Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yazdı. Kutlamalardan dolayı çok yoğunmuş. Ancak rahatladık dedi. Şükürler olsun 🌸
Selam arkadaşlar. Sevgilim Ankara 'da jöh de çalışıyor. 3 gündür cevap yazmıyor. Telefonlarımı açmıyor. Ortak bir arkadaşımız vs de yok. En çok iyiydik. Plan yapmıştık buluşmak için. Mahvoldum 3 gündür. 29 Ekim kutlamaları nedeniyle yoğun olabilir mi? Ya da başına bişey gelmiş olabilir mi? Aniden göreve mi gitti bilmiyorum. En fazla 2 gün yazmazdı. Bu en uzun yaptığı olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bulunduğun il ilçe veya kazada her hangi bir asgari birliğe git onlar ulaşır sana haber verir
Nöbetçiye söylemem yeterli olur mu? Bide çok kızar eğer sağlığı iyiyse 😔
Nöbetçi Astsubay komutanimiz bilir kapıdaki nöbetçi nin nöbet yerini terk etmesi ve bilgi vermesi yasak eski asgari personelim bende rahat ol bişey olsa çoktan duyulurdu
İçim rahatladı biraz gerçekten çok teşekkür ederim. Haberleri falan da takip ediyorum asker yaralanması vs yok çok şükür. Yoğun o zaman 😔
Göreva gitmediyse yoğunluğu cumadan başlamış olabilir mi? Biliyor musun acaba :/
Olabilir 100 Yılda Bi Yapılan Kutlamamız Acemi erlerin bile eskiden yemin tören geçişine hazırlamamız 1 ay sürüyordu
Ya cidden Allah razı olsun içim biraz olsun rahatladı
Amin Cümlemizden Hayra Yor Olumsuz bişey olsa inanki Haberiniz olurdu Vede Dua Et lütfen
Ediyorum ediyorum etmem mi Allah bütün askeri polisi korusun inşallah. İşleri gerçekten çok zor. Takip ediyorum haberleri de devamlı, hemen düşüyor oraya çünkü. Yüreğim ağzımda yaşıyorum ona belli etmemeye çalışmaktan da yoruldum 😔
Rabbim Yar Ve Yardımcıları olsun inşallah askerimizin polisimizin
Bursadan Selamlar İyi Akşamlar
Amin aminn tekrardan çok teşekkür ederim iyi akşamlar
29 ekim bürokratlar Ankara'da butun sehirlere gore daha yogundur
Önceden geliyorlar bürokratlar falan. 3 gün öncesinde başlamış olabilir mi yoğunluk? Çıldırmak üzereyim 😔 beni istemiyorsa bile anlarım ama bu yazmamak, ulaşmamak beni bitirdi
sevgilim değil üç gün üç saat cevap vermese artık sevgilim değil demektir
Hayat 20 yaşındaki gibi değil ne yazık ki küçük kız. Hepimiz çalışıyoruz ve zorunluluklarımız var
valla herkesin var abla. ama kimse hiç üç gün yazamayacak kadar meşgul olamaz
Ama işte vatan aşktan önce geliyor:) bunu bilerek başladım. Kolay değil ama sağlığından şüphe ediyorum artık
A ben altaki açıklamayı okumamışımmmm
ne iş yapıyor
Özel harekât da çalışıyor
Sen orduda çalışan asgari personeli dışarıdan gördüğün kadar biliyorsun bilsen böyle yazmazdin
Sen asgari personeli dışarıdan gördüğün kadar biliyorsun bilsen böyle olumsuz yazmazdin bu bayana
@Çirkin_Kral16 yaşamadıkları için dışarıdan yazmak kolay geliyor. İşin içine girince ne yazık ki bambaşka. Telefonu bile böyle bir hat kullanılmıyor diye çalıyor göreve gittiğinde. Nasıl haber verecek adam bana
başlığı okudum sadece acıklamayı okumamıştım dedimm
ölmemiştir inş
Ya Allah aşkına öyle söyleme