18 yaşındayım ve yaklaşık bir buçuk ay önce 5 senelik ilişkimden ayrıldım. İstesem de kendimi toparlayamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

18 yaşındayım ve yaklaşık bir buçuk ay önce 5 senelik ilişkimden ayrıldım ve henüz atlamadım sürekli boşlukta hissediyorum artık gülümseyemiyorum bile beni destekleyecek hiçbir arkadaşım falanda yok, olanlarda samimi bile gelmiyor samimi olmayan insanları dinlemek daha çok canımı sıkıyor, 11. sınıfa gidiyorum ve hiç odaklanamıyorum dersler aldı başını gidiyor spora gitmeyi de bıraktım tüm motivasyonumu yaşama hevesimi kaybettim kolumu bile zar zor kaldırıyorum bu ruh hali yüzünden oyunlarda bile sonuncu olmaya başladım sürekli agresif ve sinirliyim, daha önce anneme bağırdığımı hatırlamıyorum ona bile bağırdım aşırı pişmanım ve istesem de kendimi toparlayamıyorum, akıl sağlığımı tamamen kaybediyorum ve yapabilecek hiçbir şeyim yok veya aklıma gelmiyor mantıklı düşünemiyorum ne yapmam gerekiyor?

18 yaşındayım ve yaklaşık bir buçuk ay önce 5 senelik ilişkimden ayrıldım. İstesem de kendimi toparlayamıyorum, ne yapmam gerekiyor?