+1 yıl8 yıl boyunca yalnızlık, birçok kişi için duygusal ve sosyal zorluklara neden olabilir. Ancak yeni bir ilişkiye başlamak için hazır hissettiğinizde veya böyle bir ilişkiyi düşünmeye karar verdiğinizde, aşağıdaki adımlar size yardımcı olabilir:
Kendinizi Tanıyın: Öncelikle kendinizi ve ihtiyaçlarınızı tanımak önemlidir. Ne tür bir ilişki aradığınızı ve bir ilişkiden neler beklediğinizi anlamak, yeni bir ilişkiye başlarken size rehberlik edebilir.
Sosyal Aktivitelerde Bulunun: İnsanlarla tanışmanın ve yeni ilişkiler kurmanın en iyi yollarından biri sosyal aktivitelere katılmaktır. İlgilendiğiniz hobi gruplarına katılabilir, etkinliklere gitmeyi deneyebilir veya çevrenizi genişletmek için gönüllü çalışmalara katılabilirsiniz.
İnternet ve Arkadaşlık Sitelerini Kullanın: İnternet, potansiyel partnerlerle tanışmanın bir yoludur. Arkadaşlık siteleri veya uygulamaları kullanarak kişilere ulaşabilirsiniz. Ancak dikkatli olun ve güvende kalmanız için gerekli önlemleri alın.
Varolan Arkadaşlarınıza ve Aile Üyelerinize Danışın: Varolan arkadaşlarınıza veya aile üyelerinize, yeni bir ilişkiye başlamak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Onlar size destek olabilirler ve size tanıştırmak istedikleri kişileri önerebilirler.
Sabırlı Olun: Yeni bir ilişki bulmak veya kurmak zaman alabilir. Bu süreçte sabırlı olun ve aceleci davranmayın. İlişkiler sıklıkla zaman içinde gelişir.
Geçmişi Arkada Bırakın: Eski ilişkilerin getirdiği duygusal bagajı geride bırakmak önemlidir. Geçmişi kabullenin ve yeni bir ilişkiye açık olun.
İlk Buluşmaları Rahatça Yaşayın: Yeni birini tanımak ve ilk buluşmalar sırasında rahat hissetmek için baskı yapmayın. İlk buluşmalar genellikle tanışma ve birbirinizi daha iyi anlama fırsatlarıdır.
Sonuç olarak, yeni bir ilişkiye başlamak kişisel bir tercihtir ve kendi zamanlamanızı ve hedeflerinizi belirlemelisiniz. Kendinize güvenin, açık olun ve duygusal ihtiyaçlarınıza uygun bir partnerle tanışma fırsatını değerlendirin.07 Yorumla- +1 yıl
Chatgpt ile verilen hesapları yönetim kapatacak haberin olsun
- +1 yıl
@Bizden_Söylemesi neden
- +1 yıl
@Bizden_Söylemesi deneme yaptım bir tane
- +1 yıl
Ahhahaha çok iyi
- +1 yıl
@lolit12345 ney çok iyi
- +1 yıl
elinin koru.
- +1 yıl
@lolit1234 Biriniz de düzgün cevap verin ahlakınız zekanız bozulmuş
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBenim halam 40 yaşına kadar tek erkek arkadaşı olmadı. 40'tan sonra evlendi 40 ile 45 yaş arasındaydı galiba. Çocuğu da var şu anda. Gerçi aileme bakınca hepsi böyle. Tabi erkek arkadaşları diğerlerinin olmuştu, nişanda geçirmişler. Şu an 1 tane halam sanırım 53 yaşında ve hala bekar. İşte bu bahsettiğim 40'tan sonra evlenen halamla 53 yaşındaki olanın hiç erkek arkadaşı olmadı. Kariyer yaptılar. Öyle sert mizaçlıda değiller. Gayet feminen ve etek giyen kadınlar ama erkek arkadaş yapmayı, bir ilişkiyi sürdürmeyi bilmiyorlardı. bilmiyorsan bir de yaş geçince iyice zorlaşır çünkü yaşıtın bekarda pek kalmaz. Anca evlenmiş boşanmış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 27 yaşındayım
Senin gibi
Akıllı
Ne istediğini bilen
Değer bilen bir kız istiyorum
Hem en yakın dost
Hem de sevgili olalım.
Seninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlişki de senin kontrolünde olsun
Soran+1 yılMümkün değil geçiniz
Cevap sahibi+1 yılİyi bari kibarca konuştunuz diğer kızlar bu kibarlığa karşı resmen sert oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizi anlıyorum 6 yıldır aynı durumdayım, sanırım mükemmelci olmak, farkı olmayan birini fark etmemek, kalitesi düşük biri ile olmaktansa yalnız olmanın daha iyi olduğunu düşünmek, bazen kendine bile tahammül edemezken bir başkasına tahammül etme derdine girmemek gibi sebepler bizi bu duruma getirdi. Bir gün hayatınıza almaya değer biri çıkarsa bu durumun sizi zorlayacağını düşünmüyorum yeter ki hayatınıza almaya değer olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılRahat olacaksın keyfine bakacaksin yalnızlık çekilir şey değil bence
14 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık güzel şey bir sorunum yok kafa rahat
- +1 yıl
Bencede öyle
Soran+1 yılO zaman neden çekilir değil diyorsun?
- +1 yıl
Neden öyle cevap verdim hatırlamıyorum 😅
Bir süre sonra zor oluyor ama sonra ona da alışıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç zorluğu yaşamadım bugüne kadar
+1 yılYalnız ölenlere yaş tutulmaz ki, feryadım yaşarken ölenler için. Biz sanırım ölmüşüz ve haberimiz yok. Bu saatten sonra da yaşayıp yaşamamanın bi anlamı olur mu bilmiyorum. Gelecek gidecek olan olduğunda ne yapılır bilmiyorum. Gelene de gidene de başarılar.
10 Yorumla
+1 yılSana öyle geliyor. Birini sevip hayatına aldığında kimseye tahammül edemediğin kadar ona tahammül edeceksin. Ve bunu severek, zevkle yapacaksın...
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen dogru kişiyi bekliyorsun. Doğru kişi geldiğinde ne yapman gerektiğini sana hislerin söyleyecek.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sikinti yok bende 10 senedir yalnizim suanda gemide calisiyorum haliyle yalnizliga devam cok bisey kaybettigimi dusunmuyorum hatta tam zitti evli olsaydim dunyayi gezme hayalimi gerceklestiremezdim
07 Yorumla- +1 yıl
Hayalimi yaşıyorsun, vazgeçtiğim hayalimi. Sözde okulunu bitirip makinist olacaktım saçma sapan muhabbetlerden vazgeçtim. Ne kadar yanlış yaptım sence?
- +1 yıl
Deme ya. Kötüle biraz. Şu an benim için intihar sebebi olabilir. Erkekler ağlamazmış bo. k ağlamaz gidip ağlıcam şimdi. Hesaplarıma göre şu an ikinci makinisttim.
- +1 yıl
Cruise larda durum nasıl?
+1 yılBence uzun süren yalnızlıktan sonra birini almak çok zor gerçekten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. O hissi anlıyorum… yeniden tanı anlaş zor ve uzak geliyor…
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimin nerde ne zaman gelecegini bilemeyiz kader kısmet he9si nasip
Hayirlisini versin rabbim11 Yorumla- +1 yıl
Ne oldu gercektende
- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılGirmesine izin verirsen beni al be valla bnde yanlızım 7 yıldır
112 Yorumla
Soran+1 yılYaş yanlış değil mi, neden yalnızsın sen sebep?
- +1 yıl
Yaş doğru işimden dolayı öyle kimseyede yaklaşamiyom güvenemiyom işim öyle herkezle konuşabilcegim bi iş degil
Soran+1 yılDoğru mu şaşırdım daha büyük görünüyorsun
- +1 yıl
Yani meslek ve yanlızlık dieelim saçlar agardı biraz oyuzden
Soran+1 yılMeslek ne olabilir ki
- +1 yıl
Uzman askeri personel
Soran+1 yılŞehir?
- +1 yıl
Bizim meslek öyle ya adamı boşar ya da hiç evlendirmez
- +1 yıl
Afyon
- +1 yıl
Küçük köygibi ilçe kimseye bakamiyon biyeregidemiyosun mesleğin agırlığından dolayı oyuzden ev iş arası git gel
Soran+1 yılHmm uzakmış ben İstanbul
- +1 yıl
Güzel şehir izinlerde geziyordum orları uçak 13 saat rötar yapıyordu
+1 yıllütfen böyle söyleme probleme odaklan ve neden böyle olduğunu bul sorunu çöz
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında problem yok, kafa rahat tek daha iyiyim kimseyle uğraşamiyorum
- +1 yıl
en güzeli ben de aynısını yapıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSon ayrıldığın kişi saplantı yapmış herhalde sende
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo tam olarak bu değil tek olmanın büyük rahatlığı
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben diyeceğim de test sürüşü modumuz yok, direk alacı iseniz konuşabiliriz şartları
011 Yorumla
Soran+1 yılNe şarti neyi alıp veriyoruz dur bir🤣
Soran+1 yılGörünüm şart pp de
Soran+1 yılİbsta? Yaz
Soran+1 yılTip yok desene şuna kısaca😅
Kimseye guvenmeyen biri isen aynı kendin gibi birini bulursan o zaman kazanırsın bende yıllardır tek basımayım guvenirsem bi gun birine o zaman olur iste
10 Yorumla
+1 yıl8 yıldır mı xD benim gibi 26 yıldır ya da başkaları gibi 35-50 yıldır yalnız olanlar ne yapsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseye evet dememenin sebebi kimsenin buna değer olamaması kfkıgıhorowowıfıwı
11 Yorumla- +1 yıl
yok bee
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 23 yildir yalnizim abi. Olur olur merak etme. Kadin erkek birbine uyumlu yaratilmis zaten. Yani olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle biri çıkarki o tahammülsüzlüğün yerini minnoş bir kalbe bırakır
00 Yorumla Kimseyle anlasamassin uzunsureli boş ver hayatını yaşa
00 Yorumlaalışmışsın yalnızlığa... angarye gelir bundan sonra sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dedidigin şeyler bana da oluyor muhtemelen yalnızlığa alıştığımız için böyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılBence sana cin girmiş 👳
112 Yorumla
Soran+1 yılAhaha🤣
- +1 yıl
Uuuu hemde tüm vücudu ele geçirmiş, euzulu besmele 👳
- +1 yıl
Eig de isterim
Soran+1 yılSeçmiyorum ki sistem seciyorsa bilemem
- +1 yıl
Yarın seçebilirsiniz
Soran+1 yılUğraşamam
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Eig vermediğin için kaldırdım
Soran+1 yılEig seç çıkmamış ki sistem seçmiş işte
- +1 yıl
Zamanında baksaydın çıkardı da neyse tamam vitrine koyayım tekrar...
Soran+1 yılAhaha🤣 peşine düşmüyorumn hiçbir sorunun söylemiştimn en başta
- +1 yıl
Avucunu yala abicim o zaman
+1 yılBelki de konuşmayı denemelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılUgrasilmiyor
- +1 yıl
İstersen anlat bana
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi boş ver
14 Yorumla
Soran+1 yılÇoktan verdim
- +1 yıl
Mutluysan sıkıntı yok
Soran+1 yılHemde çok
- +1 yıl
Oo en iyisi kafa rahat
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsan insana lazım ya.. bugün olmazsa yarın. Eğer yaşınız dogruysa, sizinde bu tecrübeyi kazanmıs olmanız lazım!
00 YorumlaBelli bir zamandan sonra seçici oluyorsun o zaman daha zor geliyor bende çok uzun zamandır yalnızım heleki böyle bir zamanda devirde daha çok yalnız kalmamda etken oldu maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuruyup gitsede vermicem diyen kiz aklima geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl8 yil mi
Kac yasindasin17 Yorumla
Soran+1 yıl39
Cevap sahibi+1 yılNeden kimseyle olmadin
Soran+1 yılZorunda mıyım
Cevap sahibi+1 yılDegilsin😀 ama olmama sebebin varki bu soruyu sormussun
Soran+1 yılSebebi yazdım detayda
Cevap sahibi+1 yılHic evlenmediniz mi
Cevap sahibi+1 yıl?
Ben de aynıyım belki karşına çıkmamıştır öyle düşün bir de piskoloğa gitmelisin ya da yalnız yaşa gitsin en güzeli
00 YorumlaBende öyleyim çok şükür işim gücüm var ama yinede insan yanına birini istiyor sevgili bile olmasa hoş vakit geçireceği biri bence olmalı
00 YorumlaO zaman yalnız kal boş ver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bu saatten sonra kimseye bulaşma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılyalnızlıga alısmıs bırı ıcın normal aynı sekılde bende oyleyım hayatıma kımseyı almıyorum
00 Yorumla İlla ki evleniceksin
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç mümkün değil bu istemiyorum
Soran+1 yılİlgi için evlilik şart mı
Soran+1 yılİşim olmuyor kimseyle zaten
Soran+1 yılBugüne kadar istemediysem bundan sonra da imkansıza yakın
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ölene kader yalnız kal
01 Yorumla
Soran+1 yılHedefim bu aslında
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılArmudun sapı üzümün çöpü derken kaldık yaya 😎
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim konum bu değil
kaç yasındasın neden kimsye tahammul edemiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmek zorunda mıyım😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yalnız olmayı tercih ediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKafa rahat
- +1 yıl
Yaş kaç
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi b. k yemişsin mk, niye sızlanıyorsun o zaman
06 Yorumla
Soran+1 yılSızı nerede🤣
- +1 yıl
? Baz istasyonunda?
Soran+1 yılAhaha hiç komik değil benim için sıkıntı yok
- +1 yıl
Ablacım ne anlatıyorsun mk djdjdkd biz zkim anlamadım
Soran+1 yılZaten sende o kapasite yok zorlama 🤣
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhaklısın. bende bu sebeple seks odaklıyım. bence en ideali bu. ihtiyaç halinde devreye girmek
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılseks odaklı takıl.
Soran+1 yılİşim olmaz
Cevap sahibi+1 yılSeksi sevmiyorsan, kadın olmadığını düşünüyorum. Çünkü yalnızlık kaçınılmaz o zaman.
Soran+1 yılKadınım ama sizin gibi hayatımız seks üzerine kurulu değil sizler gibi
Cevap sahibi+1 yılkeşke o asil kadınlar kalıcı olsalar ve asil erkeklerle tanışsalar. Ben bu lafları söyleyen masum çok şeytan gördüm. belki sizde masumsunuz ama bana nedense hiç denk gelmedi.
Soran+1 yılBana da denk gelmiyor işte, bu yüzden yalnız olmayı tercih ederim insan bedenle değil kalple sevilir
Cevap sahibi+1 yılkendince haklısın. bu kadar teşhirin olduğu yerde, erkek hormonları durdurup nasıl sevgiyi ayırt etsin.
Soran+1 yılAkıl mantık yoksa evet
Cevap sahibi+1 yılbu size göre. anlamak istemediğiniz erkeğin yapısı. tasarımı. siz bunu gereklilik eğitim olarak görüyorsunuz. oysa sağlıklı bir erkek, her kadınınla birlikte olmak ister.
Soran+1 yılOlmasın diyen yok herkes tek olmalı ama doğru olan bu. Onunla her şey yaşamalı ama ilk amacı bu olmamalı, her şey vaktinde yerinde olmalı
Cevap sahibi+1 yılşöyle diyelim. erkeğin yaratılış gereği cinsel bir figür olarak teşhir edilmeyen kadınlarla tanışabileceği bir ortamda, ancak erkek sevgi karşılığını vererek bu duruma gider.
Soran+1 yılHer zaman öyle değil, erkeğin fikri zikri bu yönde oluyor teşhir olmasa bile çoğunlukla
Cevap sahibi+1 yılsiz öyle olmasanızda etraf öyle. çıplaklar kampında kapalılar dikkat çeker mantığı değil. çıplaklar kampında kıllı vajinalar dikkat çeker.
+1 yıldenemeden bilemeyeceğimiz bir konu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıl uzun süre. Sebep ne
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden evet demedin çok garip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Oda sorun kardeşim. Takıntıların çoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yapamıyorsun da🥲😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlma kimseyi hayatına bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın?
00 YorumlaMood
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben yardımcı olurum sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılTaklalı bir şekilde gidersin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. tutt bırakma
11 Yorumla
+1 yılBende
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Aşık olup seversen her şeyi yaparsın inan
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun da o zaten aşk yok
Soran+1 yılOlmasa da oluyor çok sorun değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce hiç beraberlik yaşadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşındasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben de öyleyim, nasıl olacak bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu saatten sonra beceremezsin o isleri
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat