Eşime olan aşkım ve sevgim bitti?

Ben 6 senelik evliyim ve severek evlendim 1.5 sene öncesine kadar hâlâ da seviyordum ama ikinci bebeğimize sürpriz bir şekilde hamile kalmamla ilişkimiz çok kötüleşti. Aslında o zamanlar oğlum 2 yaşında olduğu için yeni bir Bebek istemeyen bendim o ise istiyordu buna rağmen hamile kalmamla çok değişti. Her akşam kahveye gitti ki zaten normalde de şehir dışına iş için gidip uzun kaldığı oluyordu ama evde olduğu zamanlar bizimle ilgileniyordu onu bırakıp sadece yemek ve yatma dışında vaktini kahveye ve işe verdi. Bana ve oğluma kötü davranmaya başladı hakaretler, küfürler falan ben boşanmak istedim iki defa ama her seferinde beni vazgeçirip özür dileyip bir süre düzelip gene aynısı oldu. Sevgisiz ve ilgisiz bırakıp hamileliğimin çok zor geçtiğini bildiği halde evin halinden yemeğin olmadığından söylendi ki ben aynı zamanda 2 yaşındaki oğluma da bakmak durumundaydım sürekli hastanelik olmama rağmen. Bu arada başka kadın yok ondan eminim bunları yapmasının sebebi arkadaş ortamının değişmesi ve yeni arkadaşlarının bu tarz şeyleri normal kabul etmesi. Neyse kızımız doğdu ben bir süre annemde kaldım geldiğimde de kahve meselesi devam etti ama biraz daha ilgiliydi eskiye nazaran depremden sonra bekar kız kardeşi geçici bir süreliğine bizimle yaşamaya başladı yine aynıydı iki çocukla tek başıma bıraktı beni, en son arkadaşı eşiyle bir sorun yaşadı o sıra ben de ona boşanacağımı kesin bir dille söyledim ve o zamandan beri ciddi bir gelişme var hakkını yiyemem ama ben eskisi gibi değilim. Onu artık eskisi gibi sevmiyorum arkasından gözyaşı dökmüyorum ha varlığı ha yokluğu artık benim için. Gözüme yakışıklı dahi gelmiyor artık. Hatta sürekli ondan ayrıldığım ve kendime yeni bir hayat kurduğuma dair hayaller kuruyorum. Fakat bu durum beni çok üzüyor beni onu o kadar sevip türlü fedakarlıklar yapmış olmama rağmen beni bu duruma getirdiği için. Çok gencim daha ve bu durumda olduğuma gerçekten üzülüyorum ben aşk ve sevgi kadınıyım fakat o beni genç yaşta bu duruma getirdi çok kırgın ve kızgınım ve artık iki çocuktan sonra hayatımı da mahvetti artık kimse ile de olamam sadece hayallerde kaldı yaşamak istediğim o deli dolu aşk, ona olan sevgim de bitti ömrümü bitirdi yani. Bu arada çocuklarımı seviyorum onlardan vazgeçmem yanlış anlaşılma olmasın. Sadece evde tekken ve iki ağlayan çocuğumla cebelleşirken içimi dökmek ve belki akıl veren bir iki yorum almak istedim. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler

Eşime olan aşkım ve sevgim bitti?