AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Bence yaş farkındada uyum olmalı en fazla10 yaş olmalı 30 yaş çok anlaşmış olabilirsiniz ama karşınızdaki kocaman bir dağ ilerleyen anlarda farkındalık illaki olur ortaya çıkacaktır
Haklisiniz
Teşekkür ederim
Siz kendi seçiminizdaha uygundur belki, amma 30 yaş sizcede bek çok diyilmi? Ben ilişkilerde max 10 yaş büyük görmüşdüm. Bence doğru yapdın. Çünki zengin bile olsa 30 yaş fark çok amma çok belli.
"Fazla mı?" diyor bir de!.. Oha çüş ayı! Kendini yalnız hissedersen söyle, seni mayına basmış Vietnam Gazisi dedemle evlendiyerim.
Bu adamın evli olduğunu düşünüyorum açık ve net. İlişkinizde gizli kalmış zaten.
Tabii ki adam evli değildi oda benim gibi boşanmış bir adamla tanıştığımızda da zaten bekardı beş yıl boyunca aynı evin içinde yaşadık bir gece bile başka bir yere gidip kalmadı
Normal değil bu durum adam 60a merdiven dayamış şu an Torunu sayılırsın her şekilde kandırılmaya müsaitsin evli olma ihtimali bana göre yüksek çünkü o yaştaki çiftlerin geneli birbirlerinden pek haz etmezler yılların verdiği yorgunlukla beraber birbirinden habersiz bile yaşarlar yatakları ayırırlar evliliğini gizlemek zor olmaz. Nufüs müdürlüğünde çıkar evli olup olmadığı araştırmadınız mı? İllaki evlidir demiyorum tabi. 0Madem boşanmış evli değil Neden resmiyete dökmediniz bunun cevabını vermeli? benden 30 yaş küçüksün ayrılmak hakkın diyerek ayrılığı kabul etmesi saçma yani karı koca hayatı gibi birlikte olurken aklı nerdeymiş bilmiyormuydu küçük olduğunu resmen kullanmış seni. Tabi ona göre çıtır kızsın sende kabul edince fırsatı kaçırmamış.
Tabii ki nüfus cüzdanı benim elimdeydi hata boşanma belgesi bile elimdeydi ilişkimizi herkese duyurmak ve benimle evlenmek istemişti sanırsam sen tam okumamışsın ben korktum için evlenmedim
Hayırlısı canım. 30 yaş aşırı büyük 20 bile değil. Hani sen 30-35 yaşlarında boşanmış bir bayan olursun farklı Dönmez o sana ne yaşarsanız yaşayın çocuğu gibi görüyor seni.
Bence ciddi bir yaş farkı ve oda bunu bildiği için sana ısrar etme gereğinde bulunmamış ama engellemekle doğru yaptığını düşünmüyorum sen ona yazmayı falan düşünüyor musun peki
Bugün sordum beni neden engellediğini bana kararımdan caymam için seni engelledim dedim bugün ona sarıldım ağladım ve son kez vedalaştım yollarımızı ayırdık yani tabii ki aramaya mesaj atmayı düşünmüyordum ama tabii ki kendime de güvenmiyordum demek bu onu fark etmiş çok acı çektiğimi anlamış ondan engellemiş
Nasılsın peki şimdi daha iyi misin
Tabii ki yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum ama onu unutamıyorum onu nasıl unutacağımı da da bilmiyorum unutabilecek miyim onu da bilmiyorum aslında onu unutmakta istemiyorum her gece rüyamda hep mutlu anılarımızı görüyorum sabah kalktığımda da sanki hala onunla birlikteymişim gibi hissediyorum🥺😭
Bundan sonraki Hayatın senin için çok daha iyi ve güzel olsun inşallah
Evlenseydin ilerde o adam ölecekti sen kalacaktın dul adam senden faydalanmış olabilir oda seni sevseydi bi anda silemezdi diye düşünüyorum ama sana yazık tavsiyem kendi yaşına göre birisini bul
Bir ilişkide erkeğin yaşının çok olması yani olgun olması daha iyi bana göre
çok çok fazla 30 yani aşırı bu ilerde ciddi sorunlar çıkarır yani olmaz asla.
30 yaş bana göre fazla uyum olmalı hadi 10 olur 15 olur ama 30 fazla
Baba sevgisi gormediysen ondan gormuş oalabılırsın madem o kadar yıl yaşamışınn devam etseydin evlenseydin hep o sevgıyı arayacaksın şimdi
@mehtacc senin yaş doğru mu 🤔
Benim korkumda bundan birkaç yıl sonra o sevgiyi arayıpta bulamamak zaten ama ben ileriye dönük düşündüğüm için ayrıldım şu an için hiçbir problem yok ama on yıl sonra ben 38 yaşında oldum da o 68 yaşında olacak ilerki zamanlarda yaş farkından korktum
Onuda o zaman duşunurdun ilerde ne olacak diye yaşanmaz ki anda mutluysan sorun yok
Doğru
Senin baban yaşında ya sevebilirsin ama o yaşta bir insanın duyguları olduğunu düşünüyorsanız aklınız yerinde değil demektir
Neden öyle söylüyorsun tabii ki o yaştaki erkeklerin de duyguları var duyguları olmasa nasıl biz beş yıl bir birliktelik yaşayacaktık aynı evin içinde
Bu gerçekten çok çılgınca hiç zannetmiyorum
10-15yas çok fark etmiyor ama 30 yaş resmen baban yaşındakiyle beraber olmuşsun ayrılmaniz iyi olmuş
Bu şekilse tabi ki normal ama 2 3 yaş için anormal
Pardon normal değil olacaktı
Geç kalmamış misin bunu sormak için? Karar vermeden önce sorman daha mantıklı olmaz mıydı?
Ayrilman hata değil 5-10 neysede bu fark çok 10-15 sene sonra pili biter ihtiyarlar onun kendine göre birini bulması seninde öyle olması iyidir doğru olanı yapmışsın
Bir biz bulamadık böyle millette ne şans var
Normal değil. Yaş farkı çok fazla tabiki. Sen 40 o 60 olsa belki. Ama sen çok genç yaşta o yaştaki adamı napıcan🥲
Sen delirdin galiba fazla ne demek hayatını mahvetmişsin haberin yok.
Vallahi mi 🥺
Tabiki sacmalama bak hemen ayrıl. Ve sakin öyle bisey bidaha yapma 7 değil 8 değil 30 yaş lütfen sirkelen
Zaten 2,5 ay oldu ayrılalı sadece daha unutamadım kalbimden çıkaramadım şu anda ayrıyız yani
Ya delirdin mi kalbimden çıkaramadım ne demek bak sevdiğin adam 58 yaşında 30 35 yaşında değil kendine gell
Eee ne yapayım 5 yıl beraber yaşadık ha dedin mi kalbimden çıkartamıyorum çünkü veya başka biriyle başka bir ilişkiye yelken açamıyorsun ki benim elimde olan bir şey değil maalesef ki ama 2,5 aydır da ayrıyız
Bence yaşının bir önemi yok önemli olan sadık olması oda değilmiş ama o yaşlardaki adamlar genelde eski genç gibi olmuyor oluru varsa olur olmazsa olmaz okadar takılmazlar
Morelini bozmaya değmez inan bana yeni birini bulursun hem başka kimse mi yok
Allah korusun güzelim içimden öyle bir şey geçmiyor ay o ne Allah bana oyle bir şeyi göstermez inşallah amin tabiki her şey zevk meselesi ama bu kadar da değil yani
İkakide yaş farkı oenli olsaydı acun dan tut taa misyafa sandala seda sayana kadar bircok ünlü evlenmezdi, 20, 25 yas farkı normal ama. seviyorsaniz şartıyla
Çok çocukca bir hata yapmışsın, sevgine sahip ciksaydin keşke, durup dururken yaş farkını öne sürmen aşırı saçma olmuş, sevgini yaş farkına kurban etmisisn , bence tekrar git özür dile barışıp yola devam edin
Oha yaa saçmalama. Sen sevmiş olabilirsin ama o seni sevmiş olamaz. Seni üzmek için söylemiyorum ama o senin baban yaşında ve seni sadece vücudun için kullanmış bence.
Şöyle fikir veriyim bence çok fazla çünkü illaki ilerleyen zamanlarda fikir ayrılığı olacak senin hayat enerjine ayak uyduramayacak bence ayrılmalısın
Ayrilmana gerek yok ve sana kal dememiş, yani senin hayatına yasantina saygısı var ki zaten insan sevdiğine kanat takar istediği yere uçabilsin der
O da öyle dedi zaten bugün son kez sarıldım vedalaştım onunla ağlayarak da olsa
Gülümse, onu sevdiğin kadar güzel gülümse lütfen
Gülümsemem için uzun zamana ihtiyacım var
Aranızdaki yaş farki baya fazla evet aşkın yaşı olmaz diyorlar ama bu kadarı da baya fazla
Maalesef canım sorun oluyor. sonradan sonradan
Büyük ihtimalle 22 23 yaşında yeni bir kız bulmuştur o yüzden engellemiştir
Saçmaladın sen de bugün onun yanındaydım neden engellediğini de sordum kararımdan dönmem için unutmam süresinin kolaylaşması için engellediğini söyledi bugün ona sarıldım ağladım vedalaştım
Evli değil miydi bu herif siz ilişkiye başlarken?
Hayır boşanmış birisiydi benim gibi bekardı yani yalnız yaşıyordu hatta görüşmeye başladığımızda
Yaşın elbette önemi yok. Sadece şu olurdu: İleride çaptan düşünce ereksiyon zorluğu çekerdi, eğer seks senin için olmazsa olmaz konu ise
Çok doğru bir yorum
senin için peki @cerkezsedef
Çok büyük hata hemde sadece sorun yaş farkı ise
Tek sorun yaş farkıydı
Senin adına hem üzüldüm hem sevindim şöyleki üzüldüm sevmissin galiba, sevindim böyle biriyle zaten olmazmis
Evet hemde çok sevdim hatta dün son kez ona sarıldım ağladım vedalaştık demek ikimiz içinde en hayırlısı buymuş
Evlimiydi
Bekardi tabi ki 5 yil beraber yasadik
5 yıl sonramı yaş farkı sorun oldu
Bence yaş sorun olmamasi lazim ya ben etmedim hic
Ben yaşa değil, yaşanacaklara bakılması taraftarıyım.
Bunu sormak bile sacma
Erkek büyükse evet yanlış
Fakat kadın 10 hatta 15 yaş büyük olabilir
Çünkü sekste erkeklerde 45 ten sonra performans düşüyor, kadında tam tersi 40 ta tam kadınlık başlıyor
Benim sevgilimle aramda 12 yaş farkı var yanımda fit duruyor 🌸
Benim sevgilimle aramda 12 yaş var ama o biraz fazla sanki kflelclex
Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın. Yürümezdi zaten Adam seni sevmemiş ki bu kadar üzülmeye değmez
Benimde erkek arkadasimla aramda 35 yas fark var neden hata olsun ki beraber olmak? Onemli olan sevmen, gerisinin bi onemi yok
Sen bilirsin ama bence sağlıkli bişey değil bu. Adam senin babandan belki daha büyük yaa.(üzülme ama seviyosan sorun yok)
Gerçekten mi ne zamandan beri berabersiniz?
Seven insan herşeye katlanır sevgi gençleştirir yaş ve benzerleri bahanedir
30 fazla , çüş yani. Kendi geleceğini de düşünmen lazım
E sen bu yaşı ilidki başlarken farkında değil mıydın. Onun da işi bitmiş uzatma bence
Biraz fazla gibi... meselq benimle sevgilim arasında 12 yas var
Yahu arada var 30 yaş adam halvete girse ölür zaten
Ohaa😂😂 nasıl mideniz var kızım sizin
yas farkı engel değil ama seni terketmiş ben çok aldatıldım aska inanmıyorum artık ya giden gitmiştir bence o seni kaybetsin arasın seni bence
Yuh babanla ilişkiye girmişsin
Tövbe tövbe
Parası için dimi
Parasi icin olsa kalirdim ayrilmaz seyma subasi gibi cocukeyapar nafaka alirdim. Ben beni sahiplenmesini sevdim deger kiymet vermesini ben zaten calisa kadinim ona hic el acmadim cok sükür
30 yas küçük birini bulmuş tabi sahiplenecek o yasta o şans kaç kez gelir kazıp altın bulmak gibi ama bunu yapacak baska erkeklerde var
30 yas farkindan sonra artik onu kalbimden Zamanla cikartip yasima yakin birisiyle evlenmek verdigim en dogru karar
Bunu öğrenenler sana hoş gözle bakmayabilir ama
Yaş farkı önemi yoktur dedikte 30 yaşta demedik
Onla ilişki yaşaman akıl mantık çerçevesinde değil
Çok fazla iyi yapmışsın
Fazla 30 yaş bu baban yaşında biri
fazla o amca 10 sene sonra meftah
Çok fazla... bana göre en fazla 3-4 yaş olmalı..
Yaş farkınız çok fazla olacak şey değil zaten
Neler oluyor Z kuşağında inanmayacağım be aklından geçiremeyeceğin şeyler bu da olur
Siz kafayı yemişsiniz
Evet fazla yaş farkı
saçmalamıssınız
Adamı kırmışın demek ki
Seviyorsan sorun degil
Çüş dede torun gibi😅
Arada yaş farkı çok farkında mısın?