınstagram'a hikayeler atmıştı. Ben de size bi sorayım dedim. Siz olsanız böyle bir parti yapar mıydınız? Yaptırır mısınız? Hadi yorumlara yazın...

Selam Canlar💚 Geçen bir arkadaşım böyle bir parti yapıp ınstagram'a hikayeler atmıştı. Ben de size bi sorayım dedim. Siz olsanız böyle bir parti yapar mıydınız? Yaptırır mısınız? Hadi yorumlara yazın...

Bana her zaman gereksiz geliyor. Anan baban bekarlığa veda partisi yapmış mıydı sanki diye sormak lazım. Batı en çok eleştirip sonuna kadar özenen insanlar bunlar işte.
Çok doğru ✨bende gereksiz buluyorum.
Günümüzüm saçma sapan özentileri olarak bakıyorum ben olaya. Benden geçti artık ama umarım çocuklarım düğün bile yapmazlar.
Oğlumla sünnet düğünü konusunda anlaştık. Ona sünnet düğünü yapmadık. O bütçeyle 18 yaşına gelince Amerika seyahati yapacak. Ama düğün tek bir kişiye bağlı değil maalesef. Umarım karşı taraf da benzer görüşlere sahip olur da nikahtan giderler. Paraları da zamanları da kendilerine kalır.
Bence gereksiz bir şey yani hiç gerek yok.. ayrıca bekarlığa veda bence sadece eşler arasında da kutlanabilir :D bunun için arkadaş ortamı ya da kalabalık yerlere gerek yok.. ben yapmazdım evlenirsem
Eşler arası olursa evliliğe hazırlık partisi tarzı bişey olurdu bence güzel bi akım 😀 ya çok alemsin hehsh🦋
Bence de yeni şeyler bulmayı severim :D 🌺
Eşim olacak kadının mutlu olması için tabiki organize ederiz. Ama erkeklerin yaptığı daha çok dansöz oynatma tadında olduğu için birbirinin aynısı değil. Sevgilerimle 🌹
Cevap
13Cevap
Kız arkadaşlarla evlilik öncesi son gün eğlencesi olabilir de olmayabilir de şart değil ancak keyifli olur
Zaten her gün parti içindeyiz artık düzelmenin vakti evlenemk
Kına vardı işte... sonra onu bekarlığa veda partisi olarak değişti
Onuda yapiyolar 😂
Yapsınlar insanlar sevdiği arkadaşlarıyla güzel eylenirler
Güzel bir eğlence
sınırsız olmalı
Yapmak isterdim çok güzel bir şey bence
Çok garip geliyor.
Gereksiz
Boş şeyler
İşsiz başa iş.
Çok saçma geliyor