Eşim kötü biriydi ama hayatıma giren ikinci kişiden sonra ben mi şımarıklık ettim diyecek kadar oldum.
Boşanırken hayata dair umudum vardı her şey güzel olacaktı buna inanıyordum.
karşıma çıkan ikinci ilişki gerçekten beni maddi manevi tüketti. Hiç artısı olmadığı halde sürekli kendimi onu affederken ona kendimi affettirmeye çalışırken buldum.
ama şimdi umutsuz üzgün ve değersiz hissediyorum. Hastalandığımda yalnız olacağım gibi saçma üzüntülerle kendimi üzüyorum. Bu da bir süreç mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayrıl direk terket
İlla birisyle olacaksin diye bir şey
Bunlarda tecrübe sana nasiple ilgili bir şey birazds
Ayrıldım geri dönmekten korkuyorum bir süre kendimi dinlemek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Donmezsin az kendine saygın olsun
Eski eşiniz size doğruyu yanlışı öğretdi şimdide o öğrendik lerinizle bir sınava tabi tutuldunuz bu kişide kötüyse ayrılcaksınız başka çare yok
Ayrıldım ama saçma bir bağlılık var sevgi demek istemiyorum böyle bir sevgi olamaz. Evet öyle biri ile ilişkiden sonra neden böyle birine denk geldim üzülüyorum sadece
Geçirilen zamandan dolayı bir bağlılık olmuştur
Yaşın kaç? Neden ayrıldın? Hayatına aldığın o kişiyi ne kadar taniyordune? Vs vs. Yüzeysel şeyler yazarsan yeterince yardımcı olamayız
Yaşım 30 anlaşmazlık tehdit psikolojik şiddet ayrılma sebebimdi. Öbür kişi 1 yıldır tanıyorum ama hayatımı alt üst etti psikoloji kalmadı psikolojik şiddetin alasını yaşattı
Ne kadar ileri gittin? Sadece flört mü? Yoksa cinsellik ya da ev arkadaşlığı vs de var mı
Keşke 2 ci sinde daha titiz davransaydın
Bazen elde olmuyor diyordum ki asla kimseyle olmayacağım. Böyle insanları hayatıma sokmayacağım derken düştüğüm durum içler acısı
Keşke dediginiz yapsaydın
Keşki
Keşke
şu an onla ısın peki
Hayır ayrıldım
Kurtulmuşsun
Değer vermiyorsa ne olursa olsun bırak
Ayrıldım bugün umarım dönüşü olmaz. Ama mesele o değil mesele hep kötülerle sınanmam iyilere şans vermemem
Çok yakışıklı arama iyi niyetli olsun senin olsun
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın umarım güçlü olmak istiyorum ama çok yoruldum
Amin inşallah. Sen kimseyi bilerek üzme yarı yolda bitkma düzelir her şey
Ikinciyi sevmissin
Ayrıl önüne bak