Kavgadan sonra öfkeli sekilde seninle bosancam deyip evi terk eden adam pisman olur mu?
3 hafta oldu ne aradi ne yazdi nede bosanma davasi acti. Ama her yerden sildi ses soluk yok..
asli varsa cok seviyordu beni
Kavgadan sonra öfkeli sekilde seninle bosancam deyip evi terk eden adam pisman olur mu?
3 hafta oldu ne aradi ne yazdi nede bosanma davasi acti. Ama her yerden sildi ses soluk yok..
asli varsa cok seviyordu beni
Çok üzücü. İnşallah barışırsınız. Kusursuz evlilik yoktur her evlilikte kavgalar olur ama ayrılık konusu hiç açılmamalı bence. Ve ne kadar kavgalı olsanız da bırakın evi terk etmeyi yataklar bile ayrılmamalı. Diğer türlü evlilikler daha kırılgan olur.
Onuda yapiyordu.. hep bahane üzeri bahane yapti.. beni cok seven adam birden sanki hic sevmedi.. evlilik bu arada 4 ay tutu.. sevgilik dönem ise 10 sene
Sevgililik ile evlilik faklı baya bence. Aynı eve girince her şey değişebilir. Bu süreç genelde zordur. Ama iki taraf da dişini sıkarsa birkaç yıl içinde birbirlerine daha iyi alışıp uyum sağlarlar. Bence bir süre sabredin. Oto boka ayrılmak, boşanmak doğru değil kesinlikle.
6 defa evi terk etmek icin bahane yapip kücük kavgalari büyütü simdide ben gitmiyecem gelmese davayi ben aciyorum
Bence acele etme. Al karşına düşünceleriniz güzelce anlat. Gerekirse aileniz girsin araya. Onlar daha tecrübeli olduğu için orta yolu bulurlar belki. Evliliklerde en çok üzüldüğüm şey yeni evlenen insanların daha alışma sürecinde boşanması. Biraz sabretseler belki de çok güzel bir evlilikleri olacak.
Ben cok savastim ama yanliz savastim benim ailem ailesini cok aradi ama onun ailesinin umrunda degil hic umursamiyorlar bile hic arayip sormadilar bile hata beni silmis engellemisler
Tuhaf cidden. Yapıcı bir aile değiller o zaman. O halde kendi ailenle bir konuş. Fikirlerini al. Sonra kararını ver.
Benim ailem arkamda bosan diyorlar cünkü bana eziyet edip durdu biktim artik
Ailenin fikri de bu yönde ise bize diyecek bir şey düşmez. Doğru kararı en iyi sen verirsin bana bu saatten sonra.
Hayirlisi olsun..
Aynen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ah canım ya, bu durum baya karışık, hislerin darmaduman olmuş belli. Öncelikle öfkeyle alınan bir karar çoğu zaman sağlıklı olmaz ama adamın 3 hafta boyunca hiçbir şekilde iletişim kurmaması da düşündürücü... Seni gerçekten seviyorsa bir şekilde kendini açıklamak için adım atardı diye düşünüyorum. Belki de kafasını toparlamaya çalışıyordur, kim bilir? Ama her koşulda senin de biraz kendine odaklanıp ne istediğini düşünmen lazım. Haydi söyle bakalım, sen onu özlüyor musun yoksa bu sessizlik seni aslında rahatlattı mı bir tık? 💔
Cevap
6Cevap
boşansın direk bırak gitsin
3 hafta olmuş sen arasaydın ya
6 defa evi terk eti ben 6 defa getirdim konustum ama bu defa dedim getirmiyecem bakalim kendisi birsey yapacakmi diye ama ses yok
Bekliyoruz bakalim ne olacak..
bence kıyamiyo
Nasil kiyamiyo?
boşanmak istese çoktan halederdi ama kıyamiyo
3 hafta beni evde yanliz birakan insan nasil kiyamazki
o nerde kalıyo adamlar inatcı oluyolar bağzıları sözunu kırmaktan utanıyo
Ailesinde kaliyo dayi yenge
engeledimi seni
Daha kötü nummarami silmis yeni sozial medya acmis😂
yengeniinn numarası sende var mı
Yenge derken
yengesinde kalıyo ya
Beni engellemis oda haha
hımm ona bir şey mi yaptın
3 hafta olmuşsa o iş bitmiş
Öylmidir
Buyuk tartistiniz demek. Sen ara bi ağzını yokla istersen
Kücük kavgalari bahane edip hep evden kacti bu defa giden ben olmiyacam
O nasil bir şey. İlginç kucuk kavgaları dag etmeye ne gerek varmış.3 haftada uzun bir süre istersen ara bi sor iki taraftan birisi su olmalı ki evlilik yürüsün
Hep ben olamamki bu 7 icini gitmesi ben bu yuva yikilmasin diye elimden geleni yaptim.. artik sira ondaydi ama Şu an batiriyo
Peki o zaman sen niye cekiyorsun
Nasil cekiyorum
En ufak şeyde evden giden birisi cidden çekilmez. Küçücük bir şeyi bu kadar abartiyor ve çocukça davraniyorsa sıkıntı
Zaten her hali cocuk gibiydi tuafdi..
Allah sana sabır versin
sen aç gitsin boş ver
Öyle yapcam
öyle adam ile uğraşılır mı ya
Bence geri gelmez
Geçmiş olsun
3 haftadır kimin koynunda kim bilir
Hahahahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?