Erkek arkadaşım haklı mı, ilişkimde yanlış mı davranmışım?

Uzun süreli bir ilişkim oldu onunlayken başkasına karsı hoslantm oldu gözsel olarak sürekli flörtlesiyordum. sonra erkek arkadaşıma anlatnca çok kırılsada affetti bende artk uzak durdum ondan her anlamda içimdeki duyguyu bile yok etmeye çalstm iyi ki yanlş bişi yapmdm sonra dönem dönem bazı hatalrm daha oldu dersaneden bir erkek arkadaşım oldu erkek arkadasmn istmyrdu arkadsçada olsa başkasıyla muhatap olmamı onun haberi olmadan ilestimde bulundm geceleri o ögrenincede uyardı beni istmyrm dedi hala diğer erkek arkadaşım olduğunu ögrenmesine rağmn benle konuşmaya calsyrdu. gene bir defa daha dersaneden bir arkdasm daha yazdı bana ben erkek arkadaşımn uyarısına rağmn gene aynı hatayı yaptm sohbet ettim oda sonunda bana teklif verdi erkek arkadaşım bunuda ögrenince gene uyardı affetti bidaha olmasn dedi. belkide haklydı kıskanyrdu beni o kimseyle arkadsçada konusmyrdu benleyken hep sadktı sonra en son bir arkads gene instgramdan geceleri yazyrdu ben istemsizce cvp verdim bir gün yazar diğer gün yazmaz diye baktm devam etti bende baktm iş uzuyor erkek arkadaşım var dedim engelledim ama çok geçti erkek arkadaşım başkasıyla muhatap olduğumu ögrendi ve kaç defa uyarmasına rağmn. onlar galiba benden hoşlandıkları için yazyrlardı benim sorunum benim bunu bilip cvp vermekti.. en son konuştuğumu ögrenince çok kötü kavga ettik. bitti seni asla affetmicem diyip gitti heryerden engelledi bidaha konusmadk. on gün geçti hayatına yeni birini almstı galiba yara bandı yapmıştı ya da beni untmak istmisti bilmyrm. ben ögrenince en azından ben senleyken gidip baskalryla konusmadm dedi bana sonra dayanamayıp geri döndü bana digerinide engelledi.. sadece bana sana olan öfekmden konuştum dedi.. erkek arkadaşım haklımı iliskimde yanlsmı davranmsm? Onunda benden ayrlp öfkesini o şekilde bastrması zoruma gitti.. hangimiz daha çok hatalyz hangimizin yaptıgı şeyler ihanet oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yemin çok üzülyrm... sevgisine ve sadakatının değerini bilmedim diye
Erkek arkadaşım haklı mı, ilişkimde yanlış mı davranmışım?