2 ay

Eşim beni 5 yıl sonra sevgim bitti diyerek terk etti, benden sonra gerçekten mutlu olabilir mi?

Şimdi size bir olay anlatacağım biz eşimle 5 sene önce evlendik 5 senedir evliyiz ve ben 5 senedir kendisiyle apartta oturdum ona ev dizdirmedim hiçbir şekilde sonrasında babası bana laf söylerdi durup dururken hiç sebep yokken ben üzülürdüm ağlardım ama asla dönüp de saygısızlık yapmazdım, sonrasında görümcelerime de öyle çok güzel davranırdım aramız baya iyiydi ama eşim işte bana ailesinden söz ettiğim zamanlarda bana kırıldığını söyledi ve zamanla sevgisinin tükendiğini ve artık beni sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi ve ramazanda beni evden attı ve kaynanamgil'e de eşim sürekli para verir o besler onları yiyici tayfa ama eşim iyi biriydi evden attı beni istemedi sevmiyorum dedi yarı yolda bıraktı ben de yıllarca hizmetçilik yaptım ailesine para verdi sustum şimdi ortada bıraktı beni ve yıllar önce aynısını 6 senelik sevgilisine de yapmış sevgim bitti diyerek eşim ahımı alıyor değil mi mutlu olabilir mi benden sonra ☹️☹️
Güncellemeler
2 ay
Ve ailesi de kendisine bu kdr saygı sevgi duyan birine asla gitme etme oğlumuz kafayı yedi diyeceklerine susuyorlar görümcelerim vs hani benden iyisi de var kafasında lar sanırım sustular tamamen bir yuva yıkılsın diye
Güncellemeler
2 ay
Ve ailesi de kendisine bu kdr saygı sevgi duyan birine asla gitme etme oğlumuz kafayı yedi diyeceklerine susuyorlar görümcelerim vs hani benden iyisi de var kafasında lar sanırım sustular tamamen bir yuva yıkılsın diye
Güncellemeler
2 ay
Eşim beni 5 yıl sonra sevgim bitti diyerek terk etti, benden sonra gerçekten mutlu olabilir mi?