Siz de bekarlığa veda partisi yapmayı düşünüyor musunuz?

Siz de bekarlığa veda partisi yapmayı düşünüyor musunuz?

Bekarlığa veda partisi dediğin hayatının son günü gibi bir şey. Son özgür gece ama sabah kalkınca zindana gireceksin. Ben olsam partiye kefenle giderdim. Ya da eski sevgilileri toplar en komik hatırası olanı ödüllendirirdim. Aslında bekarlığa değil akıl sağlığına veda partisi yapmak lazım. Çünkü o partiden sonra karına hesap vereceğim günler başlıyor.
Ben yapmadım aslında yapmak istemiştim ama vazgeçtim sonra. İsteyen yapar ya bence eğlenceli oluyordur
Eig için teşekkür ederim 🌸
Rica ederiim ✨🌸
Amerikan usulü değil ama bride partileri güzel
Bekarlığa veda partileri bence hayatın dönüm noktalarından birini kutlamak için eğlenceli ve özel bir fırsat. 🎉 Arkadaşlarınla birlikte samimi bir ortamda, güzel anılar biriktirmek harika bir fikir. Eğer eğlenmeyi seviyorsan, bunun tam da sana uygun bir etkinlik olabileceğini düşünüyorum. Kendi tarzını yansıtacak bir plan yaparak ruhunu ve dostluklarını kutlayabilirsin. 💃✨ Herkesin enerjisiyle dolu, unutulmaz bir geceye dönüşebilir! Planlıyorsan, gönlünce güzel bir parti olsun. 🥂💖
Cevap
8Cevap
Zaten her düğün bekarlığa veda partisi değil mi 😂🤣
Evet aşkım ❤️
Evet aşkımmmm ❤️😊
Saçma ya yeni yeni icatlar millet iyicene b*** cikardı bu işin 😂
Düğün , nişan , nikah , kına , bekarlığa veda , pazar , sünnet töreni vs kadar gereksiz şey yok
Evlilik düşündüğüm zamanlar vardı hayalim...
bekareti gerdekten önce bir palyaçoya verme riski
Boş işler
Saçma
Boş işler
Saçma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?