Zaten en başından beri sürekli annesinin dolduruşuna gelen biri... Annesi onu oğlu gibi değilde kocası gibi görüyor. Zaten eşide vefat etti kadında baya genç bir tame daha oğlu var 19 yaşında o oğlu gibi ama nişanlım resmen kocası gibi. Biz tartıştık annesinin dolduruşuna geldiğini söyledim, annesi bana mesaj attı bitti vs diye nişanlımda ayrıldı 2 hafta sonra geldi pişmanım haklısın vs vs. Hatta biz altlı üstlü oturucaktık bu konuda asla başka evi kabul etmiyordu, şimdi kendisi başka eve çıkıcaz sadece bayramdan bayrama görüş sen vs diyor ama brn onun yüzüne de senin annen şeytan, nefret ediyorum ondan dedim ediyorumda...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yalan söylüyor inanma. erkek olarak söylüyorum bak inanıp da hayatını zehir etme
Nasıl yalan yani
valla çok uzun uzun anlatmak isterdim ama yorumdan kısa keseceğim ;
annesini boşayamamış erkek diyorlar buna toplumda. şimdi aklınca günah çıkarıyor o ve annesi, evde kalma korkusu ve sosyal baskı da vardır tabi o yüzden yine kapını çalmıştır. zamanla yine eskiye dönecektir. köprüyü geçene kadar ayıya dayı muamelesi yapıyor şu an sana.
o sebeplerle zamanında ayrılmış olana güvenemezsin. kendi yolunu çiz boş ver heba etme kendini onlara
Kesinlikle haklısın. Hep yaptığı şey zaten. Ailecek o kadar şey yaşattılar ki bana. Ve bu son darbeydi... Şimdi yalandan seviyorum diyor eminim şu an biriyle konuşmaya başlasın 1 ay somra adımı bile unutur
aynen öyle yapar. anası onun paşam kralım prensim diye büyütmüş. olgun biri, kişliliği sağlam kız görünce afallıyorlar sonra. boş ver umursama onları kendine odaklan. daha iyi biri çıkar karşına. kısa vadede mutlu olmak için bir ömür üzme kendini
Silemiyorum da ama engelleyemiyorum numarasını başkasıyla olmasını istemiyorum... Affetmicem de ama bırakamıyorum da. Bundan nasıl kurtulucam peki
Kendine olan saygını ayaklar altına alamamakla başlayabilirsin. Geçmişe bağlı kalırsan , şimdiki zamanı ıskalarsın. Belirsizle yaşanmaz. Kabulleneceksin bazı şeyleri mantıklı düşüneceksin. Hayatta her şey bizim kontrolümüzde değil ve her şeyin seyrini değiştiremeyiz. Hayatında gelip geçici olacağı belli olan insanlar için kalıcı üzüntüler barındırma içinde. Kısa vadede üzülmek uzun vadede mutlu olmaya kapı açar inan bana
Özelden konuşabilir miyiz?
Eğer müsaitsen
Mümkün
Yazdım
Hayatını zehir etme. Böyleleri değişmez.
Kesinlikle değişmiyor
O annede çocuğuna değişmez hayatın zehir olur
Banada öyle geliyor. Hem baştan sorunluyken sorunun içine girmeye gerek yok
Ya anneci erkeği annesi sevsin sal
hicc yorulma git ananla evlen deseydin
Ne kadar oldu ayrılıp dönme süresi
2 hafta
Peki sen ne düşünüyosun? Yine başkasının lafıyla hareket eder mi
1.5 yıldır hep etti... Ve annesi, yengesi, hoca 3 kişi var anne tarafı bunlar şeytan gibiler yaptıkları hataları bile bile aynı her defasında.
İlişkide en büyük sorun kendi başına karar alamayan eşlerdir. Bu çok büyük sorunlara yol açabilir
Bunu düşün taşın ona göre karar ver bence
Affetmicem. Kestirip atamıyorum da silemiyorum numarasını başkasıyla olmasını vs istemiyorum ama bu kadsr ortalığa dökülmüşken düğüne 3 hafta kalan annesinin lafıyla gidiyorsa ilerde daha kötü olur. Düzelmez inanmıyorum ona hep böyle çünkü
Benim nişana 2 gün kala bitmişti. Bazen böylesi hayırlı inan bana
Kesinlikle..
Geçmiş olsun sanada
Yani hayatında bir dönüm noktasındasın ve zor olacak ama başarınca daha güzel günler gelecek
Amin inşallah
Konuşmak istersen yazabilirsin bana