Olğun insanlar fikir bildirsin?

Ona yalnış yaptım, daha doğrusu konuyu yalnış anladı ve ayrıldı. Açıklama yaptım inanmadı bende konuyu çok uzatmadım. 1 yıl gel git yaptı konu uzandıkca uzandı. En son barışalım dedi. 1 aya yakın konuştuk aniden ayrilalim dedi ailesiyle arası bozuktu işiyle alakadar sorunlari vardi.. ben seni beklerim dedim işlerini hall et geri gel dedim. Ben istemiyorum dedi hakkini helal et gidicem dedim hakkim helal olsun birdaha karşılaşmayalım diyerek engelledi..
Bir kere takip atti. Uzak dur git hayatina yenisin al mutlu ol dedim. Sonra bir kaç ay geçtikten sonra bir program var ordan profilime bakmş numarami sorğulamış kim beni kontaktına nası kaydetmiş diye sevgilim falan oldugunu düşünüyor Biriside adımı aşkım diye kaydetmiş 😂😂😂 bende aradigini buldunmu yazdm bakti engeledi. Sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim amma ayrilmişlar tekrar kiz başkasiyla evleniyormuş. Bende herşeyi sildim numarami flan kirip attim instgrami kapadim 1.2 aylik kayboldum. 3.5 gün olucak geri döndüm instgramda.. fakat hep o programa girip çikiyor. orada konuşdugu yok eminim. Fakat neden giriyor merakliyim)) sizce beni unutmuş mu? Ne yapsam geri döner... Yazmasini istiyorum çok özledimm
Olğun insanlar fikir bildirsin?