En güzel kadınlar hangi ırktan çıkıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
En güzel kadınlar hangi ırktan çıkıyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kesinlikle Slav ırklarından çıkıyor. Her Türk erkeğinin hayali, slav ırklarından sevgili yapmaktır. Ancak en çekici diye tabir edilen alfa erkeklerimize veya en zenginlerimize bakarlar. Öyle zannedildiği gibi, Türk erkekleri için ölmüyorlar. Peki Rus kadınlarına ulaşabilen ve her türlü Türk kadınını baştan çıkarabilen Alfa erkek kavramı nedir?
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Doğru
Şimdi bizim hanımefendiler pek tabii kendilerinin de güzel olsuğunu iddia edecekler ve belki de doğrudur güzel kadınlarımız çoktur. Fakat toplumca öylesine kibirli insanlara dönüştük ki, empati yeneklerimiz erozyona uğradı, bencillik ve sağduyu arasındaki makas her gün açılmakta. Hâl böyle olunca en güzelinin dibine benzin döküp yakasın gelir, mecazen yaani. Dünyanın en güzeli dahi olsa bir dakika çekilmeyecek insanlara prim vermek lügatımda yok, keza atnı durumu erkekler için de bahşedebiliriz, cinsiyetle alakasız genel yapı böyle ne yazık ki. İmkanım olsa yabancı biriyle olmak isterdim. İnsan gibi hissetmeyi belki onlar aracılığıyla tekrar soluyabilirdim. Yoksa bizim gibi her geçen gün kokuşmuşluğa koşan bir toplumda huzur, mutluluk beklentisi beyhude bir arayış
İlla ki
Genelde latinlerden çıkar hocam. Membahi özelikle Vanazueladir...
Kesinlikle

İspanyollardan
abicim bu çirkin ne olur dizide herkes güzelmiş gibi yaptı diye atlamayın
@dispensary sanene
Hoş kadın
Hemde nasıl
Teşekkürler
Muş yöresi tercihimdir :D
Cevap
53Cevap
bu güzellik birazda kişinin güzeli hangi derecede görebildiği durumudur.’her güzelin bir kusuru vardır’ sözü akla gelir. her milletten , her ırktan, her dinden güzel olan zaten güzeldir, önemli olan , her meziyeti bünyesinde barından güzeli bulmaktır.
Orası öyle
Ruslar güzel ancak hepsi tek tip olduğu için sadece beyaz ten sarı saç mavi göz bir farklılık olmadığından algı sadece tek bir yönde fakat Türk kadınlarında beyaz ten olsun esmer ten olsun kumral olsun çok çeşitli genlerden oluştuğu için çeşitlilik bakımından bizim kadınları da alabiliriz bu kategoriye
Aynen
Asya ırklari diyemiycegim hepsi tek tip ve gözüme güzel gelmiyor. ama bazen gözüme kızılderili, veya avrupayi ya da slav ülkelerinden olan kadınlar hoş gelebiliyor.
Ben balkan kökenliyim benim ailemde de güzel kadın çoktur☺️hepsi biblo gibi...
Amaan her ırk güzel işte.
Ama erkekler de kesinlikle ispanyol ve italyan, iskoç erkekleri çok iyi oluyor.
Balkan cografyasından hangi ülkeye mensupsunuz?
Kosova😊😊
Arnavutların en eski soy agacı pelasglar avrupanın en eski kavimidir. Ayrıca slavlarla karışmışlardır
Aynen
Ruslar estetikli bizim türk erkekleri de bayılır estetikli kadınlara
En güzel ırk uzak doğu.
Çinlilere, koreliler ve Japonlar. Ciltleri beyaz pürüzsüz ve hiç yaslanmazlar. 30 yaşında çöken ruslara rağmen 40 yaşında bile diri kadınlar
@Behavaha Ruslar kadar mı 😂 ruslarda dudaklarindan tutta kaşları gözleri, l yanakları çenesi popo göğüs her yerine adeta yeniden yapıyorlar kendilerini 😂
Haklısın
Ne konuda
@Behavaha yüz değil çift göz kapağı estetiği yaptırıyor onlar. Ruslar gibi yüz beden nakli değil
Bence sıralama şöyle
1) Ukrayna
2) Brezilya (sadece fizik değil yüz hatları olarakta çekiciler ve bence underrated)
3) Macaristan
4) Rusya
5) Türkiye
Bı ihtimal
Sizin sıralama nasıl olurdu hocam?
Türkiye 3 numarada yer alırdı
Bu site ne kadar canım ya Rus kadınlarını gerçekten tanimiyorlar Ben Rus kadiniyim bizim de cesıt cok esmer de var bugday tenli de kahve gözlu de kısa boylu da hepsı beyaz deıl Yanı ben de rusum sarısınım yesıl gözlüyüm hepimiz mavi göz değiliz gerçekten kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorsunuz ıkı Rus görunce genelleme yapıyorsunuz
Ayrıca Rus olmama rağmen kıvrımlıyım bazı Rus kadınları dumduz oluyor göğüs olmuyor benim göğsüm kalçam var zayıfım tabi ki ama hatlarım var ben böyleyim diye diğer ruslar da mi aynı yani kusura bakmayin ama koyun gibisiniz siz turk ler
Sürü psikolojisi deniyordu evet
Ve turk kadınlari sizler gibi bizde de sacını sarı boyayan cok
Maşallah sana
Teşekkür ederim
Rica ederim
Türkiye'den çeşit çeşit bence burun kıvırmayı bırakması lazım bazı fasülyelerin.. Sarışın, kumralı, esmeri, kızılı..
İlla ki
Bunu bir ırka bağlamak saçmalıktan öte değildir. Tüm ırk veya milletletlerde estetik harikası kadınlar var. Hiçbir millette kadınlar çoğunluk olarak estetik değil maalesef. Estetik güzellikte olan kadınlar her toplumda azınlıktır.
İlla ki
Ukrayna ve Rusya kadınları gerçekten çok alımlı oluyor
Bayağı hemde
@nordun_gadasi şimdi onlar kadınsa ben neyim 😂 ozamsn 😂 kadınlar resmen ateş ediyor 👍🔥
Merak etme sen onlardan daha güzel ve çekicisin 🙃🙃🙃
Pek sevmediğim bi ırk olsa da, Araplar güzel oluyorlar.
Aynen
Sadece Rus diye biliyorum tabi Türk hanımlarıda güzel; göze hoş gelen her canlı güzel bence..
Her canlı güzeldir
Türkiye'den tabii ki, Reklamlar bitti şimdi film başlıyor --RUSSİA--
Aynen
Kim ne derse desin kesinlikle Türk kadınları. Kendimi katmıyorum. Gerçekten pırlanta gibi kadınlarımız var. Değerlerini bilin.
Orası öyle
@Teoman983 Bence Uzak Doğu kadınları. Koreliler, Çinliler ve Japonlar. Kadınların saçlarından tut, kusursuz ciltlerine kadar. Birde yüz hatları belirgin oluyor.
Zevk göreceli bir kavram. Taylandlılar güzel oluyor gibi, erkek olarak da Hintli erkekler çekici geliyor bana. Herkese göre değişir.
Sidharth malhotra derim susarım 😂
Orası öyle
🥲🥲Bu sorunun cevabini gerçekten bilmiyorum ama çok önceye gidersek aslında tek iki kişinin öldüğü zamana yani 😅😅😅
Olabilir
Farklı özelliklere sahip birçok kadın güzel olabiliyor o yüzden sabit bir güzel tanımı yapmak ırk olarak bakmak mantıksız
Yani
Allahtan rus görmüşler dünyada tek güzel onlar sanıyorlar brezilya ve Latin kadınlarının tırnağı olamazlar
KISKANIYOOOOOO 🤣🤣🤣🤣 Tabi ki ruslar lan hepsi sarışın mavi gözlü ince belli süt gibiler.
O kadar göreceli değildir Sonuçta pek çok insanın ortak şekilde beğendiğini ifade ettiği kişiler hep olmuştur olacak Kısmen yanlıştır görecelilik olayı Ha mesela yoklukta olan bir adam düşün buna çingene kızı bile adriyana lima gibi gelir O ayrı fakat oda sonuçta daha güzelini görünce farkı anlayacaktır. Kıskanma konusunda makara yaptım şakasına takma yani 🤣
@Karayeller28 sarişin mavi gözlü mü😹😹😹 ösdksşdşpd
Latin kızları efsane
Kuzey ve doğu Avrupa ülkeleriyle Ukrayna ve Rusya'da kadınlar ortalamanın baya üstünde güzelliğe sahipler.
ynen
Türk ırkı tabii ki. Slav ırkı sonlarda yer alır.
Aynen
Venezuela, slav ırkı, bir de bir tek Azerbaycandan ben😂
Azeriler harika
Türk kadınları tek prototip olmadığından Türk kadını diyeceğim. Bizim çeşidimiz çok.
Aynen 🙃
Tuzaklı soru 😂😅
Türk'e Türk kadını yakışır.
Orası öyle Türk başka
Aşık olduğun kadın dünyanın en güzel kadınıdır artık.
gerisi önemsiz.
Orası öyle
Türkiye'den 🙂Anadolu kadınları her haliyle güzeldir
Ona ne şüphe
Ruslar ve onların uzantısı İskandinav ülkelerinden çıkıyor
Aynen
Ruslar tabi ki ama uzak doğu da iyi ya da latinler
Aynen
Türk ve Slav ırkı cidden güzel onun dışında göçmenler yani Boşnak ve Arnavutluk kadınları
Aynen
Rusların sadece ismi var. Bence Avustralya'lı kadınlar
Olabilir
Ukrayna ve Rusya birde bizde Türkiye'den İzmir'den çıkıyor doğru 😉
Doğru
Evet reis
İskandinav, İrlanda, iskoçya, gallerliler, slavlar.
Kesinlikle
polonya Norveç rusya Ukrayna İskandinav ülkeleri vs vs
Oralar da kızlar güzel
Ruslar şakasız çok güzeller. Allah vermiş yani ne diyelim
Yani
Irka göre bakmak saçma geliyor bana. Her kadın güzeldir ve her ırktada çok çok güzel kadınlar vardır
Orası öyle
Her ırktan güzel kızlar var ama çoğunluk Ruslardan çıkıyor, genleri iyi.
Aynen
Rusya , Ukrayna, ABD ve diğer Kuzey Avrupa ülkelerinde çok güzel kadınlar var.
Kesinlikle
ırk bilmemde iranlılar ve ukraynalılar çok güzel oluyor.
Aynen.
Rus, Ukrayna, Belarus ve kolombiya Venezuela tarafında.
Aynen
en güzeli orta asya kadınları. Hazar denizi çevresindeki o nadide toplumun incileri 🧡
Evet
Kuzey Avrupa, İskandinav ülkeleri, Ukrayna, Polonya ve Rusya'nın Kuzey Batı kesimleri.
Doğru
RUs Ukrayna coğrafyası net İstatikler ortada
ynen
İskandinav kızları. Kişiye göre değişir. Benim güzellik anlayışıma göre öyle
Evet
Bence ruslar aşırı abartılıyor Latin kızları daha güzeller bence
Latin kızları etine dolgun oluyor
Türkler yani biz :)
Belli maşallahın var
Türk olduğum için söylemiyorum, türkler özellikle orta asyalı Türkler aşırı güzeller gözlerini seviyorum ve çok çekiciler
Evet gözleri gusel
izmirliler yani ben.
Diyorsun 🙃🙃
tabiisiim de tatar ırkı 😂
Güzel
Tanıdığım en güzel kadın Türk.
Güzel
Bence Arap ve Azerbaycan
Yok değilim
Aynen
Azerbaycan lılar güzel oluyor
Türk yani
Aynen
kuzey avrupa ama favorim letonya
Olabilir
Bence o doğuştan güzeller nerede doğduysa
Ruslar Türkiye’de de doğsa Rusya’da da doğsa hatta Afrika’da da doğsa güzeller valla🤣🤣🤣
Ama sen de güzelsin bence çünkü bazı kadınlar Güleryüzüyle fark yaratır Ruslar çok somurtkan
Anladım teşekkürler ama benden daha güzeller var güzeller daha fazla güzel olur
Elbette benden de yakışıklısı var diye intihar mı edeyim yani hayat devam ediyor kendini üzmeye değmez yakışıklı olsaydım daha kötü olurdu belki çok çapkın insan olurdum
Orası öyle
Kürt ve Çerkeş kadınları bence
Kesinlikle
Vavv şanslısın desene
Güney Amerika ve Akdeniz.
Aynen
Türklerden sonra slavlar
Doğru
Slav ırkı ve İskandinav halkları.
Aynen
Ben Brezilya demek istiyorum
Onlar da güzel