Güncellemeler
+1 yıl
Nasılsın yazıyorum iyi sen yazıyor lan iyi sen diyeceğine iyi ya nolsun falan filan di boyleykem böyle oldu sen napiyosun diyeceğine iyi sen deyip içten içe pazarlama strateji falan yapıyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Hep istiyorlar ilk ben yazayım İlk ben adım atayımİlk ben sohbet acayimBiraz da siz yapin nedir bu kızlardan çektiğim be. Alt tarafı muhabbet lan bu kadar kendini kasma alt tarafı makara kukara yap geç korkmayın evlenmiycez
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklere yönel canım bu kadar eleştiri yapıyorsan
Saçma muhabbetinden sıkılıp kısa kesmek istemişlerdir muhtemelen onlarda 😊
Hayattaki tek sacmalayan varlık erkek? Kadınlar asla sacmalayamaz asla saçma konuşmaz asla saçma insanlarla muhatrap olmaz vaay be
Kadınlara saçmalamayın cezası muhenbet. Saçmalamak büyük suç o yüzden hep dimi
benim muhabettime erkekler aşık oluyor ama o defteri kapatım ya komik eğlenceli, olduk diye üzdüler
Robot gibi muhabbet eden kızlar hep bana denk geliyor sanki yapay zekayla konuşuyorum. Alt garafi doğal kendin olacaksın çok mu zor? Araya espri patatsa kötü mü? Ama yok espri yapmak canım gibi goruyo
HHGFFDDGHJJ valla erkekler hep muhabetimi beğenmiştir konu açmasını beklemem konu açarım bir şekilde sarıyor muhabetim benim ama artıkı bende robot olcam ya
Bı bana denk gelmedi. Kızdan foto istiyorum. Maalesef atmak istemiyorum ya da atayım seni mi kiracagik demek yerine neden fotomu napicaksin demek ne ya? Ne amaçla istiyosun n istemiyosan yok ben şimdi atamam sonra atarım falan de yok illa bı entrika yataticak. Bı şey anlatiyosun ne güzel diyo insana bı ahahahah der vay be çok güldüm der ama gülücük atiyo komik demek ne niye yapay zeka niye
heee denk gelsinde üz demi sizin hakkınız öyle kızlar
Tanışalım istersen diyorum. Neden diyor ulan neden yazmak yerine ben tanımadığım insanlarla muhatrap olmak istemiyorum beni rahatsız etme demek varken niye neden diyosun deliricem ya
HGFGFTHHG arayışta mısın
Dmeeye korkuyorum knk Türk kızları linclemek için pusuda bekliyor
niye arayıştasın mesela sebbei ne
Sebebi aslında yok. Sadece birileriyle muhabbet etmek istiyorum duygularımı paylaşmak istiyorum o yani başka bir amaç yok
sıkıntı sende mi konuştuğun kızda mı oluyor mesela geçen bir konu hakkında bir çocoukla muahbbetim oldu o konuyu konuştuktan sonra ben konu açtım o da (tesadüf olfu ) sonra muhabbetimiz sardı ikimizinde yani karşılıklı olması gerekiyor aslında burcun ne senin
Öncelikle burcum kova. Bak mesela bizim suanki diyaloglarimiz bile daha samimi yemin ediyorum. Sen naptın beni dinledin kendi hayatindan örnek verdin bu da bı samimiyet sonuçta. Ben de sana yaptığın şeyi beğendiği söyledim. Yani illa muhabbetin sarması için kızın mantıklı mı bulması gerekiyor? Varsın saçma bir muhabbet olsun şimdi kiz saçma muhabet yapınca namussuzu oluyor? Sıkıntı bende galiba ya derdimi anlatamıyorum. Ben muhabbet açınca kız öyle işte aynen yazıyor. Ne var yani sen de bir şeyler eklesen biraz da karşı taraf suslese muhabbeti
JHGFGFFRGGH peki muhabbeti saran kızla artık konuşmasan ne olur üzülür müüsün
Niye üzülüyim ömrüm boyunca muhabbet etme yasağı mi olacak? Önce sorarım niye konusmuyosun diye o da der ki ben senden sıkıldım knk yazmani istemiyorum der ben de tamam hadi Allah'a emanet ol seninle güzel vakit geçirdik derim biter. Ama kızlar napiyo evt ayn öyle tabi kesinlikle bu kelimele kadar mal a bı kelime yok. Niye içten pazarlama niye açıkça söylemek varken niye entrika niye subliminal mesaj niye niye niye anlamiuorum
sen muhabbeti saran kızla denk gelmemişsin o yasağı nereden bilicen JHGFFFRJUHG
Okuyo musun diyorum mesela. Ayenen okuyorum diyor. Lan şu bölümü okuyorum güzel gidiyo sen neler yapiyosun gibi devam etsene evwt okuyorum ne
Türkiye'de muhabbeti saran kız sayısı yüzde 5 falandır onlar da bana denk gelmiyor zaten
Binlercesiyle konuştum hepsi aynı moloz gibi konuşmaktan haberi yok
İlla erkek yapsın erkek gönlünü alsim erkek sohbet açsın ben sadece aynen yazıyım bu mantikta hepsi
eee denk gelmemiş üzülmem diyorsun denk gelsinde gör diyorum bende
Denk gelse basicam nikahı vallahi. Bak mesela bu cümle bile espri içeriyor ama bu cümleyi bı kıza atsam aaa sapik srfziz ir düşmanı ilan ederler
Herkes kendini beren saat zannediyor bı afralar bı kensini bilmişler bı egolar bı samimiyetsiz yapmacık sohbetler midem bulaniyo artık
Soruya denk geldim okudum görüşleri artık soruyu beğen sorusunu sorsana kız kaç defa muhabbetim iyi demiş. Sen hala dert yanıyorsun tamam senin dediklerin gibi var ama bak muhabbeti güzel olanlar da var
Zaten bu kiz diğerleri gibi olmadığı için muhabbet ediyorum.
JHGGGHJHGHHH ya bak bende mesela konu açılmasını beklemeden konu açıyorum sonra muhabetti çocuk döndürüyor saati fark etmedim felan derler put gibi olmayı sevmiyom
Derdimi dinliyor kız baksana
trip olarak bile tamam vs yazınca bunalıyom kuran çarpsın
Ok yazanlar var bı de
@WinchesterD neee
Napiyosun diuorum iyi sn yaziuolar bise
Mesela bı filmin repliğini taklit ediyorum genelde kızlar abi ne sacmaliyosun ya berkevana gisiyom de biraz havalı oliyim ya gibi dusunuyo. Berkecanlar da bunları takmiyo tabi egosunu bizde tatmin ediyo
Ne olur yani ben o repliği taklit ettihimde bana eşlik edip beraber eglensek? Ne olur sanki saçma sapan konuşsak
Muhabbetim güzel demişsin burada görüşlerde git gel yapacağınıza dm den konuşun rahatça diyorum. Senin gibi muhabbeti güzel olanla da konuşsun
Bız yorumlarda muhabbet etmeyi daha çok seviyor
Herkes ayni değil
Yapay zeka konuştu
Bak bunu demek yerine ben öyle biri değilim sen yanlış dusunuyosun biraz sakin ol yazssan ne olurdu
İlla bı entrika
İlla bı stretesi gizliden laf sokma
😂😂😂 cidden bir şey demiyorum kendine iyi bak Allah yardımcın olsun
BAk bu guzeldi. Boyel olun diyoeum işte ya. Birazcık ağzınız laf yapsın cumleyi biraz cilalayin parlatin. Öküz gibi haa Okey oylee yazmak yerine bu şekilde yazmak beni daha çok gururlandırır
Çoğu kız böyle
Niye ama niye? Doğal akıcı şekilde neden muhabbet edemiyorlar. Bugün hava çok güzeldi deyince aynen demek yerine neden bizim burada da iyiydi dışarı cikasim geldi falan yazmıyor
Belki konuşmak istemiyordur
Onunla ilgisi yok ya. Konuşmak istemiyosa ben seninle konuşmak istemiyorum diyebilir niye entrika niye içten emsaj mana yoluyla cumle
Öyle kızlara yazan erkek çok oluyor bı havaya girmişler. Her şeyi erkekten bekliyorlar boş ver takılma. Sanaldan mı konuşuyorsun onlarla
Evet. Böyle mumya gibiler yemin ediyorum duvarla konuşsam daha çok eğlenceli olur. Sanki potansiyel tecavüzcü muamelesi görüyorum resmen. Muhabbetlere bı samimiyet olması daha güzel değil mi niye yazılım yüklenmiş yapay zeka gibi konuşuyor bunlar. Kasmayın abi dizi çekimi gapmiyoeuz kirazevsimi cekilmiuor ne bilim can yaman la yaz sisizi cekmiyoeuz alt tarafı samimi bı sohbet dönsün ya