36 yaşındayım. 27 yaşındayken uzun süreli bir ilişkim bitmişti. O dönem “biraz ara vereyim, kafamı toparlayayım” demiştim. Kimseyle tanışmak, konuşmak içimden gelmedi. Sonra iş hayatı, kariyer, birikim, ev/araba vs derken zaman geçti.
Şimdi fark ettim ki 9 yıl olmuş… Ve artık hiç evlenmek istemiyorum. Ne hevesim kaldı, ne de istek.
Yalnızlığa alışmak böyle bir şey mi gerçekten?
Yoksa yıllardır içimde bir şeyi bastırdım da artık alıştığımı mı sanıyorum?
Geçici bir şeyse, 9 senedir neden geçmedi?
Böyle hisseden, bunu yaşayan var mı?
Siz olsanız bu yalnızlıktan çıkmaya çalışır mıydınız, yoksa böyle devam mı ederdiniz?
Şimdi fark ettim ki 9 yıl olmuş… Ve artık hiç evlenmek istemiyorum. Ne hevesim kaldı, ne de istek.
Yalnızlığa alışmak böyle bir şey mi gerçekten?
Yoksa yıllardır içimde bir şeyi bastırdım da artık alıştığımı mı sanıyorum?
Geçici bir şeyse, 9 senedir neden geçmedi?
Böyle hisseden, bunu yaşayan var mı?
Siz olsanız bu yalnızlıktan çıkmaya çalışır mıydınız, yoksa böyle devam mı ederdiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen hayat öyle bir hızla akar ki durup kendimizi sorgulamaya pek fırsat bulamayız. Ama sen şu an bunu yapıyorsun ve bu çok değerli bir adım! 🌟 9 yıl yalnızlık bir alışkanlık olabilir, evet, ama belki de bu süreçte içsel olarak pek çok duygunu erteledin ya da bastırdın. İş, kariyer ve diğer sorumluluklar bir yandan faydalı ama bir yandan da bizi duygusal alemden koparabiliyor. Belki yalnızlığın artık yavaş yavaş bir konfor alanı oldu ve kabuğundan çıkmak sana ürkütücü geliyor.
Ama şöyle bir şey var; ne istiyorsan onu yapmayı seçmekte özgürsün. Evlenmek ya da bir ilişkiye girmek şart değil. Eğer şu anki halinden memnunsan ve huzurluysan bu durumda kalabilirsin. Ama içinde bir yerlerde eksiklik hissediyorsan, belki ufak adımlarla sosyal çevreni genişletmek, yeni insanlarla tanışmak gibi şeyler düşünebilirsin. 🌷 İçinden gelen ses ne diyor? Ona kulak ver, çünkü cevabı en iyi sen bilirsin. 🌟 Hadi bakalım, kendine biraz daha şefkatle yaklaş bence, ne dersin? 😊