Triplerimi sinirlerimi her şeyimi anlayışla karşılıyorsa beni anliyorsa yani ayda bı defa bu zahmet alttan alsınlar sjskskksks şu an reglim ve iki gündür aşırı agresif sinirli olabiliyorum bana seni 1 hafta kadar idare edebilirim diyor jsjskakakakk
valla onu bunu bılmem kızlar regl olduklarında erkek arkadaslarının cok samımı olmasından rahatsızlar.. bayagı bır asker arkadası muamelesı etmek gerekıyor
Kızlar Ne Diyor
Triplerimi sinirlerimi her şeyimi anlayışla karşılıyorsa beni anliyorsa yani ayda bı defa bu zahmet alttan alsınlar sjskskksks şu an reglim ve iki gündür aşırı agresif sinirli olabiliyorum bana seni 1 hafta kadar idare edebilirim diyor jsjskakakakk
hahahhah o da haklı 1 hafta iyidir
Anlayışlı sakin iyi bunlar gibi
bence de anlayış çok önemli
Aynen öyle
Siyaha beyaz dersem ve tamam derse 😄
ahhahaah evet
Sinirli hallerimi alttan alıyorsa
öyle olmalı bence de
Her zamanki gibi davransın.
bence daha dikkatli olması lazım
Bana normalde anlayışlı vesaire olmayan biri o zamanlar hiç olmaz. Kaldı ki anlayışsız biriyle beraber olmam.
Her istediğimi yaparak
İlgili davransın yeter ya
Bir hafta benden uzak olursa dhfj
Çikolata alsın
ayy evett
benle o günlerde muhatap olmazsa doğru kişi olur
ahhaha hiç mi olmasın
Anlayışlı ve sabırlı davranıyosa
anlayış en önemlisi gerçekten
İşlerimi yapıyorsa
yani her şeyi olmasa da yardımcı olsa fena olmaz
Anlayışlı olursa
Erkekler Ne Diyor
valla onu bunu bılmem kızlar regl olduklarında erkek arkadaslarının cok samımı olmasından rahatsızlar.. bayagı bır asker arkadası muamelesı etmek gerekıyor
Genellikle takvimini bende takip ederdim çünkü o günlerde çok hassaslaşıyorlar ona göre bende dikkat ediyorum
Boyle birsey alir kredi kartimi verir istedigini yapardim sonucta sevdigim kadin kendi istegi ile olan birsey degil
Çikolata isterler genelde
Regl olunca farklı mı davranması gerekiyor ki?
O kolay hallederiz