Kocam boşanmak istiyor?

Çok severek evlendik üç yıl önce fakat çok sorun yaşadık ailelerden dolayı. Ne söylesem ikna olmuyor hiçbir sözüme inanmıyor beni bu noktaya sen getirdin diyor. Düzeltirşz diyorum %1 ihtimalle işim olmaz diyor inat etti. Kısa bir süre bekle diyorum ne değişecek diyor belki sende pişman olacaksın o yüzden bekle diyorum bilemem olabilir tabi diyor ayrılırken pat diye dudağından öptüm kızmak yerine karşılık verdi. Beni seviyor buna eminim. Ama inadı tuttu. Ailenle konuşmak istiyorum son kez dedim ( görüşmüyordum onlarla ) onlar için bittin seni istemiyorlar kapıyı yüzüne kapatırlar bile dedi yani gelsem kovsalar hiç bişey demez misin dedim demem dedi 😢 onlar artık seni gelini olarak kabul etmiyorlar dedi. Eşim olumlu olsa bile ailesi boşanmamızı istiyor. onların bu tutumu eşimi daha da inada bindiriyor. Ne yapıcamı şaşırdım eşimi çok seviyorum onsuz nefes almak istemiyorum delirmek üzereyim yaşayan ölü gibiyim günlerdir.

Güncellemeler
1 yıl
Eşim bana 1.5 ay kadar süre verdi düşüncesini değiştirebilmem için çocuğumuzun hatırına.. Sizce bu sürede çözebilir miyim herşeyi?
Kocam boşanmak istiyor?