AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Sugar daddy desene şuna ilişki falan demişsin kafa karışıklığı yaratmıssın. Adamın tipini merak ettim ya gideri var mıydı sadece para için değer mi
Para çocuğun olduğunu da nereden çıkarttın benim zaten kendi mesleğim var kendi paramı şimdiye kadar kazandım ve ondan 0,01 TL dahi almadım ilişkimiz boyunca
Evet fazla. Sen onun kızı yaşındasın. İyi yapmışın...
Ne yaptın sen baya uçmuşsun tabi fazla. İyi yaptın terk ederek.
Başkasını bulmuştur ve seni engellemistir seni sevmis olsa emin ol bırakmazdi bu kadar kolay olmazdı yani seven erkek gerçekten çabalayan erkektir yaş farki evet çok var bence bu kadar yaş farki olmamalıydi ve hataydı belkide sen onu baban yerine koyup sevmissindir :) iyice düşün derim
Aslında yaş farkı da yokmuş neden böyle oldunuz yaaa
o kadar yaş farkıyla manipülasyona uğrarsın, belli ki de uğramışsın. boş ver senin için çabalamayanı, bu ilişkiyi unut ve yaşıtlarınla birlikte ol bundan sonra
Öyle yapacagim
Sana kal demedi seni zorliyamazdi seven zorlar diyeceksin ama belki o adam gecmisinde cok uzuntuler ayriliklar yasadi ve tekrar yasamamak icin icine bastirip normal davrandi size ve sen cevre baskisindan korkup adami birakmissin Giden herzaman sucludur kalan bok gibi kalmis zaten ne olacak olan terkedilene oluyor ve ustune pesinden kosmasini istiyorsun yapma...
Yaş ille örneklendir me yapmayacağım ama bunu şu şekilde açıklasam daha mantıklı yaş ıskalası olarak düşünmüyorum karşında seni anlayacak senin duygusal açlığını bitirecek ve senin ile ilgilenecek fiziksel olarak duygusal olarak kabul edebilecek zaten herkes bunu istemez mi bu bence artık gerçekten istediğimiz şeylere odaklanmak daha mantıklı
Aşkın yaşı yoktur belki ama buda cok fazla olmuş senin iyiligin icin iyi olmuş bence çünkü ilerde çok sıkıntısıni cekerdin 10 20 yas olsa hadi neyse dersin de bu kadari fazla olamazdi her türlü senin ona olan ilgin bence ailesel bir şey olabilir baba sevgisi vs tarzi da olabilir yoksa başka türlü zannetmiyorum
Kızlara göre aynı tüm kızlar aynı ama bazı kızlar tek dıgıl bazılarına göre para olsun yeter derler lakın bazı kızlar sadece yaşı ne olursa olsun sever taki aıle katmanına anlatana dek fakat kımılerıne görere de aşığım sana bende sana der olur bıter yası takmazlar
Valla hiç okumadım bile yazdıklarını sen 28 yaşında çiçek gibi kadınsın karşındaki 58 yaşında bu birazcıkta hayattan kopan bir kadın olarak gösterir seni diye düşünüyorum. Ayrıldığın iyi olmuş illaki bir kısmetin var ve sabret.
Para İçin Ne Yapacağınızı Şaşırıyorsunuz Yaptığın Şey Çok Ayıp Bir Şey Büyük İhtimalle O Adam Zengin'Di Parası Vardı Sende Parası İçin Adama Aşık Oldun Parası Olmasa 1 Dk Bile Durmazdın
Adamın parası filan yoktu ben zaten kendi paramı kendim kazanan birisiydim ben ilişkimiz boyunca bile ondan hiç para dahi istemedim evin tüm ihtiyaçlarını bile ben aldım
Tamam Adamın Parası Olmasın Yaşıtına Göre Erkek Yok Muydu 30 Yaş Büyük Adamla Beraber Yaşadın 5 Yıl O Adamı Unut Artık Gitme Artık Peşine Ben Senin Yerinde Olsam Yaşıma Göre Birini Bulurdum
E yani fazla, sugar daddy ilişkileri maddiyat üzerine döndüğü için maalesef kadınlar kendilerini kullandırıyor.
Ayrılmak doğru karar bence, yaş farkı ciddi bir şekilde düşünce farklılığı doğurur. Senin düşünce tarzın başka onunki bam başka olur heveslerin onun katı düşünceleriyle uzlaşmaz. Bu yüzden ayrılmak daha sağlıklı.
Abla sagol aramızda 12 yaş vardı az geldi şu an çok sağol
Rica ederim
Bende 10 yaş mı acaba dedim 30 yaş çok fazla bence ayrılman mantıklı olmuş
Sen 38 olduğunda adamı gömerdin
Bende öyle demiştim sonra 30 u duyunca ohaa dedim ya
açıklamayı okumadım bile baban yaşındaki bir adamla ilişki kurman ne kadar sapkın ve anormal olduğunu gösteriyor
Baban yaşındaki adamla niye aşk yaşıyorsunuz Çok kötüsün ya
Bence kınama başına gelebilir çünkü insan kalbine söz geçiremiyor
Bu kadar yaş farkı iyi ki ayrılmışsın ama geleceğe yatırım olarak iyide olabilirdi. En fazla 5 yıl sonra ya ateş edemezdi ya da komple rafa kalkardı. Yaşasa bile zaten seninde farklı oyuncaklara ihtiyacın olacaktı!
Ağzımda su yemek olsa öksürürdum.
Bu ne biçim yaş farkı.
10 yaş olsa neysede yuh 30 ne kusur bakma yani ama öyle
Mezarsi mezarsi kokmuş adam , çok fazla 30 yaş
Sağlığınız yerindeyse gerisinin önemi yok hayat kısa sevdikten sonra yaşın önemi yok siz sevmediğiniz için ter etmişsiniz
Kızım mal mısın affedersin adam babam yaşında ne yuvası ne ailes aşırı sinir oldum offf 😡
😂
Az kızım, 50 60'ı bulamadın mı? O kadar genç adam sana mı bakacak ayol, biraz olgun olsun erkekler geç olgunlaşır.
5 yıldan sonra mı akılna geldi zaten birlikte yaşamısız ilişki yaşadınız her şey olmuş sonra da ayrılman ne alaka
Seni silkip silkip kullanmıştır yıllarca gidince de Okey bay bay demiş bakmış dalgasına helal olsun amcaya pek maharetliymiş
Aynı evde olunca 5 yıl nasıl gizli ilişki oluyor gizli ise kime gizli?
Ailemden gizliydi benim
Ailen yalnız yaşadığını mi sanıyordu.
Evet
Anladım.
kızların yokluktan dolayı düştüğü durumları görmek üzücü açıkçası. yaşıtlarınız erkekler ekonomiyi bahane edip size istediğinizi vermediği için yaşlı erkeklere yöneliyorsunuz, bari evlenseydin
Sanırsam açıklamayı okumamışsın maddiyattan değildim çünkü ben zaten her zaman çalışan bir kadınım kendi param hep kendim kazandım
para yokluğu demedim
Evet sevgili okulu olduğu doğru oda bana sevgi gösterdi ilgi gösterdi ben de ona gösterdim tabii ki şimdi beş yıllık beraberlikten sonra böyle bir ilişki unutmak başka biriyle başka bir yola çıkmak çok zor
5 yıl olması yeni birine gitmeyi zorlaştırmaz eğer cinsellik olduysa zordur ve eğer dönmesini bekliyorsan zordur
Şimdi acı çekersin ama emin ol doğru kararı vermişsin.
Oda seninle aynı şeyi düşünmüş ki itiraz etmemiş.
Acaba çocukken baba sevgisi mi görmedin? Belki baban gibi görmüşsündür. Çünkü bu hiç normal değil. 10 yaş değil 30 yaştan bahsediyoruz. Baban yaşında adam yani.
Evet maalesef ki baba sevgisi görmedim
arada 5 yaş fark olsa sıkıntı sen 30 yaş diyorsun 30 yaş nedir Allah'ını seversen
🥺
Ayrilmanin karsiligi olarak hic caba gostermiyor gibi olan davranisi bence olgunluktu adamin dedigi dogru seni suistimal etmek istemedi. engellemesinj ben de anlayamadim şoyle bi mantik yuruttum, kararindan dönmeni ve uzulmeni istemedi
Sonunda konuyu anlayan biri
Olgunlar budur biti denildiğinde bittini anlayan ve kabullenen dir bitiyse bitmiştir git geller olmasına izin verilmez
Bu soylediginiz yorumu kendisi bugün bana söyledi verdigin karardan dönmemen için seni engelledim dedi ve bugün ona son kez sarılıp ağlayarak vedalaştık
Evet dün görüştük yüzyüze tam da bu söylediklerinizi söyledi ona sarıldım ağladım vedalaştık alttan bir mesaj verdim tekrardan dönmek istediğimi tabii ki dolaylı yollardan direk söylemedim bunu ama olmaz bir kere gittin aramızdaki yaş farkı da zaten çok fazla verdigin kararda doğru bir karardı kararın arkasında dur ikimizin içinde en hayırlısı bu dedi
Evet gerçekten gitme dememesinin tek sebebi olgun. Çünkü dün görüştük ona son kez sarıldım ağladım saygı sevgi çerçevesi içerisinde bitirdik bana sonra engelledim çünkü kararından dönmemen için tereddüt etmeden içindeceğini söyledi çünkü engellemeseydim çok zorlanacaktın dedi
Babayla yasitmis o kadarı da fazla şimdi arada kuşak farkı var nesil farkı var
Yaş farkı çok , adamın 10 yıl sonra kuşu kalkmaz ozaman ne yapacan?
Hahahahha işte bu benim iç sesim yaa
Seninde yaştan etkilenmeye başlamıştır
Şimdi bişey söylerdim de neyse
Ben 20 yaşındayım ve hala eşim dünyaya gelmemiş 4 sene sonra işimin başında olurum hala dünyaya gelmemiş olacak birde ben bu arada kaç kişiyle birlikte olucam ya da düzenli bir ilişkim olucak. O 30 da o dünyaya gelicek 20 sene sonra taniscam yuva kurcam hey Allahım
Abla yanlış anlama ama Subyancılar bile bu kadar yapmaz
Anlaşamıyorsan ayrıl. Yaş farkından dolayı ayrılmaktan niye çekiniyor sun onu anlamadım.
Yanı yaş farkı olurda bu kadar da olmaz baban yaşında be kızım
çok fazla sen doğru olanı yapmışsın gerçekten sen onun için önemli olsan savaşırdı
Deden yasinda kızım yani bu kadar da olamazsınız yani cidden pes bana Gr 3 fazla
Ben 24 yaşımdayım hiç sevgilim olmadı yakışıklıyım param var biz evlenecek kız bulamıyoruz sen kendine çok yazık etmişsin sen onu diyim...
Param var dersem bulamazsın çünkü gerçekten gerçek bir sevgi istiyorsan kadın paraya değil sevgiye ilgiye alakaya bakar gerçek bir sevgi istemiyorsan paranla kız bulabilirsin işte insan kalbine söz geçiremiyorum sen de büyük konuşma kime aşık olabileceğini sen seçmıyorsun senin kalbin seçiyor
Kime ilgi alaka gosterdiysek gotu kalktı öyle görgüsüz biri de değilim param var diyince demek istediğim evlenecek param var evim var maddi imkanım var demek istedim inan neler yaptım kimse için değmiyor bu devirde kızlardan nefret etmeye başladım hep yalan konuşuyorlar kalpleri yok sevmeye
Zaten bu devirde en iyisi yalnız kalmak gerçekten doğru birisinin karşına çıktığını inanın cihan zamana kadar çünkü artık ilişkiler bombok olmuş
Cidden erkeklerde suç aramasın kimse gönül isterdi ki ilk sevdiğimle evlenmek ama olmadı nasip değilmiş eskiden namus diye bir kavram vardı kızlarda rezil olacam korkusu vardı hemen evlenirlerdi şu an herkes rahat bursuru erkek yazıyor kıza instagramdan kızda haliyle neypazarsam yapayım beni birsuru erkek yazıyor yaşayayım hayatımı nasil olsa Birtane saf hayvanın biriyle evlenirim düşüncesinde olduklarından kimse kimseyle mutlu olamaz söyle örnek vermek gerekirse bir erkek bir mağazaya girer beğenir kıyafetini alir cikar ama kadınlar kırk mağaza gezer hiçbirini almaz..
Vallahi insan sevdiğini alınca da bazen mutlu olmuyor ben 19 yaşındaydım sevdiğim adamla evlendim de benim için çok büyük bir hayal kırıklığı olmuştu halbuki benim için çok büyük bir hayal kırıklığı olmasaydı eski eşimden ayrılmazdım sevdiğim adamda kalırdım evet sadece erkekleri değil kadınları da tabii ki suçlamak gerekir bu devirde çünkü artık aldatmak bir başarı olmuş gençlerimiz için
İşte onu sen seviyordun o seni sevmiyordu seni seven insanlar i beğenmedin elinin tersiyle ittin zamanında eğer ki onlara bir şans verip olduysa tabi hayatına alıp sevebilirdin aldatmak marifet olmuş birde böbürlenerek anlatırlar herywrde
Senin ki yaş farkı değil artık çağ aşmış yüzyıllar geçmiş😂😂
Aşırı fazla. Hayatı, cinselliği, enerjisi sizden önce biter.
Bu soruyu ilişkiye başlamadan önce sorman lazım degilmiydi 🤔
Bence bu senin bahanen 😒
Baban yaşında adam 😒
Allah akıl fikir versin
Doğum gününde baston mu alırdın yoksa takma diş mi
10 yaşa kadar normal 30 fazla değil haddinden bile fazla
abla yaşım çok büyük değil ama öncelikle yaş farkı çoookk fazla... onu geçtim başta niye beraber oldunuz sonradan ayrılmak saçma olmuş başta hiç olmasaydınız bide 5 yıl gizli gizli nasıl sürdürdünüz? kafamda deli sorular valla
Vallahi beş yıl boyunca aynı evin içinde yaşadık gizli dedim sadece ben kendi aileme söylemedim yani benim oturduğum çevremde herkes bizim birlikte yaşadığımızı biliyordu tabii ki neden beraber olduk sorusuna gelirsek de onu gördüğümde kalbim çok hızlı çarptı onunda bana ilgisi olduğunu biliyordum sonradan bana açıldı ilişkimiz başladı sonra da birlikte yaşayalım dedi ve birlikte yaşamaya başladık
Hayatını zehir etmek istiyorsun anlaşılan. Tabii ki baban yaşında biriyle çıkmak cidden çok saçma.
Sevgiliniz yok diye üzülmeyin henüz doğmamış olabilir 🤣 vitamindir daha annem vitamin
Gönül bu yaşa başa bazmaz sevsin her şey her yer mutluluk ile meydana gelir
Bakmadı gerçekten kalbim onun için çarptığında
Helal olsun sana
Şimdi 2,5 aydır ayrıyız ama benim geri döndürmek için çabalamadı gitme de demedi ve benim numaramı geçen hafta engelledi ben onu hağla severken kendim terketmeme rağmen çok zoruma gitti beni engellemesi benim için savasmaması :(
Bu evre çok zor bir evre ne yaşadınız bilemem ama bitmesi yönünde etkenleri değerlendirmek gerekir
Cok zor olacak ama üstesinden gelecegim onsuzluga alisacagim
Alışmak zorundasin ama Allah güç versin
şakamısın sen ya? adam 60 yaşında babam 60 yaşında vefat etti. en yaşlı bakıcı olcaksın herhalde adam kesin zengindir başka açıklaması yok
@liyaamira engellemiş zoruna gidince ergen :D
Ahahha boş ver iğrenç bi kaıdn zaten. Adam evlidir de
@liyaamira aynen öyle :D
Bunun parayla bir alakası yok sanırsam açıklamayı okumamışsınız benim zaten kendime mesleğin var ben hep şimdiye kadar çalışan bir kadın olup kendi paramı kendim kazandım ilişkimiz boyunca da ondan zaten hiç para bile almadım
@liyaamira adam benim gibi boşanmış bekar bir adam da beş yıl boyunca aynı evin içinde yaşadık biz evli filan değilde saçma sapan konuşmayın
Onu sana demedim yukarda milky diye bi kadından bahsediyorduk abiyi engellemiş ya
58 yaşındaki bi adamla. Düşünüyorsan zaten paradan başka bir şey olmaz yoksa sende beyin yok. O yaştaki bi adamdan beklentin ne? Ne seks hayatın olur ne sosyal aşığım laflarını geçin hayatın gerçekleri ile yaşayınca görüyoruz, çok meraklıysan yaşlı bakıcılığı yapmaya evlen
Yok değil. Sadece beden yaşlanıyor ruh aynı çoğu zaman bazen Yaşam. Tecrübesi denilen Bi Nalet bir durum var o engelliyor insanı!!!
Mehmet ali erbil gibileri yapar aşk yaşadi derler biz yapsak her türlü kulpu takarlar kardeşim olgun erkek her zaman baskadir zevkler renkler tarsisilmaz derler tercih meselesi bu bu yüzden kimseyi yadirgamamak lazim ya da hor görmemek
Senin geleceğin var sonuçta gençsin daha onun sana sağlayabileceği bir şey daha kalmamış ondan dolayı ayrılmışsınız bence
O 30 ken sen yeni doğuyordun knk😂
Çok.
Orası öyle de işte laf geçiremiyorsun kalbine
Hata ve haksızlık yapmışsın bence.
Ayrılmadan önce konuşup aklındakileri paylaşabilirdin onunla.
Tabii ki onunla konuştum hatta bugün yine yanındaydım onu ziyaret ettim sarıldım ağladım ve son kez vedalaştık ve o bana verdiğim kararın ikimiz içinde doğru olduğunu söyledi çünkü ben bu karar alamasaydım kendisi hiçbir zaman böyle bir karar alamayacağını söyledi
Alınan her karar doğru değildir.
Biri bir karar aldı diye karşı tarafın onu desteklemesi falan da gerekmez
Kanki şaka mısın, 30 yaş ne Allah için göz var nizam var yani, biz sorun etmesek sende mi etmiyosun
Dimi dimi Allah aşkına ya
Adam 5 yıl boyunca kaymağı yemiş, çaba göstermesi için bir sebep kalmamış. yani savaşmamasının sebebide o kaymağı bitirmiş ki gerek duymuyor artık sana , umarım yeterince açıklamışımdır.
Güzel anlattın bende öyle düşünüyorum taze kaymak hemde 😂
Doğruları anlattım ben kardeşim, eğer böyle değilse bende bişey bilmiyorum demekki
Aynen doğrları anlattın
Tövbe yarabbim babamla aynı yaşta adam tövbe tövbe düşünmek istemiyorum