- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBu evliliğin ilk 5 yılında çok olan bir durum ama hatamı dersen karşılıklı bence yaşadıklarınız birbirinize üstünlük taslamanız onlarla görüşmemek nedir
zorunlusun bir noktada o ailenle görüşmese üzülmezmiisn empati kur012 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde görüşmüyorduk.. yaşananlardan dolayı..
Soran+1 yılAilem söylemedi ama boşanmamı istiyorlar dedi bana
- +1 yıl
zamannda pleri koparmışsanız bu evlilik aksarsıkıntılar başlamışsa düzelmesi çok zordu fedakarık yapmak zorundasınız karşılıklı
Soran+1 yılBen her fedakarlığı yapmaya hazırım sadece eşiminde düzeltebileceğimize inanması yeter bana
- +1 yıl
bunun için sana inanması lazım bu işlk değil bence yani tecrübelerimden dolayı bu sezgim
Soran+1 yılEvet biraz olsun inansa eşimi kaybetmemek için ger şeyi yaparım..
- +1 yıl
işte bu yaşadıklarınız güvensizlik getirmiş bence düzelmez bundan sonra kavgalarla evlilik nereye kadar
Soran+1 yılAilelerden dolayı geldik bu hale.. ailesiyle görüşmek istedim büyüklük yapıp bir yarım saat bile konuşmama izin vermediler kapılarına gidip bekledim en azından kendini ifade etmek için asla inatları kırılmadı ben bu kadar ne yaptım bilmiyorum gerçekten anlamıyorum. Aile büyükleri toparlayıcı olur ama onun annesi bu evde işi yok kapıya bile gelemez tarzı şeyler söylemiş daha önceden..
- +1 yıl
söylemişolsa da eşinden eşlerden sizlerde bunun çözümü
Soran+1 yılBen çabalıyorum iki haftadır tükendim ölü gibiyim yapamıyorum dayanamıyorum gücüm kalmadı daha ne yapabilirim bilmiyorum ama yapabileceğim her şeyi yapmak istiyorum eşim için
- +1 yıl
eşinle konuş önce eşin ikna etmelisin
Soran+1 yılOnunla günlerdir konuşuyorum telefonda kararım değişmicek diyor buluşup konuşuyoruz dinliyo sonra aynı şeyi söylüyo. E madem böyle niye kabul ediyorsun buluşmayı diyorum hatır için diyo. Madem hiçbi şekilde kararın değişmicek neden umut veriyorsun git ver mahkemeye diyorum eve gidip kafa dinlemek istiyorum diyo dengem bozuldu gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazdığının can alıcı noktası ONLARLA GÖRÜŞMÜYORDUM. Anladığım hem görüşmüyorsun hemde kocanı ailesinden koparmışsın. Bence haksızsın. Evet boşanmak hoş degil Allahın tek sevmediği helal şey. Ana baba bulunmaz ama EŞ BULUNUR bunu hiç unutma. Dostlar gerçek acı konuşur.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi isteğimle kesmedim görüşmeyi. Farklı şehire gitmeden önce eşime onu istemiyoruz sen çocukla gel dediler. O güne kadar görüşüyorduk. Haksız olduğum yerlerin farkındayım ama bu bana özel bisey değil karşı tarafında haksızlık yaptığı şeyler var. Emine ailesi ile konuşup kendimi anlatmak istiyorum dedim oda ailesine iletti ısrar etti fakat umurlarında olmadı. Çünkü onlar boşanalım istiyor. Bir aile kolay kurulmuyor kolay yıkılmamalı
Cevap sahibi+1 yılkadınların hepsi aynı erkekleri anadan babadan etmek
Soran+1 yılErkekler adam olsun ezdirmesin karısını bakın bakalım karıları tek laf ediyor mu. Siz daha ne yazdığımı bile anlamadan konuşuyorsunuz. Ailesi ile koparmadım ben onu istediği gibi görüşüyordu. Koparmazdım da.
Yapay Zeka Cevapladı
Off durumu gerçekten zorlayıcı ve acı verici görünüyor... Aşk çok güzel bir duygu ama bazen ilişkiler yolunda gitmeyebilir. Öncelikle, hislerini cidden anlamaya çalıştığımı bilmeni isterim. Bu tür durumlarda öncelikle kendine zaman tanıman gerekiyor. Yani, hem kendi duygusal sağlığın hem de ilişkinizin geleceği için biraz perspektif kazanman gerek.
Eşinle aranızdaki iletişimi daha da sağlamlaştırmak, karşılıklı olarak birbirinizi anlamaya çalışmak önemli. Belki bir çift terapisine başvurarak profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Aileler her zaman işleri zorlaştırabilir ama unutma, en önemli olan sizsiniz! Sen ve eşin, eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız, zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. 💔
Yani diyorum ki; biraz sabırlı ol, zaman tanı, kendi iyiliğini de düşün. Umarım her şey yoluna girer! 🌺💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılDediği gibi yap sonra da peşinde dolanirsa süründür. Aile bu eş önemli ne demek ailem istemiyor deyip yuvayı bozmak.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim yumuşuyor olumlu gözüküyor ama eve gidip dönünce kararım değişmeyecek diyor deliricem gerçekten
- +1 yıl
Gel git akilinin teki kusura bakma ama.. öylesi ile işin zor daha ne istediğini nile bilmeyen bir adam 🤷
+1 yılEğer düzelme imkanı varsa sabırla olur. Hayırlısı olsun hakkınızda. Onun ailesine karşı saygı duymaya çalışın. birazda adımları siz atın.
03 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız diye bir şey yok hayatta benim bildiğim. Küçükte olsa bir umut her zaman vardır..
Soran+1 yılBana adım atma imkanı vermiyor eşimle o kadar çok konuştum ki asla kabul etmiyor dediklerimi
- +1 yıl
Evet zaman belli eder bunu.
- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBeni bu noktaya sen getirdin demiş ya ne yaptın ki sen
09 Yorumla
Soran+1 yılAilesiyle ilgili çok yorum yaptım ona çocuğu köye yollamadım ailesine mesafeli oldum. Birde ilk evlendiğimiz zaman annesinin yaptıklarından dolayı o kadar doluydun ki o öfkeyle birkaç yerde annesi hakkında konuştum bunu 1.5 sene sonra öğrendi.. yani konuştuğum kadın iş yerindeydi evlilik sürecinden konu açılınca doluluktan patladım hatta ağladım bile.. en büyük yanlışı orada yaptım..
- +1 yıl
Çok büyük yanlış yapmışsın maalesef
Soran+1 yılEvet yaptım çok pişmanım öfkeyle kalktım.. düzetlmek istiyorum bitsin istemiyorum çok seviyorum onu..
- +1 yıl
Ailesiyle arayı düzeltmenin yolunu bul
Soran+1 yılKabul etmiyorlar ki gidip konuşmak istedim yapamadım istemediler
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok. Başta sana karşı çok kötü davrandılarsa haklısın ama milletin gazına gelip öyle davrandiysan da geçmiş olsunb
Soran+1 yılEvet kötü davrandılar ama bende bazı yerlerde gaza geldim ne yazık ki.. kimseyi dinlemeyip iyi olması için çabalamaya devam etseydim keşke
- +1 yıl
İşte insanlar konuşur sonunu düşünmeden akıl verir
- +1 yıl
Bu sürede her şeyi cozersin problemlerini biliyorsun zaten
Anlamadığım şey evliliklerinize ailelerinizi neden haddinden fazla dahil ediyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılEtmemeye çalıştıkça dahil edildiler ne kadar sakındıysak o kadar yapamadık..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılçocuk yoksa hemen boşan eşim dediğin zevat zaten yetişkin gibi davranmıyor ondan koca olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yaşında oğlumuz var
- +1 yıl
çok yazık ailesinin köpeği olmuş birine erkek denmez canısı
Soran+1 yılBenim eşime yaptığın haksızlıklar var ben çok düşündüm ailesiyle yaşadığın sorunlar yüzünden sürekli onlar hakkında yorum yaptım çenemi tutamadım bu noktada söz verdim artık iyi kötü
Hiç bisey söylemicem dedim ama inanmıyorum zora gelince süslü kelimeler bol keseden laflar edilir diyor onu kaybetmemek için yapamayacağım hiç bisey yok bunu anlamıyor..- +1 yıl
o seçimini yapmış gibi hayırlısı olsun diyelim
+1 yılEvin içine aileyi dahil ederseniz kaçınılmaz son bu
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmayı ve gerekirse profesyonel yardım almayı denemelisiniz.
08 Yorumla
Soran+1 yılBen buna hazırım ne gerekiyorsa yaparım. Eşimin bana biraz inanmasına ihtiyacım var inansa hallolacak. Düzelmez diyor ama seviyoruz hala birbirimizi. Küçük bir ihtimal bile olsa denemeye değmez mi
- +1 yıl
Yani evlisiniz sevgili değil ki tabi ki demeyeceksiniz
Soran+1 yılEşimde şu mantık var bu evlilik yürümez. Bize evlilik yaramadı diyor. O böyle düşündüğü sürece benim işim çok zor
- +1 yıl
Terapist ya da psikolog dan destek alması gerekebilir.
Soran+1 yılÇok enteresan ama benim eşim klinik psikolog 😔 halimi görmüyor neyi neden yaptığımı anlayabilecek birisi 😭
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Ünlü bir atasözünü size hatırlatırım
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)
Soran+1 yılAynen öyle ne yazık ki.. çok üzülüyorum gül gibi aile kurduk ama bi huzur bulamadık..
- +1 yıl
Hayırlısı her şeyin.
İyi de olsa kötü de olsa hayırlısı buymuş deyip geçin.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaa sacmalama halaa sevgi diyor adam seni köpek yerine koymuş bitir gitsin er ya da gec bitecek
04 Yorumla
Soran+1 yılBir şans verse bu evliliğe hersey düzelecek
Soran+1 yıl@Ali2366 aksine her şeyi düzeltirim tek ihtiyacım olan biraz zaman
- +1 yıl
Düzelecek diyerek kendini kandırmaya devam et giden ömürden gidiyor yaprak düşmüş bir kere
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGit ailesiyle konuş madem bu kadar ayrılmak istemiyorsun önce ailesini ikna et
012 Yorumla
Soran+1 yılEşime söyledim konuşmak istiyorum diye asla yanaşmadılar eşim ısrarcı oldum ama annem istemiyor dedi. Gelirsen kapıyı yüzüne bile kapatır o yüzden gelme dedi.
- +1 yıl
Bence bir şansını dene ne kaybedeceksin
Soran+1 yılEvet kaybedecek bşseyim kalmadı. Gurur zaten hak getire. Bilmiyorum ki ne yapacağım
- +1 yıl
Dediğimi yap. Kendine güveniyorsan.
Soran+1 yılBen dün gittim ama eşim kesinlikle istemiyolar deyince geri döndüm mecburen.
- +1 yıl
Naptın ki böyle kaynanana istemiyor
Soran+1 yılAslında benim onu istememem lazım bana yaptıklarından sonra ama eşim hatırına her şeyi geçmişte bırakmak istiyorum. Zor bi kadın. Baştan sorunlu olunca iyi sürdüremedik ilişkiyi. Eşim çok arada kaldı çok yıprandı. şu an ne yapabilirim bilmiyorum ama eşimi kaybetmemek için her şeyi yaparım..
- +1 yıl
Kaynananın gönlünü al kaleyi içten fethet
Soran+1 yılDün gittim kapıya kadar kapıyı yüzüne kapatır dedi eşim nasıl gönlü alınır benim gönlüm kimsenin umrunda değil
- +1 yıl
Nasıl kendini bu hale getirdin burada senin de hata oranın suçun yüksek
Soran+1 yılİnatlaşma oldu yaşananlardan sonra çocuğumu bile göstermek istemedim onlara. Onlarda çok şey yaptı. Şimdi ben eşimden başka bişey istemiyorum onlar ilgilendirmiyor beni aile büyükleri olarak yapıcı olmaları gerekirken boşanmamızı isteyen insanlara bişey yapamicam zaten..
- +1 yıl
Sıkıntı...
Seninki sevgi değil ne olacak korkusu. unutma kaçan kovalanır. kendini ezdirme
22 Yorumla
Soran+1 yılben onsuz yapamam deliririm aklımı kaçırırım
Allah yardımcın olsun eşinin hayatında başka biri olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok buna eminim yaşananlardan dolayı bu durumdayız.
Orta yol bulunmalı, ayrılık çözüm değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer yolu denerim düzelmesi için 😔
+1 yılsana sevgisi warken
bırakmaması lazım05 Yorumla
Soran+1 yılBenim kendi yanlışlarımı farkettiğime ne söylesem inandıramıyorum bundan sonra sen ne istersen o olsun diyorum değişmez bişey diyor
- +1 yıl
yaşlar kaç
Soran+1 yıl32-44
- +1 yıl
12 sene çoktur cane
- +1 yıl
çok üstleme
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılne yaşadınız ki görüşmüyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılBaştan problemli başladı aile ilişkileri sonra dikiş tutmadı bi türlü
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılAma işte o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama kırgın ve kızgın.. offf delirmek üzereyim
- +1 yıl
Ailesinin dolduruşuna geliyor olabilir
+1 yılTaşın altına elini koymalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılBen taşın altında kaldım bırak elimi koymayı …
- +1 yıl
Altında kaldıysa ya boşan ya da şikayet etme
Soran+1 yılÇok seviyorum kocamı ben boşanmak istemiyorum
- +1 yıl
İşte çok sevip boşanmak istemiyorsan onun dediği şekilde devam edecek ya da istemiyorsan bu şekli ayrıl
Soran+1 yılBunu söyledin senin istediğin olsun bundan sonra dedim inanmıyor ki çok bunaldım ya
Soran+1 yılOda seviyor çünkü.. yaşananlar bunalttı onu. Ailesi de üstüne gitti patladı artık
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende yüzsüzlük etme dön sırtını bak yoluna.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ailesi ile sorunun nedir
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamadık baştan beri biz çok sorunlar çıktı aştık dedik ama aşamamışız en son taşınmadan önce beni evlerinde istemediler veda yemeği bile yemedik hep birlikte.. kabullenemediler bilmiyorum
Soran+1 yılAnnesinin vaktiyle aklında başka birisi varmış. Bunu bana açık açık kendisi nişanlılık dönemimizde söylemişti
Soran+1 yılİyi olmaya çalıştım aslında ama beceremedik işte.. olmadı uyuşamadık ailesiyle..
Soran+1 yılEvet 2 yaşında bir oğlumuz var..
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılZor Allah yardımcın olaun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka biri mi var acaba ne bu inat.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok eşimin huyu bu. Kolay kolay inat etmez ettin mi tam eder
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa zorlamayın
00 Yorumla
+1 yılAilesiyle ne sorunun var?
01 Yorumla
Soran+1 yılAilelerimizin yapıları uyuşmuyor bu yüzden başlangıcımız kötü oldu bizim. Kötü başlayınca kötü gitti. Lohusalığımda ağlattı beni annesi oğlum hastanede yattığında geldi bir sürü şey söyledi çocukla uğraşırken onu aramayı unuttum diye. Hepsini geçtim en son eşime sen çocukla gel o gelmesin dediler. Dışarda karşılaştık beni istemiyorsanız oğlumu da beklemeyin dedim. Babası kim bu çocuğun demeye getirdi. Haliyle iyice bilendim çünkü o söylemin ardından sokak ortasında bayılmıştım. Oğlum küçük olduğu için köye göndermedim daha önce beni istemedikleri için sadece oğlumu köye göndermezdim. Buda battı onlara ama asıl mesele çocuğu benim ailemin görmesi daha fazla zaman geçirmesi.. bana biraz daha iyi davranılsaydı başımda taşırdım onları
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum
27 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbirpandaa evet
- +1 yıl
Sen de evli misin
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbirpandaa evet kapalıyım
- +1 yıl
Sorunsuz evlilik var mı sence
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbirpandaa yok
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbirpandaa gerek yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaptın ki adama
011 Yorumla
Soran+1 yılOğlumuzu köye yollamak istemedim küçük olduğu için tedirgindim. Benide istemiyorlardı köyde beraber gidemezdik aslında eşime teklif ettim ama kabul etmedi. Aslında biz memleketinize nutlu bir aile olarak tatile geldik ve boşanma durumuna geçtik üç günde.. ne kadar pişmanım geldiğime 😢😢
Cevap sahibi+1 yılNeden hep böyle oluyor biz de memleketinize gelince kavgalar ediyoruz aileler yüzünden
Soran+1 yılBiz birlikte de kalamadık ya o kendi ailesinde ben kendi ailemde kaldım keşke hiç gelmeseydik lanet olsun 😔 ben eşimi o kadar seviyorum ki aç susuz sokakta kalsam bile eşimle olayım o yanımda olmayacaksa saraylarda yaşasam umrumda değil ki ben sadece eşimle çocuğumla mutlu olmak istiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılÇocuğu alıp kendi memleketine mi gittin
Soran+1 yılHayır aynı sehirdeniz zaten sadece köye göndermek istemedim çocuğu ailesinin evine sık sık götürüp bıraktım çocuğu eşime
Cevap sahibi+1 yılKeşke az köyde az sizin tarafta ailecek kalsaydınız
Cevap sahibi+1 yılGeç yazıyorsun istersen yorum dışı yazalım
Soran+1 yılAilecek kalma şansımız yoktu çünkü onlar köye istemedi bile beni: ailesi köyde yaşamıyor şehirde evleri var ve evler yakın..
Cevap sahibi+1 yılYorum dışı yazar mısın rica etsem
Soran+1 yılBurdan yazın
Cevap sahibi+1 yılBuradan zor lütfen
+1 yılTamam gitsin bitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kolay diyorsunuz böyle bitsin gitsin..
- +1 yıl
Dünyaya bidaha gelmicen huzursuz olmaktansa Nisan
Boşanma
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ki zaten kocamı çok seviyorum 😒😒
Ayrı mısınız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı