10 aylık evliyiz 1 sene kafamızı dinleyelim dedi bu yüzden çocuk yapmadık ama hala yapmak istemediğini söylüyor ve çocuk istemediği taktirde ilişkiyi boşanmaya kadar getireceğimi bilmesine rağmen..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evliliğiniz daha yeni sayılır ve çocuk büyük bir sorumlulukdur. Belki biraz daha başbaşa vakit geçirmek istiyordur? Ya da belki de korkuları vardır çocuk yetiştirmekle ilgili? Hemen kötüye yormamak lazım. Hiç çocuk istemeyen bir insan bunu evlenmeden önce söylerdi, çünkü bu önemli bir konu. Biz şimdi ne desek sadece teoriler üretmiş oluruz. Senin kocanla bu konuyu konuşman lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılKonuşunca kavgaya dönüşüyor. Benimle vakit geçirmek için istemediğini düşünmüyorum çünkü eşim benimle vakit geçirmez hep arkadaşlarıyla olmak istiyo şuana kadar normal insanlar gibi oturup konuşmadık hiç sohbet nasıl ediliyodu onu unutturdu bana
Soran+1 yılMesela ona telefonu bırak diyorum sohbet edelim diyorum ama bırakmıyor ısrarla oyun oynuyor bir yere bir kafeye oturmaya bile gitsek asla sohbet etmez yüzüme bakmaz
- +1 yıl
Peki böyle nereye kadar? Sen ciddi bir konuşma yapman gerekiyor, gerekirse kavga çıksın. Bazen gerçekten bir şeyleri çözmek için tartışmak lazım. Bir de insan bazen kızgınken dürüst olabiliyor, rahatsız eden şeyleri kolay söylüyor. Sen şimdi kavga çıkmasın diye susarsan, bu uzar gider.
Soran+1 yılNe zaman ciddi bi şekilde otursam konuşmaya çalışsam yinemi bu konu diyo olduğum ortamdan kalkıp başka şeylerle ilgileniyo çözemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBence boşanma isteğiyle alakası yok kendini babalığa hazır hissetmiyor olabilir ustelemeden bu konuyu onunla konuşabilirsin burda kimsenin dedigini de takma annelik çok güzel bi duygu sen yine 1 sene dayanmayı göze almışsın ben olsam hemen isterdim bebek çünkü dünyanın en güzel şeyi anne olmak. Burdakiler biliyor mu acaba karnında olan bebeği görmeden kirpik sayısına kadar bilebildinlerini. Herkes boş yapmış anne olmayı istemek senin en doğal hakkın inşallah en kısa sürede eşin de kendini hazır hisseder ve iyi bi aile olursunuz mutluluklar 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler inşallah ♥️
- +1 yıl
Rica ederim sen içini ferah tut ve eşinle düzgünce konuş bu konuyu sor hazır mı hissetmiyorsun diye o zaten sana cevabını verir 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre daha beklemek istiyor hazır hissetmiyor olabilir 10 ay çocuk yapmak için bencede erken belki biraz daha kafasını dinlemek istiyordur boşanmak istiyor mu sordum cevabını alamadım demişsiniz bence biraz daha irdeleyin o zaman cevap alana kadar sorun ama hemen çocuk istemezsen boşanırım dedim ona rağmen istemiyor diye bunu düşünmeyin derim ben bu başlı başına sizi eşinizin düşüncesinin ne olduğuna götürmez alın karşınıza düzgünce sorun hazır mı hissetmiyorsun boşanmak mı istiyorsun açıkça söyle boşanmak istiyorsan boşanalım diyin
01 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca sordum bunu ona ama yok diyo sen boşanmak istersen de yalvaramam diyo
+1 yılSağlıklı bir ilişkide çiftler evlendikten 2 sene sonra çocuk sahibi olmak isterler
Ama sen kalkmış daha 10 ay bir sene olmadan çocuk sahibi olmak istiyorsun
Oysa eşinizle evliliğin tadını çıkarmanız gerekmiyor mu
Her şey çocuk mu?10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
23Cevap
Ahh çocuk yapmazsanız boşanmaya mı götüreceksin. Ee adam haklı o zaman. Ayrıca evliliği yürütmek için çocuk yapmak büyük hata, çok yanlış düşünüyorsunuz. Varsa sorunlarınız çözümin ve hazır olduğunuzda çocuk yaparzınız ne acelen var anlamadım neden hemen çocuk yapmak istiyorsun..
010 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gözünü korkutmaya çalışıyorum aslında ama beni kaybetmekten bile korkmuyor
- +1 yıl
Yani kendimi kocanın yerine koyuyorum da beni boşanmakla tehdit etmen.. Eğer sana inanırsam zaten çok kızarım ve kendim boşardım ama inanmadıysam da bu seni gözümde inanılmayacak birisi durumuna düşürür.. Yani korkutayım derken ters gepebilir, öyle yapmamalısın. Ve neden hemen çocuk yapmak istiyorsun cidden merak ediyorum... İki çocuk babasıyım bende eşime acele etme diyordum ama 2 sene sabredebildi. Arada hayırlatıyorum bak bebek yapmasaydık bir sene daha seni yurtdışına götürüp gezidirebilirrdim diyorum üzüliyor bu sefer.
Soran+1 yılÇocukları çok seviyorum 2 ablam var ikisininde çocuklarını sürekli kendime alıyorum kalmaları için ama sonra gitmek zorunda kalıyolar evimizde neşe yok ses yok her gün rutinimiz o tv karşısına bende odama çekilip yatıyorum hiç sohbet edemiyoruz yani hayatında bişeyler oluyo ama ben hep sonradan öğreniyorum kardeşini istemeye geliceklerdi ben gelecekleri gün öğrendim aramızda iletişim yok ve gerçekten çok sıkıldım en azından çocuk olursa biraz daha evine ve bana düşkün olur herşey düzelir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Yanlış beklentilerle çocuk yapıyorsun ve bu da seni daha çok üzecek durumlsra götürür. Kocan senle ilgilenmiyorsa çocukmolduktannsonra hiç ilgilenmez eminnol özellikle vücudun bozulursa zaten ilgisiz bir erkek hepten uzaklaşır. O yüzden çocukla kocanın ilgisini çekme düşüncesi yanlış bence
İstemeyebilir en doğal hakkı daha 10 aydır evlisin ne oldu ne bu acelen ya hemen yok boşanırım yok bilmem ne iyiki de senin gibi birinden çocuk istemiyor haklı valla
310 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene kafa dinleyelim yaparız dedi kabul ettim ama 1 sene dolunca da yapmayacağını söylüyor
Soran+1 yılBilmiyorum bana böyle sorular sorma diyo bi rahat bırak beni diyo yani ben insan gibi konuşmaya çalıştıkça o işine gelmeyen konuları konuşmuyo
Soran+1 yılVallahi ne olacağını ben de çok merak ediyorum
Soran+1 yılBunları ben ona söylüyorum sürekli ama ger seferinde kavgayla bitiyo
+1 yılHazır hissetmiyor demek ki Sen böyle bir şeyden dolayı hemen boşanmayı nasıl düşünürsün Ne kadar kalp kırıcı bir durum bu Çocuk olsun da kesinleşeyim garanti olsun der gibi. iki taraf da hazır hissettiğinde mutlu bir ailenin huzurlu bir yuvanın çocuğu olmalı Doğacak çocuğa yazık günah ya Ne acayip kafalar var
13 Yorumla- +1 yıl
İşte bu.
Soran+1 yılYapmazsa tabii ki de boşanmayı düşünmüyorum küs sadece gözünü korkutmaya çalışıyorum ama beni kaybetmekten bile korkmuyor Israrla çocuk istemeyişi Beni Boşanmak istediği için mi bunu merak ettim sadece
- +1 yıl
Canım sen boşanmayı açıyosun adama farkında mısın Kolay mı o kadar Sen bunu bu kadar kolaymış gibi söylersen adam da seni umursamaz tabii ki Kapat konuyu kapat Eşinin kalbini paramparça etmişsin beli ki Erkekler in de kalpleri kırılır taştan değiller Biraz anlayışlı ol İstemiyorsan hazır olduğunda yaparız de Yuvanı kurtar Bu kafayla gidersen çünkü sonu belli
Çocuk yapmak için mi evlendin. Ne saçma birşey ya çocuk olmazsa boşanırım demek. Sen istiyor olabilirsin o istemiyor iste. Çocuğun baba sevgisine de ihtiyacı var. Hazır olduğu zaman kabul eder zorlama. Soğutma kendinden
10 Yorumlaşu an yeni evlisiniz. Düzeniniz tam oturmamıştır bence. Çocuk da sorumluluk gerektiren birşey. Eşine zaman tanı. O çocuğun bir de ihtiyaçlarını karşılamak var.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde karşılayabilecek durumdayız
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Ben de bi sene kadar çocuk düşünmem bnde kafamı dinleyeyim düşüncesindeyim ısrar edersen hiç istemez tepki gösterir şiddet bile gösterebilir veya boşayabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimki ısrar etmek değil sadece konusu açıldığında bir sene dolsa bile çocuk istemediğini söylüyor ama en başında bir sene kafa dinleyelim demişti
Soran+1 yılTabii ki de bunları yapabiliyorum hatta arada sırada çocuklara İlgisi artsın diye ablamın çocuğunu alıyorum bir haftalığına
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAcelen ne. Bir yıl olmamış daha ayrıca olur bu kadar kasma. Çocuğu olmuyor ve bunu senden saklıyor olabilr mi yani buu da ihtimal. Ayrıca bir yıl değil iki yıl sonra olsun bekle biraz daha.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşı geçti 30 yaşında ve çocuğumuzun büyüdüğünü görmesini istiyorum
- +1 yıl
Kız millet 30 yaşında evleniyor zaten ne geçmesi. Olur bu kadar kasma bunun için de boşanilmaz aklını başına al. Çocuk için evlenilmez ki boşanılsin...
Bence eşinize biraz zaman verin. 10 aylık evliymişsiniz daha. Bence birbirinize zaman ayırın, gitmek istediğiniz yerlere gidin. Bu şekilde baskı uygulamak yerine akışa bırakmalısınız. Sizin çocuk istediğinizi zaten biliyor. O doğru zamanı hissedince sizden daha çok istekli olacaktır buna. Bence sabredin ve anlayışlı olun.
10 Yorumla
+1 yılSüre cok yanlis Allah ne zaman nasip ederseee olmalı.
Ya istedigi vakitte olmazsaaa Ya bi rahatsizlik vs olsaa?01 Yorumla
Soran+1 yılRahatsızlık olsa ayrı ben ondaki çocuk isteme hevesini görsem yeter
+1 yılEvliliğin mükemmel olsa sadece çocuk yapmıyo diye ayrılmassın bence altta başka sebepler var yaşın da çok geç değil onun da istediği zamanda çocuk yapmalısınız belki o da istiyo parası yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBenim çevremden gözlemlediğim durum şu, erkekler bizim kadar ölmüyor çocuk için. Saygı duyup bi süre beklemelisin. Daha yeni evlisiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir sene bekle Dedi bekledim ama bir faydası yok bir senemizde olduğunda da yine yapmayacağını söylüyor
- +1 yıl
Ayrıca iletişimimiz yok çocuk olursa eve bağlanır belki demişsin ama o kocaman bi yalan. Daha çok kopar evden
- +1 yıl
Sebebi ne peki istememesinin?
Soran+1 yılSebebi yok ailesiyle konuşmuyorum belki ailesine göstermem çocuğu diye düşünüyordur ki zaten öyle yapacağım onlar yüzünden on aydır yaşamadığım şey kalmadı
- +1 yıl
Sebebi bu olabilir haklısın🙄
+1 yılÇocuk istemeyen erkek kadına güvenmiyodur ya da ilişkide gelecek görmüyodur çok net
04 Yorumla
Soran+1 yılGüven hangi konuda
- +1 yıl
Güvenmek çok ayrıntılı kavram ilerde çocuk olunca eziyet edebilirsin diye düşünebilir bu kadından çocuk yapılmaz diye düşünebilir kafası karışıktır ortada bi problem var ama hangi nokta güvensizlik veriyosun sen bulcaksın
Soran+1 yılBen güvensizlik vermiyorum ona hiçbir şey yapmama rağmen bana çoğu konuda güvenmez
- +1 yıl
Sorunda tam olarak bu bir paylaşım lazım ikinizin arasında sebeb sonuç ilişkisini sorgulaman lazım eşinle birşeyi eşlerden biri çok istiyor diğeri istemiyorsa bu büyük bir sorundur konuşmak lazım
+1 yıleğer ortak amaçlarınız yoksa devam etmenin anlamı ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde iki arkadaş gibiyiz cinsel hayatımızda haftada 2 kere belki yeni evli olmamıza rağmen
- +1 yıl
yolları ayırmanın zamanı gelmiş gibi
Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. O zaman eşiniz yüksek ihtamallle çocuk nedenıyle sıze bağlanmak ıstemıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani boşanmak istiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk konuşularak istenen bir şey değil bir gece hazırlan konular belli ateş barut sonra bi bakmışsın gobis şişmiş. Korunmadan yapın sonuç istediğiniz gibi olur yani. Amacına ulaşmak istiyor isen kadınlığını kullan bi zahmet
02 Yorumla
Soran+1 yılKadınlığımı kullanıyorum poşette kullanmıyor ama dışarı boşalıyor çok dikkatli hemen kalkıyor
Cevap sahibi+1 yılOnun için bir şey yapamayiz biz dışarıya bırakma sende
+1 yıladamın niyeti o demekki yoksa gerçekten saçma çocuksuz yuva olurmu kız.. aksine onun istemesi lazım senin degil
015 Yorumla
Soran+1 yılHemde Başkasının çocuklarını çok seviyor
- +1 yıl
öyle şey olurmu kız bak beni yanlış. anlama sakın kızmada ama bir başkası yok eminsin dimi geçmişinden bu adamın?
- +1 yıl
ALLAH tan kızma dedik 😁😁😁küstü
Soran+1 yılNasıl bir başkası
- +1 yıl
senden oncesi diyorum hani unutamadigi birisimi var acaba da senden cocuk istemiyor. sebebini araştırıyorum
- +1 yıl
aranızda kötü degilki niye istemesin de bir başkasının çocuğunu sevsin saçma illaki birşey var
Soran+1 yılUnutamadığı biri olduğunu zannetmiyorum geçmişindeki insanlar olamaz eminim
Soran+1 yılBilmiyorum bütün çocukları seviyo yolda görse nazlatır bu kadar çocuk seven insan niye istemez
- +1 yıl
ya inşallah öyle birşey yoktur. tahmin yürütüyorum kız ben. seninle arası nasıl peki soğuk davranıyordu sana
Soran+1 yılAynı evde iki arkadaş gibiyiz kavga etsek haklı olsam dahi yanıma gelmez sinirlenir yanından gider ağlarım peşimden gelmez bi kafeye gideriz kafası hep telefonda oyun oynuyo cinsellik yok evlendiğimizden beri hiç sarılmadı bana kendi isteğiyle ve 6 7 aydır öpmüyo ben yaklaşsamda nazlanıp reddediyo cinselliğide istemediğini soğuduğunı söylüyor
- +1 yıl
işte orası muamma zaten. bak empati kuralım. Ben evli olsam niye çocuk istemem. mesela eşimi sevmiyorimdur başka planım var dır. Daha sonra eskilerden biriyle görüşüyorumdur oda bana boşan demiştir. baska neden çocuk istemeyim birde maddi acıdan istemem durumum yoktur bakamam o yuzden.. ama her çocuk riskiyle gelir o ayrı. Başka bir sebepten çocuk isteksizlik yapmam heralde.. he özel olarak bir skntm var dır açık konuşmayım sana ama sen anladın yani ufaklıkta bir problem var dır güvenip çocuk işine girmem başka hiç bir sebebi yoktur.
- +1 yıl
Yok artık seçimlerin doğruysa bu seninle evlilik işini bitirmiş öyle şey mi olur kız sana yazık degilmi madem bi tarafın yeniyordu niye evlendi seninle.. sana ilgisi olmazsa sonra kadınların gözü niye dışarda diyorlar. al. iste sana sebep. hayret birşey bu adam sanırım bitirmek istyor ama birilerinden çekiniyor ailesinden felan o değil madem sonuna kdr gitmeyecektin neden senin hayallerini yıktı ki
- +1 yıl
Erkek le eşi arasında arkdslik olurmu hiç yanlış lar içine girmiş seninki bak. seninde piskolojik bozar haberin olsun. keşke hiç baslamasaydin görücü usulü ilemi evlendin kız sen
Soran+1 yılBende boşanmak istediğini söylemeye çekindiğini düşünüyorum ailesi beni sevmiyor istemiyor onlar akıl veriyo olabilir diye düşünüyorum sonuçta benimle konuşmuyorlar çocuğumuda göremeyecekler bu şekilde
Bu arada kaçarak evlendim- +1 yıl
tüh ya keşke kaçmasaydın dicem ama olan oldu. bak sana 100 de 100 a
Katılıyorum ona birisi gaz veriyor ailesi seni istemediği için afedersin ama bu mal ailesinin ağzına bakıyor muhtemelen dediğin gibi sana söylemeye çekiniyor olabilir çünkü sizin ilişkiniz bitmiş okeye dönüyor.. ben o adama acımakta sana üzülüyorum. He illaki boşanacaksa çocuk yapmaman daha iyi bence. sende dik dur sakın kendine sknti yapma hayat bu bak piskolojik dağılma sakın bir skntn olur dertleşmek istersen yaz ama ayakta kal anlastikmi3 bu adamın dili soylemesede niyeti belli. O yüzden hazırlıklı olacaksın sende alttan almayacksin ama yıkılmakta yok tabi
+1 yılsorumluluk almak istemiyor ya da sende güvenilmez bşyler gördü
00 YorumlaSen ısrar ettikçe o da inatlaşır. Gün saymadan akışına bıraksan daha iyi olur bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istiyor diye algılamayın zamana bırakmak lazım biraz demek ki hazır hissetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk yapmak için iki tarafında hazır olması gerek. Bencilsen bencede kocan boşasın seni en iyisini yapar boşa kafa ütülüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bir sene Kafa dinleyip bir sene dolduğunda çocuk yapacağını söylemişti en başında ama şu an sorduğunda veya konuyu açtığımda çocuk istemediğini bir sene dolsa bile yapmayacağımı söylüyor
Cevap sahibi+1 yılDemekki hazır değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn başında süre de istemiş işte, daha ne yapsın yahu. Resmen tehdit ediyorsunuz. Ben olsam anında boşarım sizin gibi davranan birisini.
02 Yorumla
Soran+1 yılSüre istedi evet süresinin dolmasını da sadece iki ay kaldı ben hep sabrettim bekledim bu kadar istememe rağmen ama şimdi konusu açıldığı zaman çocuk yapmayacağımı söylüyor süre dolsada
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapmanız ancak ters teper bence. Çocuk da hiç aceleyle olacak bir şey değil bence. Belki de hiç olmayacak ikinizden birinden kaynaklı bir şekilde. Olabilir...
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen acele etme bekle ama tabi yaşlar önemli doğum için
00 Yorumla
+1 yılCocuk istemiyor o kadar.
İsrar ederse gotsin napim demis00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah aşkına ilişkisi düzgün olmayanlr çocuk yapmasın zaten sizin gibiler yüzünden berbat ailelerde büyüyüp berbat insanlar oluyorşar
00 Yorumla
+1 yılbence heni bir can büyütmeye hazır olmaya bilir bu kadar aceleci olmamak lazım sonuçta çocuk büyütmek zor bir şey maddi ve manevi olarak etkilenebileceğibi düşünüyordur
00 Yorumla
+1 yılKadınların gerçek yüzü doğumdan sonra olurmuş. Cocuga ilgin kayar diye onunla ilgilenmezsin diye istemiyor olabilir
10 Yorumlaİstemiyor olabilir zorla çocuk mu yapacak
"Terkedecegimi bilmesine ragmen yapmiyor" falan nedir yani.. ayrıl bu kadar istiyorsan00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha 10 senede çocuk nasil yapilmaz bitmis zaten seneler önce
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılne bu acelen ki? 1 sene demiş. bence bunda kötü bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılBende istemıyorum cocuk olmak zorunda mı ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bastan konuşmadiniz mi çocuk meselesini
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene konuştuk öyle istedi kabul ettim ama şimdi 2 ay kaldı senenin dolmasına tekrar 1 sene daha bekle diyo süre dolsada yapmicsk yani ve benm ne kadar çok istediğimi bilmesine rağmen. Keyfnden çocuk yapmazsn bu ilişki biter diyorum bitir yalvaramam söylüyo
- +1 yıl
Bile bile lades demişin sen ama adamda taviz vermiyo durusundan
Çocuk istemiyor ne var bunda yadirgiyorsun
00 Yorumla
+1 yılSorunu çözmek var ken
00 Yorumla
+1 yılDemekki kendini henüz baba olmaya hazır hissetmiyo
00 YorumlaHiçbir zaman mı istemiyormuş çocuk?
00 YorumlaMaddi manevi hazır hissetmiyordur
00 Yorumla
+1 yılAbartma belki senle vakit geçirmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilemeyiz bunu ona sormalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılSordum ama cevabını bulamadım. Bulabilsem buraya yazmazdım
Cevap sahibi+1 yılSana olan davranışları tutumunu göz önünde bulundur eskiye nazaran bir farklılık soğukluk var mı buna bak
+1 yılkaybetme korkusu yok sizin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz daha tat almak istiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence senden çocuk istemiyor
20 Yorumla
+1 yılÇocuk takıntın ne ki acelen ne
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında acelem yok ama ilişkimizin başında bana bir sene kafa dinleyelim sonra çocuk yaparız demişti ama şimdi o fikrinden de vazgeçti Ben ona ısrar etmiyorum sadece konu açıldığında yapmayacağını söylüyor
seni deniyor bence
00 Yorumlaolabilir
00 YorumlaSebebi ne
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılnedenki ne alaka
00 Yorumla
+1 yılboşan bence
00 YorumlaEvett
00 Yorumla
+1 yılBilemedim
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi