Türk kizlari diyorum Türkiyeli erkekler türk kizlarini kezban olarak görüyorlar fakat baska ülkelerde türk kizlari begenilior Libanondanda güzeller var. Rus ve alman kizlarina gelince , Türkiyeli erkekler Türk kizlarini kezban olarak gördükleri icin biktiklari icin ruslari tercih ediorlar Fakat baska ülkelerde ruslar ve alman kizlari siradan ve basittir Yani rus kizlari basit türk kizlari güzel
dünyanın en güzel kızları soğuk ülke kızlarıdır bunların içindende finlandiya uzak ara birinci çıkar rus kızları güzel ama öyle abartı bir güzellikleri yok yani tv de gördüğümüz gibi değiller bizzat rusyada şahit oldum rusyada oran %60-70 ken finlandiyada %90 desem yeridir :)
rusları sadece tv dekilerden ibaret sanıyoruz aslında öyle abarttığımız kadar yok güzeli ezici bir güzelliğe sahip diğerleri çok sıradan bence bizim kızlarımız kesinlikle ruslardan aşağı değil güzellik konusunda ama kendilerine bakmaları varki bizimkiler ellerine su dökemez
kesinlikle kezban diyosun ya onların yanına koyunca ortaya çıkıyo olay burada kadınlar birbirlerine süsleniyor orda erkeklere süsleniyolar ve hakkınıda veriylar
Türkiye'de yaşayan kızların dez avantajı çok ama, ben bir ruj sürüyorum dışarı çıkınca abazan erkeklerin bakışlarından rahatsız oluyorum. Ki ben çok makyaj biri değilim. Diğer ülkelerde erkekler Türk erkekleri gibi değil ki, orada kızlarda rahat rahat bakımlı geziyorlar.
bak ordada %100 haklısın rusyada nerdeyse kızlar çıplak geziyo bir tanesi gidipte rahatsız etmez görmüyolar bile çünki adamlar doymuş bizimkiler abaza bırak mini eteği felan adam kara çarşafa bürünmüş kadına bile azının syu aka aka bakıyo
Yüzü normal olan ve kendine bakan fiziği düzgün her hatun güzeldir. Her ülkede mükemmel bayanlar mevcut , Amerikadan tut , Japonyaya kadar harika bayanlar gördüm , Tabi zevk meselesi birde güzellik , rusların fiziksel yapısı ve ten renklerinden dolayı biraz öne çıkıyorlar :)
Yerlileri, çok tanıdığım var ve bebek gibiler. bakmaya kıyamazsın ters ya da art niyet yok tabikide. Allah hepsini sahiplerine bağışlasın.. benim gönlümdeki bana yetiyor 😊
Objektif oldum o... pu demesek. Ben Türk kızları kötü mü dedim. Ben Bulgaristan göçmeniyim, Türkü aynı zamanda kimse o... puluğumu görmedi şimdiye kadar. O... puluğun ırkla alakası yok. Ben Türkiye'de doğup büyümüş çok o... pu gördüm, ama genelleme yapmam ırkla alakası yok çünkü.
Tellerini verem mi? Evli kadın kocasını evli adamla aldatıyor kime bana laf anlatmasın o... puluğun ırkla alakası yok. En çok da ona buna poh atanlar o... puluğun alasını yapıyor. Erkeklerde dahil.
En İyi Cevaplar