En büyük zayıf noktam aşırı duygusal oluşum
Sürekli kendini haklı gören erkek arkadaşıma nasıl yaklaşmam gerekir?
En büyük zayıf noktam aşırı duygusal oluşum
Bir aralar senin gibi bir sevgilim vardı.
Kanımın deli aktığı zamanlarda ergenlik bu ya; çok eziyet etmiştim kızcağıza. Beni kaybetmemek için sürekli senin gibi davranırdı. Ben de bu yaptığına güvenerek iyice çirkinleştim.
Ta ki günün birinde hergün yaptığı şeyi yapmaktan bir anda vazgeçene kadar.
Bana "Defol!" çekti ve bir daha da hiç aramadı. Şokun etkisiyle kendimi çok defa affettirmeye çalıştım, çok peşinde süründüm, değerini anlayınca pişman oldum ama nafile.
Onun bana yaptığını, sen de erkek arkadaşına yapabilirsin. Sağlam akıllanacaktır kendimden biliyorum.
Ben bunu yapmaya çalıştım ama sinirlenip bana inanılmaz öfke kustu suçladı bir iyi bir kötü şeyler söyledi. Biliyorum çaresiz kaldı kafası bulandı ama ben çok kırıldım abi ya kendisi harp okulunda öğrenci yani bana şehit olurum zaten çok yaşamam canımı yakıyosun tarzı konuşuyor benim de zayıf noktam aşırı duygusal olmam
Cevap
6Cevap
Narsist adamın teki , tabiki vur tekmeyi, helvasını yap, ondan ne köy ne kasaba olur.
Bence öyle birinden uzaklaşsan daha iyi.
Olmaz onla ayriligi neden dusunmuyosun?
Aslında denedim ama nedense bir şekilde dediklerinden etkileniyorum. O konuşunca kendimi dünyanın en kötü kadını sanıyorum. Çok aptalca gelebilir ama bu durumla baş edemiyorum kafamın için sürekli düşüncelerle dolu sanki dipsiz kuyu o kuyudan da çıkamıyorum
Hiç yaklasmamak en iyisi
Yaklaşmaman gerekir...
Tek çare ayrilik
Narsist biri hiç uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?