Türkler (Türkmen, Yörük, Kazak, Kırgız, Azerbaycan vb)
Güney Avrupa (İtalya, İspanya vb)
Slav (Rusya, Ukrayna, Polonya, Moldovya vb)
Finlandiya ve Estonya
Batı Avrupa (Almanya, İngiltere, İsveç, Norveç, Danimarka vb)
Uzak doğu (Kore, Çin, Japon)
Güneydoğu asya (Tayland, Filipinler..)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İspanyol ve Latin kızları güzellik ortalaması çok yüksek
Hintler ve Ruslar bir de Almanlar ilk akla gelenler.
moldovalılar slav degil latin
kendileri etnik rumendir rumenlerde latindir
Evet pardon dilleri romanyalı ama genetik olarak heterojenler baya
nerden ögrendiyorsunuz bunları etnik rumen diyorum size yani latinler
ayrıca etnisite diyorsun dogu avrupa batı avrupa diye etnisite olmaz mesela fin ve estonlar ve amcarlar bir etnisite onlara ugorit denir
alman fransız norveç danirmarka isveç bunlar cermendir
Dilleri latin dili iste evet ama genetik olarak balkan slavlarına daha yakınlar güney Avrupadaki latinlere nazaran?
Türklerde korelilerle akarabadır dolayısıyla seçeneklerin hepsi hatalı
Fransızlar cermen değil kanka adamaların dili latin he ama genetik olarak cermenlerle karışmışlardır
Ya bölgesel olarak ayırdım herkes anlasın diye yoksa fin ugor Cermen diye ayırsam kac kisi anlar sence aq
Dilleri latin dili iste evet ama genetik olarak balkan slavlarına daha yakınlar güney Avrupadaki latinlere nazaran? bu hayatımda duydugum en saçma laf nerden çıkadınız bunları? sadece bizim ülkede konuşulur bunlar
fransızlar cemrendir
Ok aynen öyle bahsettiğin tranavrasya teorisi hipotezden ileri değil. Türklerin şu an kore ve Japonlarla akrabalıkları tam olarak kesin değil hem genetik olarak yakın derecede benzerlik yok. Çoğu türk halkının doğu asya mirası sibirya kökenli (moğollar ve tunguzlara benzer) Japonlar ve korelilerin biraz daha farklı bu
şu heterojen yok karışmış nerden ögreniyorsunuz bunları
Franszıca LATİN AJDJSJDJ GİT ARAŞTIR
herhangi bir etnisitenin sadece 100%10u karışmıştır gerisi saftır boış yapmayın bunlar antropolojik ve linguistik gerçekteler sizin gibi tipler türkiyede türk yokda der bir halkın 100%90ı saftır biz o yüzden o halka o 90lık ismi veririz
Tamam kanka en bilen sensin ok? Vahaduodan genetik uzaklık karşılaştırma listelerinde moldovyalılar balkan ve doğu slavlarına daha yakın
trabnavrasya ne ya ne saçmalıyorsun sen?
Türkler hint avrupalı bir kavim degilki ne diyorsun sen Türklerin japonlarla korelilerle akrabalıgı sabit
Hayır ne alaka bir bok bilemden konuşma ag Türkiyede türk yok DEMEDİM AYRICA? Evet biz de karıştık ancak Türkiyede gayet has Türkler var
TURKLETE NE ARA HINT AVRUPALI DEDİM OKUMADA SORUN MU YASIYOSUN KANKA
tamm kızım sen karışmaya devam et ben gerizlı ergenlerle boşuna tartışıyorum zaten
çünkü herkes onu seçmiş iyide onu seçmişim
Slav der geçerim
Türk bence