Boşanmak isteyen koca?

biz 1 yıldır evliyiz. Aslında çok büyük, ele avuca sığacak dertlerimiz yok ama en ufak şey alevli bir tartışmaya dönüyor. En sonki kavgamızda benim fevri davranışımla annesine boşanacağımızı yazdım annesini kendime yakın gördüğüm için yani eşimle boşanma lafı geçmemişti ama ben sinirlenip yazdım sonra işler büyüdü aileler araya girdi bir şeyler oldu falan 10 gündür aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz ve tam düzeldik derken yine bir olay çıkıyor benim sabırsızlığım yüzünden. Bundan önce de yine boşanma noktasına gelmiştik kimsenin haberi olmamıştı 1.5 ay falan önce oluyor bu. Demişti ki babanlara git kafanı topla biraz sonra gel babamlarda Türkiye’nin bir ucunda neyse gittim on gün kaldım geldim ilk zamanlar iyi gibi olduk sonra tekrar bu olay patlak verdi. Yine dün dedi ki bilet aldım babanlara git sakinleş gel ama ben kabul etmedim evimde oturup sakinleşmek istiyorum yanlış mı düşünüyorum? Her tartışmada neden oraya gideyim? Yani ailesine çok düşkün ve benim de ona ayak uydurmamı istiyor ama ben onlarla çok fazla samimi olmak istemiyorum çok fazla gidip gelmek istemiyorum çoğu kavgamız da annesi yüzünden çıkıyor. Yani belki de kadın iyi niyetlidir çok kötü düşünmek istemiyorum zaten alelade yaptığı bir şey yok ama onun yanına gittiğim zaman tüm enerjimi emiyor gibi geliyor bana ve görüşmek istemiyorum. Eşim dedi ki ben açık söyleyeyim ilişkiyi bitirmek istiyorum o yüzden sana diyorum babanın evine git en azından biraz uzak kalalım belki toparlarız ama bana bu tarz cümleler kurduğu zaman ben ciddi mi yoksa tehdit etmek için mi olduğunu anlayamıyorum ve istenmiyormuş gibi hissediyorum. Bunu ben başlattım evet ama yani of bilmiyorum sinirini nasıl geçirebilirim kendimi nasıl affettirebilirim? Annesiyle de ağız dalaşına girdim diyorum ki eşimle barışsam da ailesi bana karşı nasıp bir tavır takınacak hani tek endişem o bir de ailesiyle veya benim ailemle konuşunca boşanma ayrılma lafı geçmemiş ve hatta benim ilk başta bu lafı söylediğimi belirtmiş ama eve gelince de ben bitirmek istiyorum eşyalarını topla gibi laflar ediyor. Hala umut var mı ben anlayamıyorum. İnsanlar ne kavgalar ediyor sonra yine gül gibi geçiniyorlar diye düşünmek istiyorum sizce?

Boşanmak isteyen koca?