yakışıklıım ama hiç sevgilim olmadı bu aptal kızlara yavşamadığmm için mii
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kesinlikle öyle kardeşim serefsiz onospu ccgu olcaksın yüz vermiceksin psinden kosuyormus gibi yapıp elleyip yiyip skp bırakıcaksın bak nasıl iyi oluyorsun
kardesim ekmek tüketme sağlıklı beslen spor yap. sen kendini ozaman gör
sağlıklı besleniyorrum şu an da sorun bende değil kızlarda
kızlar kaşr oğlum yapacak bişi yok sen köpek gibi seversin o gider it gibi skene asık olur sen de yap aynıını
köpek gibi sevse dde ilgiimi belli etmem o kadar kezbanlara haketmiyolar
sevsem de
Demek ki yeteri kadar yakışıklı değilsin. Öyle sanıyor olma sakın?
yakışıklıyım ama illa bu egolu kızlara yvşamak mı gerrekiyo
insanların özgüvenin kırma çirkin ördek. kül kedisi seni git annen baban biraz protein versinb sana
Güzellik göreceli bir kavram. Belki de karşı tarafa göre değilsin. Görmeden yorum yapamam.
Ayrıca insanlar seninle sevgili olmayınca neden egolu olsun ki?
egolu değil sinir yapar olabilir daha genc cocuk ben sana cıkma teklifi etsem sen bana tipim değilsin desen ben gömerim seni topraga 1.20 boyun kalır. güzelliğin 20 yıllıgına toprak prenses olursun. ama o cocuk içine atar. anladın umarım.
bu arada yasım 30
@Birazfantezi tipim gayet iyi ama bu aptal kızlar kendilerini bir pok sanıyor
Salon biz kızlar da aynı şey senin için düşünüyor olmayalım bu uslubundan dolayı? Daha düzgün konuşmayı bilmiyorsun. Bir de kız arkadaşın olmuyor olmasından yakınıp duruyorsun. Böyle devam et. 😂
*sakın
kızlara karşı üslubum gayet iyi şu an sinirden böyle
Bir kıza sinirlensen seni hiç düşünemiyorum. Anında küfredersin artık bu kafayla.
kendime hakim olabiliyorum reelde ama sanalda böyleyim
bak kıza sinirlenmek ayrı bişi burada kızlara ettiği laf ayrı bişi. o kız onla cıksa basının üstüne koyar severt kılına zarar gelse üzülür ama sen olayı carpıtıyorsun bayan ezine peyniri. cok tuzlusun ve zarar veriyorsun Şu an cocuga
@Birazfantezi onun dedikleri umrumda değil reis boşverr sen de takma kezbanı
Demek ki sosyal medyada konuşuyor olsanız, yan yana olmadığınız bir an olsa ve sinirli olsanız...
@Birazfantezi Buradaki de kız, reeldeki de kız. Onun karakteriyse onda olan bir özellik. Bunun yeri olduğuna inananlar biri değilim.
ya canım bak anlamıyorsun bir erkeği asla anlamassınız siz nasıl varlıklarsınız biliyorsunuz size değerene elinizi vermessiniz sizi köpek gtüne sokana her seyinizi verirsiniz şimdi sus. kim it popona sokuyorsa seni onun sorusuna cevap ver hadi ikile
amma boş yaptın bacım senle sevdiğim kıza üslubum aynı mı olur
hala anlamıyorsun. bu cocugu belki 10larca kız reddetti bu da onu öfkelendirdi. anladın mı. daha 20 yasında belki bu cocuk ateşi basında o bişiler yasamak isteyebilir sevgili olmak gezmek öpmek anladın mı kızlar nasıl burda ayrulık yasayınca yazıyor bütün erkekler böyle mi falan diye. hakaret ediyor. bu cocukta aynını yapıyor. belki bir tanesi kabul etse bu cocukta böyle öfkelenmicek. seninle evlenen erkek yandı yeminlen cocugu 3 ayda 20 kg yaparsın. insallah ben olmam o kişi :D
@Birazfantezi Sen sokturanlara sokmaya çok alışmışsın anlaşılan. Herkesi bu yüzden aynı sanman çok normal.
Kime yorum yapacağımı ben bilirim. Yorum benim yorumum. Bence sen atlama her şeye. Sana değil ben soruyu soran arkadaşa yorum yaptım. Sen neden alındın ki? Hayırdır, bir yaran mı var? Ondan mı laflar? 😂
İkimiz de kızız. Bir fark göremiyorum.
cocukken bende cok reddedildim. hala da reddeildiğim dönemler oluyor ama en cok bende yara acan 4 yıllık ilişkimi evililikle sonlandıracagım gece kızın ailesinin dini meshepler yüzünden bende yara yapması. ben acık sözlüyüm o günden beri kızlara acımıyorum ama kadınlara saygım sonsuzdur sadece sizin gibi düsünenlere karsıyım
@Birazfantezi 😃😃Buradan biriyle evlenmek mi? Evlerden ırak. Blr de sen... Almayayım.
Sizin Kullandığınız uslubu da biliyoruz o sevgilisinden ayrılan kızlara. Az önce ben de bir soru sordum misal. Yorumlarda nasıl olduğunuzu gördük. 😂Cidden çok ahlaklı bireylersiniz. 😃
sorunu atsana bana bi göreyim neler yazmıslar valla salla yoruma linkini
benim evleneceğim kız dünyanın en sanslı kızı emin olabilirsin. yemek derdi yok elalemin işinde calısma derdi yok aynı zamanda e-sport oyuncusuyum onunla bi twitch yayını ömür boyu mutluyuz skerler kimseyi takmam kafaya.
@Birazfantezi Herkes sizi kabul edecek diye bir kural mı var? Kabul edildiğiniz gibi reddeden de mutlaka olacaktır. Herkes herkesi kabul edecek diye bir kural mı var?
@Birazfantezi reis boşver daha fazla cevap verme şunna kendisi ahat tabi abazalar yazar dm kutularına sonra götleri kalkıyo senin de durumuna üzüldüm umarım gönlüne göre biri olur
Hahahaha... Ben de her yazana sanki yanıt veriyorum. Gülmekten yarıldım. 😂😂
@Birazfantezi Kime göre şanslı?
ben seni kabul etmem mesela yalvarsan kabul etmem bu ne kibir ya şuna bak kendini bişi sanıyor bulunmaz hint kuması sanki herkeste 250 gr sende 500gr awq
kendisine göre şanslı olan kişi beni bulur rahat ol. ama bu sanslı sen değilsin. ;) 50 cesit yemek biliyorum 10 cesit tatlı 4 cesit corba 6cesit makarna 3 cesit pilav 13 cesit güveç yemeği :) 10 cesit fırın yemeği 4 cesit balık yemeği. tüm ızgara cesitleri döner cesitleri. daha sayayaımmı mzeler sıcak soguk romantik aksam yemekleri sarap salata saymadıklarımda var :) aynı zamanda bilişim üzerine calısıyorm professioanl yayın bilgisayarı ve ekipmanları kuruluımu server sunucu pc. neyse sen yumurta kırabiliyon mu? :D
Aga banada tipsiz asosyal ma. l olduğum için bakmıyorlar
Bu başlığı açan arkadaş napıyor acaba şimdi hayatını düzene koydu mu merak ettim
Pp olsaydı ona göre konuşurlardı yakışıklıyım diyince olmuyor
siztipe değil yvşaklığa serrseriliğe bakıopnuz
Knk sen şu konuşmayı düzelt bir önce ya sonra tipe geliriz
sinirden böyle konuşuyorum
O zaman sende sıkıntı vardır knka olduğun yerde birilerini bekleme bir şeyler yap bide tavsiye erkeğin dili varsa yakışıklı olmazsa bile çeker
instada o kadar yakışıklı ffotolarım var hatta yazıyorum kızlara ilerlemiyo
İnsta ver bakıcam merak ettim
yazdım özelden
dur mesajları aç
Tamamdır
açmamışssın amaann neeyse off
Kürt-Keko tipler daha cazip geliyor genelde kızlara. Muhtemelen beyaz tenli ve babyface olabilirsin.
tam üstün basttın kumral mavi gözlüyüm
Esmer sakallı erkeklere ilah gibi tapıyorlar
Aslında kızlar tipe bakıyor ama sen yanlış yerlerde gezindin demek ki
yvşak serseri olmadan olmuyo anladım
İyi düzgün tiplere bakmıyorlar da yakışıklı dğzgünleri kapıyorlar akbaba gibi diye biliyorum
bben yakışıklı düzgünüm kimse kapmmıyo
Belki konuşma ifade etmede eksik olabilirsin
kızlarrın da öyle
Evet öyle haklısın
Üsluptan kaybediyorsun direk
kızlara karşı böyler değil
Yalan ya kim bakmiyor ben olsam bakardim xmxmf
yvşak olmadığğım için sen de bakmazdın
Biraz yvsaklik iyidir ama kiz sonra beni begenmiyor mu diyordur
off
@soran kıza takip at bakalım profil fotonu koy beğencek mi seni, al basının tacı geldi pamuk pyenses burda bak sinir yapma artık belki olur işiniz
lan soran diye etiketledik baska kız cıktı awq :D soran bu soran
@Birazfantezi dfhdfhfhsdhdsh
tamam istek işi yorumunu yaz buraya bayan
aynen istek at bakalım begencekmi diğer gerizekalılar cocugu gömdüler burda zor kurtarmaya calıstım ya
@Birazfantezi cevapp vermedi egoist işte neyse
sana istek attım reis sen iyi birine benzion takip edilmeyi hakettin
reis bu benim yan hesap sana gerçek hesbımı atarım onu da takip et. baska bişi demeyim bu kızın yorumuna ayıp etmeyim @eskikoprununaltinda bekle bu cocuk oraya gelecek seninle evlenecek gör.
@Birazfantezi bi uyudum geldim neler olmus dkxkdfk
Ben mi egoistim be ne egoisti xkxmd uyuyordum yorgunluktan dis eti ameliyati oldum
Hee geçmiş olsun xjsjhxhs takip attim vincent aboubakar hesabimdan
bu kiza egoist denir mi ya o kadar seni savundu bak burda kaybedersin ozur dilemen gereken bir durum
Kızlar sana yzıyormu kanka?
ben yazmayınca yazmıyo kezbanlar
O zaman yakışıklı değilsin kanka bu bir ikinci olarak ağzın olmayabilir kızları düşürmek için ağız lazım buda iki
Konusmanda sorun olduğu anlaşılıyor
iyi konuşunca bir şey olmuyo artık böyle
Ben niye görmedim ya seni hiç çevremizde yakışıklı vardı da biz mi bakmadık mk
körsünüz mk
Acaba sana bakan kız olmuş ama sen ona bakmamış olabilir misin
olsa illa mesaj atarr ya da ilgisini apaçık belli edecek bir şey yapardı
İlginç
ilginç değil kızlar mal
Sen çok sinirlenmişsin
haklıyım ondan
Haha peki
Pinç erkek olmadan olmaz
aynen
Yakışıklılık güzellik görecelidir
illa yvşakk mı olalım kızları tavlamak için
En başta karşında ki cinsi hafife aldığın için olabilir...
cocugun canına tak etmiş normaldir öyle yazması. adam gibi sevenlere elinizi vermessiniz size bakmayana her vermediğiniz yer kalmaz. molped gibi hafif kadınlar gerisi yalan.
@Birazfantezi hımm o zman aynı şeyi erkekler için de devam niteliğin de lastiği gevşemiş prezervatif gibi yavşaklar gerisi mukadderat diyerek tamamlıyorum...
@Birazfantezi aynen öyle sinirden öyle yazdım
herkes hakettiği değeri alır. ben sktiğimle o kişi skldiğnle kalır. nokta demiyorum devamı geleceği için notkalı virgültadını almışken bırakmam ;
@Birazfantezi tadı damağında bıraktığım için üzgünüm.
@wirlwind rica ederim üzülme tekrar yaparız :)
Yine mi sen? Bu kadar özgüvensiz olma
bence de biraz yeme içme spor hayat değişiyor.
Kimseye acıma sakat et 😊
Para onemli turk kizlari icin hemde çok onemli
Rüyalar gerçek olsa