Sevgilim 3 gündür yazmıyor?

3 aydır bir ilişkimşz var fakat 3 gündür konuşmuyoruz rahatsız olduğum bir sebepten dolayı ayrılığı söz konusuna getirdim açıklama yaptı ekran kayıtları attı ve her şey okeydi sorun yoktu fakat ertesi gün dediğim şeye rağmen gitti kız arkadaşıyla gecenin 10undan 12sine kadar dertleşti bunun için benden izin istemişti fakat ben bu kadar uzun süreceğini düşünmedim ayrıca sonrasında bana dönüş de yapmadı sadece anlatırımmm yazdı sonrasında hala geri dönüş yapmadığı için ona yazdım fakat oyundayım dedi bende "kafa mı buluyorsun" dedim sonra özür diledi "bi de dalga geçer gibi oyundayım diyorum" "beynim yandı 2 saat sesli konuştuk o kadar" falan dedi sonrasında beni aradı konuştuk sesli fakat kırıldığım için telefonu kapatmak istedim yarın konuşuruz dedim ısrar etti kapatmamak için bende uykum var uyurum dedim az önce uykum yok demiştin ama konuşmak istemiyo musun dedi bir şey demedim konuşmak istemiyorsan kapat o zaman dedi bende iyi geceler dedim o da aynen dedi sonra suratına kapattım ve o günden bu yana 3 gündür konuşmuyoruz ne yapmalıyım sizce o da hiç yazmadı yazmalı mıyım umursamıyor mu sizce hatalı olan o değil mi yanlış yaptığı şey değer verse yazardı sanki henüz ayrılmadık da yani instagram da ppmiz falan duruyor hala öne çıkaranlar vs.

Güncellemeler
1 yıl
Rahatsız olduğum konu son zamanlatda kız arkadaşlarının ona yazıp durmasıydı gecenin 10unda arıyorlardı onu bu olay 3 gündür var bana konuştukları şeyin ekran kaydını attı ve sonrasında sohbette bir sorun görmedim ve sohbetteki mesajlar da saati saatine uyduğu için bi problem görmemiştim sadece böyle bir tartışma sonrası böyle bir davranış sergilemesi dalga geçer gibi geldi
Sevgilim 3 gündür yazmıyor?