Ona yalnış yaptım, daha doğrusu konuyu yalnış anladı ve ayrıldı. Açıklama yaptım inanmadı bende konuyu çok uzatmadım. 1 yıl gel git yaptı konu uzandıkca uzandı. En son barışalım dedi. 1 aya yakın konuştuk aniden ayrilalim dedi ailesiyle arası bozuktu işiyle alakadar sorunlari vardi.. ben seni beklerim dedim işlerini hall et geri gel dedim. Ben istemiyorum dedi hakkini helal et gidicem dedim hakkim helal olsun birdaha karşılaşmayalım diyerek engelledi..
Bir kere takip atti. Uzak dur git hayatina yenisin al mutlu ol dedim. Sonra bir kaç ay geçtikten sonra bir program var ordan profilime bakmş numarami sorğulamış kim beni kontaktına nası kaydetmiş diye sevgilim falan oldugunu düşünüyor Biriside adımı aşkım diye kaydetmiş 😂😂😂 bende aradigini buldunmu yazdm bakti engeledi. Sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim amma ayrilmişlar tekrar kiz başkasiyla evleniyormuş. Bende herşeyi sildim numarami flan kirip attim instgrami kapadim 1.2 aylik kayboldum. 3.5 gün olucak geri döndüm instgramda.. fakat hep o programa girip çikiyor. orada konuşdugu yok eminim. Fakat neden giriyor merakliyim)) sizce beni unutmuş mu? Ne yapsam geri döner... Yazmasini istiyorum çok özledimm
Bir kere takip atti. Uzak dur git hayatina yenisin al mutlu ol dedim. Sonra bir kaç ay geçtikten sonra bir program var ordan profilime bakmş numarami sorğulamış kim beni kontaktına nası kaydetmiş diye sevgilim falan oldugunu düşünüyor Biriside adımı aşkım diye kaydetmiş 😂😂😂 bende aradigini buldunmu yazdm bakti engeledi. Sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim amma ayrilmişlar tekrar kiz başkasiyla evleniyormuş. Bende herşeyi sildim numarami flan kirip attim instgrami kapadim 1.2 aylik kayboldum. 3.5 gün olucak geri döndüm instgramda.. fakat hep o programa girip çikiyor. orada konuşdugu yok eminim. Fakat neden giriyor merakliyim)) sizce beni unutmuş mu? Ne yapsam geri döner... Yazmasini istiyorum çok özledimm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir daha karşılaşmayalim dediği an komple silmen lazımdi. Yaptigi şeylere umut bağlayarak sen üzülürsün sadece
Amma çok kırdım çok incitdim onu.. ve geri dönüş hiç yapmadım... Yaptıkdada çok geçiydi 😔
Hata yapmışsiniz ama adam kafasında bitirmiş onu diyerek biraz dengesiz biri büyük ihtimalle sizin yapmanız gereken kendi yolunuza bakmanız geçmişte yaşamak size bir şey kazandırmaz
Son bir kez konuşmak istiyorum... Kafamda bitiremiyorum ben hayatima 7 aydir kimseyi almadim o bir yana konusmak bile istemiyorum o travmayi atlatamadim... Bana seni unutamiyorum diyordu fotografimi flan saklamıştı amma aniden ayrilalim diyerek engelledi...(((
Takıntı yapmışsınız başta şunu sorun kendinize cidden üzülmenize değer mi psikolojinizi mahvetmeye. deger mi neden ayrıldı
Benim aklımda kaldı. Neden bir anda ayrıldı? Ayrılırken sordum. Başkası mı var diye yok dedi. Ara sira konustugm var oda öylesine dedi. Sonra bu yakinda benden sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim. Severek ayrılmak zorunda kalmışlar. Aileler karşıymış. Kız buna yazmış affetmiş buda sonra tekrar kız terk etmiş bunu... Belkide benle o yüzden ayrildi
Aklında eski sevgilisi varmış zaten o yüzden hiç psikolojini yorupta kendini üzme. Ne kadar acı verici de olsa geçmişinle yuzlesip o kişiyi geçmişte birak
Beni kulandı mı sence? Amma bana sen beni kullandınmı eğlendinmi flan demişti.. hayir demiştim tabiikide neden öyle şey yapıyım. Fakat en son ayrildikdan sonra eski sevgilisine geri döndüğünü duydugumda kendimi gurursuz kulanılmiş hiss etim ((
Olgun olsa bunu anlardı