5 yıllık ilişkimiz vardı. Hep kendi adımları yüzünden yeniden konuşmaya başladık. Engellesem bile yazdı ulaştı. Daha sonra aramızdaki sorunları hallettik. Hergün telefonda konuşuyorduk. . İşleri çok yoğun yazılımcı ama bir nasılsın diye sorabilir sonuçta. En son seni seviyorum yazdı. Ben de sevdiğimi söyledim. Konuşma bitti 3 gündür yazmıyor ve aramıyor. Sizce ayrıldı mı ya da barıştığına pişman mı oldu. Ben yazmak istemiyorum yazınca kavga ederim çünkü. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yazdım 3 gün önce acillik olmuştu. Yine sıkıntıları başlamış. Ben inanmadım siz?
Beklemede kal ortada olmayışını nasıl açıklayacak bende merak ettim şimdi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haberdar ederim. Ama o yazmaz yani bunu normal karşılıyor. Zaten bizim 5 senede tüm ayrılıklarımız yazmadığından oldu. Benden önce 2 senelik ilişkisi varmış 5 kere buluşmuşlar. Benim her hafta buluşmamı garipseyen bir insandı
Sanal değilse bekle kardeş, yazacaktır elbet ama yazmamasinin sebebini merak ettim. Hasta olabilir morali bozuk olabilir sen bekle sabır et. Zaten şekillenir yazınca kafanda bu ilişki. .
Valla şimdi sen böyle yazınca sana kendimden bir örnek verim üniveristesite de benim de sevgilim vardı. Üzerime titreyen her daim arayan ben okula gidince agaldi unutursun ortam yaparsın diye. Halbuki tam tersi oldu ben üniveristesite de onunla devam ettim uzak şehirlerde olmamıza rağmen. Sonra o üniveristesite kazandı. Ortam görünce 365 derece döndü. Dönme dolap Osman bile onun yanında hiç kalır :). Değişme ihtimali de var buna da hazır ol yani kardeism... Kimler kimler değişiyor...
Çok haklısın benimde bundan önce bi sevgilim vardı üniversiteye başladı çocuğu tanıyamaz oldum. Hergün uyuyorum diyip kızlarla gezermiş. Başkasının evinin önünde gülle falan beklemiş 😂😂😂
Zaten o uyuyom diyenlerden korkcan. Benim ki de bana ben senle ne evlencem deyip gulmustu... ah ah verdiğimiz zamanalra yazık kardeş onalra verdiğimiz vakitte keşke hayvanat bahçesini gezeydik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beklemede kal ortada olmayışını nasıl açıklayacak bende merak ettim şimdi
Haberdar ederim. Ama o yazmaz yani bunu normal karşılıyor. Zaten bizim 5 senede tüm ayrılıklarımız yazmadığından oldu. Benden önce 2 senelik ilişkisi varmış 5 kere buluşmuşlar. Benim her hafta buluşmamı garipseyen bir insandı
Sen hiç yazma eğer yazmazsa uzunca süre bitirirsin
Kendime engel olamıyorum. Bazen yazasım kavga edesim geliyor
Bekle biraz illa ki yazar. Böyle ilişki mi bitirilir.
Kaç gün bekleyim? Daha öncede böyle oldu arayıp sormuştum pişman oldum aradığım için
Yazana kadar bekle pişman olmamak için de yazma.
Bence yazmaz gibi böyle durumlarda hep ben yazdığımdan alışkın
Şaşırt işte yazmayacağını anlarsa kaybetme korkusundan kendi yazar.
En son 5 ay yazmadım ama onda ayrılmıştık 😂 sonra kendi yazdı
Yine aynısını yap işte hak ediyor.
İstanbul'da başka birisini bulma ihtimali çok yüksek :(((
Şimdi emin oldum sevmiyor seni ya da sen emin değilsin sevdiğinden.
Ben emin degilim sevgisinden veya sevmiyordur
Sen seviyorsan zor olucak senin için ama bence ayrıl.
Ben seviyorum ama bitince yine ulaşıyor yazıyor
Nerelerden yazıyor?
Telefondan yazıyor twitterdan
Pes etmeden engelle.
İnanasım gelmedi.
Bekle bakalım. İlk yazan sen olursan tartışma çıkar.
Ben yazarsam direk ayrılık mesajı atarım zaten
Uzun süreli ilişkilerde bu hep oluyot
Sanal değilse, ilişkin için savaş. Sanalda boşver
Yok sanal değil 1 sene aynı sınıftaydık. Dershane bitti aynı şehirdeyiz son 1 senedir çalışmak için başka şehirde
Sanal değilse bekle kardeş, yazacaktır elbet ama yazmamasinin sebebini merak ettim. Hasta olabilir morali bozuk olabilir sen bekle sabır et. Zaten şekillenir yazınca kafanda bu ilişki. .
Onun ne zaman morali düzgün oldu ki. Hep saçma sapan tavırlar içinde. Bence ortam yaptı iş yerinde. Bana yazmaya ihtiyaç duymuyor. Ya hiç yazmazsa?
Valla şimdi sen böyle yazınca sana kendimden bir örnek verim üniveristesite de benim de sevgilim vardı. Üzerime titreyen her daim arayan ben okula gidince agaldi unutursun ortam yaparsın diye. Halbuki tam tersi oldu ben üniveristesite de onunla devam ettim uzak şehirlerde olmamıza rağmen. Sonra o üniveristesite kazandı. Ortam görünce 365 derece döndü. Dönme dolap Osman bile onun yanında hiç kalır :). Değişme ihtimali de var buna da hazır ol yani kardeism... Kimler kimler değişiyor...
Çok haklısın benimde bundan önce bi sevgilim vardı üniversiteye başladı çocuğu tanıyamaz oldum. Hergün uyuyorum diyip kızlarla gezermiş. Başkasının evinin önünde gülle falan beklemiş 😂😂😂
Zaten o uyuyom diyenlerden korkcan. Benim ki de bana ben senle ne evlencem deyip gulmustu... ah ah verdiğimiz zamanalra yazık kardeş onalra verdiğimiz vakitte keşke hayvanat bahçesini gezeydik
Keşke valla 5 senem birine gitti. Diğer 5 senem de buna.
Seninde bayağı gitmiş ya.. vakit gibi değerli bişi yokmuş.. bunu en iyi sen ben ve bizim gibiler anlar
Ölmüş ve cesedi kokmuş olabilir
yazar bekle
Kaç gün bekleyim?
100 gun gecerse.. unut
100 gün adını bile unuturum
o halde unut gitsin