Güncellemeler
+1 yıl
Bu olayın öfkesi ile de birisinin buluşma teklifini kabul ettim. Bu kişi benimle 1 senedir bir şeyler yaşamak için çaba harcıyor. Ama sevgilim olduğu için olmadı tabii. Ve bu olayın da verdiği kin ile kendisine şans vermeye karar verdim. Yanlış mı? Sonuçta bana mesaj atma zahmetinde dahi bulunmayan birisi için yas tutamam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatim sen tek tarafli bi sey yasiyosun iliski diye bi sey yok ortada. O pesinden kosan cocukla gorus icine siniyosa onla ol boş ver bunu ne dolaniyosun gtunde hala birak
Evet canım haklısın. eski sevgilimden daha yakışıklı ve çok nazik bir adam. o zamanlar sevgilim var diye uzak tuttum. tersledim. Yarın da buluşma teklifini kabul ettim. Eski sevgilim tam bir hayvan olduğu için beni yemeğe bile götürmedi 1.5 senelik ilişkide. Arabayla bile bir yere gitmedik. Bu adam beni arabası ile alıp vakit geçirecegiz. bu 1.5 senelik ilişkide bana bir çöp bile almadı, ben ona almama rağmen. Ama bu adam sürekli bir şey alma derdinde ama ben kabul etmiyorum. Sevgilim değil sonuçta, hediyesini alamam. Esekten inip ata bindim galiba.
Bu sevgilin olacak cocuk en fazla 1 ay ortadan kaybolur sonra hic bi sey olmamis gibi ortaya cikar. O zamanda sen konusmaya tenezzul etme. Buyuk ihtimal is isten gectikten sonra ya pesinde kosacak yapma etme diye duzen kurmana engel olacak onunu kapatmaya calisacak ya da utanmadan seni suclayacak sen soylesin boylesin diyecek. Ikisinede kanma yoluna bak. Boylelerini iyi bilirim manipule ederler bide ustune
Aynen oyle olmus sen iyi sabretmissin bu hödüğe. Iyi olmus sana yazmamasi ayrilmaniz daha hayirli olmus
Evet bir de aynı boydaydi benle. Yarın buluşacağım erkek 1.90 :))))
Daha ne olsun😀😀
Evet. Dün bir 20 dakika görüşebildik ayaküstü. Böyle yanında kısa durmak çok tatlı hissettirdi. Uzun bir erkek çok güven hissi veriyormuş yeni tadiyorum 😀
Evlenirsinizde belki
Nisan fotolarini gorunce esek sok haha
Kendisi bu konuları açıyor ama ben çok pasifim şu an. Çok utangaç oluyorum ona karşı. Kendisi bana hitaplar kullanmaya başladı ama ben henüz bir şey demedim. Elimden gider diye korkuyorum. Ama yüzyüze utangaç değilim sürekli neseliyim. Sanal da uzağım biraz.
Kendisi bu adamı biliyor zaten. İlişkim varken bana yaklaştı. Tabii bilmeden ama ben tersledim ilişkim var diye. Ona rağmen hep hayatımda oldu ama seviyeli bir şekilde. Mesaj attı başına bir şey gelirse haberim olsun diye... O kadar şefkatli davranıyor ki alışık değilim şaşırıyorum. Deprem olduğu zaman sevgilim bile sormadı beni.. bu sordu nasılsın diye...
Yani bi kac gun agirdan al sonra rahat rahat yaz bence. 1yildir pesindeyse sana karsi hisleri yogundur oyle kolay kolay gitmez rahat oll
Çok kıskanmıstı. Anlatıyordum başkasindan duyup yanlış anlamasın diye. Hatta bu en sonki konuşmada dedim ki: sen bir sevgilim olarak bile günaydın yazmaktan, hal hatır sormaktan yoksunsun. Ama bu adam benim. her gün halimi hatrimi soruyor. O samimiyeti vermiyor olmama rağmen günaydın, iyi geceler yazıyor dedim. Çok sinirlendi bunları diyince. Ezik erkekleri anası sevsin sadece. Ben zamanında sevdim, aptalmisim.
Yok bu adamı elimden kacirmayacagim bu kez. Eskiden de böyle adamı kaçırdım. O da böyle çok iyiydi. Pişman olmuştum. Şimdi tekrar yaşıyorken kıymetini bileyim
Rest cek iste niye muhtac gibi pesinden sürünüyosun..
Yok canım bu olaydan asla yazmadım. Yazmam da... Bitti artık.
Süper 🦋🦋
Sevmiyorum diyene kadar seviyordur o zaman gitme üstüne
Hem konuyu kapattım deyip hem cevap bekliyorsun
Biraz mantık, lütfen. 1.5 senelik ilişki neticede. Konuyu kapattım demişsem gerçekten konuyu kapattığımı bilecek kadar beni tanıyor. Sanki kendisi kadın ben nazını çekiyorum. Yeter.
Ee napsın gerekeni yapmış hala cevap bekliyorsun
Konuyu kapattım diyorsun sevgilim diye bahsediyorsun
Kurabiye yap süt ile ye
Yok daha iyisini yaptım. Yarın buluşmam var birisiyle.
Sevgili değil eski sevgilidir o.
Benim için bitti... Kendisi de 3 gündür yazmadığına göre bitirmiş.
3 gün sonra da barismaman dileği ile.
Kendime saygım var. Hem soğudum. Bitti artık.
Harika o zaman, kolay olmayan ama en sağlıklı kararı almışsın.
Teşekkür ederim... Benim için çaba sarf eden bir adama şans verdim. Böyle birisi için acı çekilmeye dahi değmez.
İste ve al.
Her zaman olduğu gibi. Yine öyle yapacağım.
Ayrıl
Öyle yapacaktım. Cevap bile vermedi. Madem öyle, sessiz bir ayrılık oldu.
Seni takmıyor bitir
Yeni limanlara yelken açtım bile.
Nasıl ne ara kimle 😀
1 senedir peşimden koşan bir adam vardı. Eski sevgilimden daha yakışıklı ve çok nazik bir adam. o zamanlar sevgilim var diye uzak tuttum. tersledim. Yarın da buluşma teklifini kabul ettim. Eski sevgilim tam bir hayvan olduğu için beni yemeğe bile götürmedi 1.5 senelik ilişkide. Arabayla bile bir yere gitmedik. Bu adam beni arabası ile alıp vakit geçirecegiz. bu 1.5 senelik ilişkide bana bir çöp bile almadı, ben ona almama rağmen. Ama bu adam sürekli bir şey alma derdinde ama ben kabul etmiyorum. Sevgilim değil sonuçta, hediyesini alamam. Esekten inip ata bindim galiba. 🙃
Şans diyelim üzme canını sen 😀
Hayır gelmez kanki
Boş ver kanki. Ben yeni limanlara yelken açtım bile.
Helal olsun dayıoğli dkdkdk
😛🧚🏻♀️
🌸