Benim mi gelip konuşmamı bekliyorlar? Pek öyle karıya kıza düşkün biri değilim o yüzden sevgili falan yapmadım daha ama bir kızdan adım gelse belki düşünebilirim sevgili olmayı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence utangaçlardır
Utangaç kız mı kaldı hepsi şeytan gibi
Prenses gibi davranma bakıyorsa git konuş. İlk adımı erkek atmalıdır. İlk adımı kızın atmasını bekliyorsan çok beklersin daha.
Ama genelde hep kalabalık ortamlarda denk geliyorlar çekiniyorum
Çekinmeyeceksin, çekinirsen kız zaten ilgisini kaybeder sana. Günümüz kızları utanmayan, çekinmeyen, sosyal anksiyetesi olmayan erkeklerden hoşlanıyor. Girişken ol biraz. Zaten birkaç denemeden sonra utanman gider. Sohbetinin sardığına da emin ol. Kadın sohbeti sevmezse kafasında bitirir.
Maalesef geçenlerde onu yaşadım bir kızla konuştuk ilk buluşmaydı güzel geçti aslında ama birkaç gün sonra soğuk davranmaya başladı öyle olunca bende hepten bitirdim bıraktım konuşmayı onu da sosyal medyadan bulup yazmıştım bizim okulda okuyor aynı okuldayız yüz yüze tanışmaya yemiyor pek cesaretim
Hatan o kız öyle diye diğer kızlardan vaz geçmen. Nasıl ki her erkek aynı değilse her kız da aynı değil. Şansını tutana kadar dene.
Sohbetim çok sarmıyor işte sebep o yoksa tip var yani
Zaten yakışıklı erkeklerin en büyük defosu konuşmayı bilmiyorlar kızlar da daha ortalama ama konuşmayı bilen tiplere bakıyor sonra
O zaman sana önerim, kitap okumandır. Kitap okumak hem diksiyonunu geliştirir hem de kelime hazneni zenginleştirir. Kendini daha iyi ifade edebilir ve sohbeti saran biri haline getirmek senin elinde.
Valla haklısın kitap düzeltebilir hiç mi hiç kitap okumam pek sevmem
Ben de kitap okumayı sevmezdim ama sevdiğim türü bulunca cidden sevmeye başladım. Kişisel gelişim ve psikoloji. Belki sen de seversin.
Şimdi erkekler prenses oldu ya bu doğada böyle erkekler adım atıyor
Prenseslik ne alaka abaza değilim kizlarla çok fazla alakam yok ama heteroyum tabi yanlış anlama
Ya kadınların beklentileri erkeklerde de oluşmaya başladı yakında evlenme teklifini de kızlar etsin diyecekler
Yok canım o kadar da değil
Vardır isteyen eminim
Eskiden kızlar nazlıydı şimdi erkekler
Evet kızlar eskiye göre daha kolay ve basit kusura bakma ama ilk buluşmada öpüşen kız çok var
Bence nazlı olmak iki cinse de yakışıyor kolay lokma ve basit olmak itici
Bence nazlı olmak sadece kadınlara yakışıyor nazlı erkek itici
Basit mi olalım yani
Basitlik ayrı naz ayrı
Hepsi şeytan gibi mi fjkdmfm
Yesss
Yok değil
Şeytan gibi derken yani gözü açık kurnaz sinsi demek istedim
Tamam işre
Neden gizliye girip çıkıyorsun sürekli?
Şfkflsfm kalsın böyle
Ayrıca yorumu yazar yazmaz biri sana beğeni atmış kendi yorumuna normalde beğeni atamıyorsun 30 saniyede kim gördü de beğeni attı ben atmadım valla
Nerden bileyim
Onları da anlamıyorum zaten
Yorumu yazarken kenarda ne zaman yazdığının bilgisi var 34. saniyede biri senin yoruma beğeni attı gizli gizli takip edenler mi var soruyu sjsjsjjs
Biliyorum yazdığım gibi bana da bildirim geldi de demek ki hayranların var djksnd
Evet arada bazen bana da oluyor yazar yazmaz ya beğeni geliyor ya da yoruma cevap geliyor
Aynen normal şeylerr
Sen görebildin mi beğeni atanın nickini? Çünkü nicki yazar beğeni bildirimi geldiğinde
Evet görünüyor
Yok bana anormal geliyor
O neden
Söyler misin kim olduğunu
Kişi olarak tahmin ettiğim birileri var da çünkü buraya yazar mısın kimmiş
staybehind2
@staybehind2 kimsin dayıcım?
@staybehind2
Şfdllfskd
Tesadüfen gördüysen sorun yok da özellikle işsiz gibi benim sorumda neler konuşuluyor diye gelip takip ediyorsan o değerli zamanını bana tüketme
Dırırım
Sana kız mevzularında başarılas
Başarılar
Boş adam çok var burada sabah akşam tüm hayatı burada boş yapmakla geçen. Ülkenin bütün ruh hastaları burada toplanmış dolu akıl hastası insan ile karşılaştım yıllardır burada
Yıllardır burada olmamak lazım aslında
Gerçi ben de burada zaman harcıyorum ama iyi bir yer değil yani
Elalemin toplanma kampı olmuş güzelim site yazık eskiden daha düzgün bir yerdi şimdi bir sürü troll boş ve hasta insan var
Azcık konuşmasını bilsem kimleri kimleri götürcem de şans yanımda değil sohbetimi beğenmiyorlar yoksa cafe olsun lokanta olsun avm olsun okul olsun her gün bir sürü kız bakıp duruyor bazen 40 yılın başında bir kız ortamı kuruluyor orada konuşacak kız denk geliyor bu seferde kız tavrımı sohbetimi falan beğenmiyor
Yanı tanışmada sorun yok ilerleme sorunu var 1-2 buluşmadan öteye gidemiyorum
Sohbetin mi sarmıyor
Evet
Ya kanka aslında siteyi bırakmıştım sonra geri başladım 3 senedir burdayım birkaç aylığına bıraktım geri geldim
Bırakan geri geliyor zaten bir bırakılmıyor lanet site
Valla ya insan meraklı varlık işte aklımıza bir şey takılınca buraya düşüyor yolumuz
Maalesef öyle
Aynen konuyu dağıtır gibi olcam ama bu devirde düzgün kız neden yok? Yanı edepli namuslu olmak artık zor geliyor kızlara? Bugün anadolulu bir kızın manitası ile evde yaşadığını öğrendim anası babası bilmiyor ama
Yani biliyorsun zaten devir bozuldu
Herkes eğlencesinde, düzgün olup olmamak önemli değil birçoğu için
Artık yanlış olan çoğu durumu normalleştirmeye başladı insanlar ne yazık ki
Doğru yanlış kimsenin umrunda değil
Bende bozulcam öyleyse
Sen bilirsin
Sus vermeye devam et sen bana da verici kız lazım bundan sonra
Ne anlatıyon acaba