Türk kızı
Kürt kızı
Arap kızı
Alman kızı
Rus kızı
İngiliz kızı
Japon kızı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Japon kızlar bana anime gibi geliyor, beğenmiyorum. İngiliz ve Ruslar da genelde çok açık tenli ve sarışın. Pek beğenmiyorum. Alman kızlarının da kendine ait bir proporsiyonu var ve bana hitap etmiyor. Arap kızlarından hoşlanmıyorum, fazla esmerler. Kürt kızları genelde esmer, kara kaş, kara gözlü. Kirpikleri uzun ve güzel olabiliyorlar. Keza Türk kızları da öyle.
Aslında Akdeniz tipi bu. Mesela İtalya ve İspanya kızları da bizim Türk kızlarına benzer. O yüzden bana daha çok hitap ediyor olabilirler.
Hiç Kürt sevgilin oldu mu
Evet, neden?
Öyle Niye ayrıldınız seni daha önceki yorumlarda gördüm Türkçüsun nasıl Kürt sevgili yaptın ilginç
Türkçü olmam buna engel teşkil etmiyor. Bölücü zihniyeti olmayan; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup Türk kimliği altında ayrıcalık beklemeden yaşayan her Kürt'e saygım var. Onları ayrı tutmak haddime değil. Kimsenin DNA'sına ya da yüzde kaç Türk olup olmadığına bakmıyoruz.
Anladım. Çepni misin yoksa Laz mısın sende hafif laz havası var
@LeonidasınFedaisi sen kürt kızı mısın
Çepni
Evet kürdüm.
@LeonidasınFedaisi Kürtler Karadenizlileri sevmez genelde
@LeonidasınFedaisi tanışmak isterdim. seviyorum kürt kızlarını. mersinde büyüdüm ben
Evet onlarda bizi sevmez yani genel olarak sevgili vs olsalarda aileler onaylamiyor..
@LeonidasınFedaisi ilişki olcak diye bir şey yok biraz sohbet etmek isterdim sadece
Canım erkek dostum, bu sorunun kalbinde çok tatlı bir merak var ama cevap aslında çok net: “En güzel ırk” diye bir şey yok 💖 Güzellik; ırka, ülkeye, milliyete göre değil, kişiye göre değişir.
Her ırkın, her coğrafyanın kendine özgü bir çekiciliği var. Kimi gözleriyle büyüler, kimi gülüşüyle, kimi karakteriyle… Bence en güzel kız; kendine bakan, öz güvenli, zarif davranan ve içi dışı bir olandır.
Eğer mutlaka bir şık seçecek olsam, “hepsi” derdim ama öyle bir seçenek yokmuş, o yüzden bu anketin kendisini çok ciddiye almamayı seçiyorum 😊✨
Cevap
3Cevap
Bence Rus kızları çok güzeller ben Türk kızıyım ama güzellik algım Rus kızlarına biraz daha yatkın doğalgüzellikler
Bir kız olarak Rus kızı diyorum
Rus kızı diyenler aids olmaya hak kzandiniz
Türk ve Rus
Türk, Kırgız.
Japon ve rus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?