Ben 6 senelik evliyim ve severek evlendim 1.5 sene öncesine kadar hâlâ da seviyordum ama ikinci bebeğimize sürpriz bir şekilde hamile kalmamla ilişkimiz çok kötüleşti. Aslında o zamanlar oğlum 2 yaşında olduğu için yeni bir Bebek istemeyen bendim o ise istiyordu buna rağmen hamile kalmamla çok değişti. Her akşam kahveye gitti ki zaten normalde de şehir dışına iş için gidip uzun kaldığı oluyordu ama evde olduğu zamanlar bizimle ilgileniyordu onu bırakıp sadece yemek ve yatma dışında vaktini kahveye ve işe verdi. Bana ve oğluma kötü davranmaya başladı hakaretler, küfürler falan ben boşanmak istedim iki defa ama her seferinde beni vazgeçirip özür dileyip bir süre düzelip gene aynısı oldu. Sevgisiz ve ilgisiz bırakıp hamileliğimin çok zor geçtiğini bildiği halde evin halinden yemeğin olmadığından söylendi ki ben aynı zamanda 2 yaşındaki oğluma da bakmak durumundaydım sürekli hastanelik olmama rağmen. Bu arada başka kadın yok ondan eminim bunları yapmasının sebebi arkadaş ortamının değişmesi ve yeni arkadaşlarının bu tarz şeyleri normal kabul etmesi. Neyse kızımız doğdu ben bir süre annemde kaldım geldiğimde de kahve meselesi devam etti ama biraz daha ilgiliydi eskiye nazaran depremden sonra bekar kız kardeşi geçici bir süreliğine bizimle yaşamaya başladı yine aynıydı iki çocukla tek başıma bıraktı beni, en son arkadaşı eşiyle bir sorun yaşadı o sıra ben de ona boşanacağımı kesin bir dille söyledim ve o zamandan beri ciddi bir gelişme var hakkını yiyemem ama ben eskisi gibi değilim. Onu artık eskisi gibi sevmiyorum arkasından gözyaşı dökmüyorum ha varlığı ha yokluğu artık benim için. Gözüme yakışıklı dahi gelmiyor artık. Hatta sürekli ondan ayrıldığım ve kendime yeni bir hayat kurduğuma dair hayaller kuruyorum. Fakat bu durum beni çok üzüyor beni onu o kadar sevip türlü fedakarlıklar yapmış olmama rağmen beni bu duruma getirdiği için. Çok gencim daha ve bu durumda olduğuma gerçekten üzülüyorum ben aşk ve sevgi kadınıyım fakat o beni genç yaşta bu duruma getirdi çok kırgın ve kızgınım ve artık iki çocuktan sonra hayatımı da mahvetti artık kimse ile de olamam sadece hayallerde kaldı yaşamak istediğim o deli dolu aşk, ona olan sevgim de bitti ömrümü bitirdi yani. Bu arada çocuklarımı seviyorum onlardan vazgeçmem yanlış anlaşılma olmasın. Sadece evde tekken ve iki ağlayan çocuğumla cebelleşirken içimi dökmek ve belki akıl veren bir iki yorum almak istedim. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba tatlim. Yasadigin duruma gecmis olsun dilekellerimi iletiyorum ama sakin dunyanin sonu olarak veya bu acinin gecmeyecegini dusunme. Ben burdayim. Oncelikle kac senelik evlisin ve hamile kalmadan once hersey cok u iyiydi
025 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. 6 senelik evliyim ve evet ikinciye hamile kalana kadar ufak tefek sıkıntılar dışında iyiydik
Soran+1 yılEvet insanlar değişiyor bir de benim eşim benim tabirimle bukelemun gibi bulunduğu ortamdaki insanlara göre şekil alıyor. Şimdi o arkadaşları ile buluşmuyor ve yine eskiden olduğu gibi ama ben de bitti. Beni tek düşündüren ölene kadar yanlız yaşama fikri ama sevgi ve aşk olmayan mutsuz bir evliliktense kaliteli ve çocuklarımla olan yanlızlığı seçeceğim hâlâ eskisi gibi hissemezsem
Soran+1 yılEvet mesela ailesi ayrı bir olay onların yanında çok ters, benim ailemin yanında tam bir aile babası ve mükemmel bir eş. Ortak arkadaşlarımızın yanında da aynı. Kahve arkadaşlarının yanında tam bir kro. Çok çabuk etki altında kalan ve hemen bulunduğu yerdeki insanlara göre davranışlarda bulunan biri
Soran+1 yılEski nişanlınsa iyi yapmışsın keşke ben de o kadar erkenken bıraksaymışım
Soran+1 yılValla Allah kurtarmış seni
Soran+1 yılİşte eşim de kendini bildiği için ailemin olduğu şehire taşınmayı teklif etti ama bilmiyorum hislerim tekrar düzelir mi
Soran+1 yılİşte sadece ikimizken ya da benim ailemin yanında iken düzgün diğerlerinin yanında laf çarparsam saniyelik düzeliyor sonra yine aynı davranmaya devam ediyordu
Soran+1 yılNeye bağımlı?
Soran+1 yılTerapi de çözmez yani?
Soran+1 yılAnladım. Yol vermekten başka yapacak bir şey yok o zaman. Ya da hayatım boyunca yanındaki insanları kontrol edeceğim ki böyle bir uğraş için isteğim de yok artık
Soran+1 yılEn doğru kararı vermişsin gerçekten keşke ben de baştan fark edip ayrılsaydım
Soran+1 yılÇocuklar için son bir şans olarak aile terapisine gitmeyi düşünüyorum. Bir şeyler düzelmezse de boşanırız
Soran+1 yılTeşekkür ederim sen de 💗
En İyi Cevaplar
Öncelikle yaşadığın bu durum beni de üzdü. Eşin sana insani bir şekilde davranmamış ve evliliğin getirdiği sorumlulukları yerine getirmemiş. Fakat bu evlilikte siz iki kişi değilsiniz, iki de çocuklarınız var. Boşanma aşamasını onlar içinde en sağlıklı olan şekilde düşünmelisiniz. Sevginin kalmadığını söylemişsin ve boşanma durumunun üzmesinden bence birlikte bi psikologa gidip ilişki terapisi almalısınız. Davranış değişikliğiyle sevgi tekrar geri gelebilir. Yakışıklı gelmemesi ilgi çekiciliğinin yitirilmesi de çeşitli fantezilerle çözülebilir.
Bu konuda aceleci davranmayıp profesyonel yardım almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılAslında işte eskiden ben düzeltmeye uğraşıp yardım almaya ikna etmeye çalışıyordum ama artık bende bittiği için öyle bir çabam yok o ise uzman yardımı hariç herşeyi eskisi gibi yapmaya çalışıyor ama ben de hisler öldü sanırım ona karşı ve geri gelir mi bilmiyorum
Soran+1 yılHaklısınız çocuklar için son bir şans olarak aile terapisi alıp eğer hâlâ aynıysak bitirmek en mantıklısı. Teşekkür ederim öneriniz için
Soran+1 yılUmarım teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. eğerki yatak odanızda bu kadar kötüyse evlilik bitmiş demektir
127 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki eskisi gibi değil ve o da bunun farkında ve sürekli de soruyor neden eskisi gibi değilsin diye ben de laf carpıyorum gün içinde gözden uzak olunca gece de aynı oluyor diye işte öyle öyle düzeldi sayılır ama ben hâlâ aynı hissediyorum ona karşı
- +1 yıl
yani düzeldi derken sadece cinsellik olarak mı düzgün davranıyor?
Soran+1 yılHayır gün içinde de düzeldi ama ben hâlâ aynı şekilde hissediyorum bir türlü eskisi gibi sevmiyorum onu
- +1 yıl
fazla kırılmışsın o zaman cidden yani hersey bir yana abartmıyorum ama yatak odası boktan olunca ne yaparsan yap olmuyor
Soran+1 yılÖyle evet o da bu sayede düzelme göstermiş olabilir ama benim için tek kıstas o değil bana ve çocuklara davranışı da önemli. Dediğim gibi yonta yonta düzeldi sonunda ama bu kez de ben de bitti
- +1 yıl
yani şöyle bir laf "Geçinmeye gönlü olan geçinir, anlaşmak isteyen orta yolu bulur, telafi etmek isteyen eder, önemseyen gösterir. Kısacası "Ben böyleyim" diye bir şey yok"
Soran+1 yılYani aslında biz de o bana geç kaldı ben ona erken daha doğru. Düzelene kadar olan süreçte ben kafadan bitirdim sanırım
- +1 yıl
şu an sadece yatak arkadaslıgı kaldı o zaman
Soran+1 yılEvet ve işte çocuklar var ortak nokta. Yine konuşuyoruz ama o eski sevgi heyecan falan yok ve biz tutkulu bir çifttik o yüzden bu geldiğimiz noktadan dolayı sürekli onu suçluyorum
- +1 yıl
suclaman normal tutku istekler bitmiş sende zaten sen sadece eş olarak görev görüyorsun
Soran+1 yılEvet yaptığı her şeye rağmen yine de eşlik görevini yerine getirmeye çalışıp eski hislerimi uyandırmaya çalışıyorum ama olmuyor son çare çift terapisini deneyeceğim işe yaramazsa zaten yolumuz belli
- +1 yıl
bence ortam değiştirmek gerek yani hani cinselligini başka yerde yaşamaya calıs belki bu ateşler bazı seyleri cidden cinsellik de tutku heves olmazsa baska neyinden alevleneceksin ona karşı duygusal olarak
Soran+1 yılAslında tatile gitmeyi düşünüyor belki orada hisler uyanabilir ama bilmiyorum şu an eskisi gibi yakışıklı ve çekici gelmiyor ve hislerim ölü gibi ona karşı düzelir mi bilmiyorum
- +1 yıl
böyle düşünürsen gözün dışarı kayar ama bu iyi degil... tatil bence iyi fikir
Soran+1 yılZaten sürekli tarzım olmamasına rağmen pembe dizi izleyip kendimi karakterlerin yerine koyup hayaller kuruyorum. Gerçek biri ile boşanmadan hatta muhtemelen boşandıktan sonra da bir ilişki içine girmem ama duygusal açlığımı hayallerle kapatmaya çalışıyorum sayesinde. İnşallah tatil aşkımızı canlandırır onun da umudu bu yönde zaten aşkımız canlanır tatile çıkınca dedi
- +1 yıl
şu an böyle ama birgin hem ruhun hem bedenin ilk bir gözle bakıştıgında farklı hissedecek bunu aklından cıkarma... ve tatile git iyi gelir
Soran+1 yılYeni birini kastediyorsan hem başkasını sevemem gibi geliyor hem de çocuklarıma nasıl davranır diye çekincelerim olur üvey baba ellerinde büyümelerini istemem o yüzden düzelmezse aşk hayatım eşimle birlikte biter. İnşallah iyi gelir bakalım
- +1 yıl
bence cok büyük konuşma tatile gidince de unutun gecmişi öyle davranın
Soran+1 yılDüşüncemi söyledim sadece. Tamam sanki yeni evliymişiz gibi davranmaya çalışacağım inşallah ise yarar
- +1 yıl
aynen öyle o an sevişeceksen de hiç yapmadıgınız seyler yapın
Soran+1 yılTavsiyelerini dinleyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
umarım istedigin gibi olur cidden zor cunku bu devirde yuva kurmak
Soran+1 yılEvet hele de iki çocuk varsa yıkmak da zor bu şekilde evli kalmakta..
- +1 yıl
aynen öyle canın sıkılırda konuşmak istersen her zaman yazaiblirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim aklımda. Zaman ayırıp derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
ne demek efendim dikkat et kendine
Soran+1 yılSiz de
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiliyormusun bitirdin ya içinde onu artık ağzıyla kuş tutsa eskisi gibi olamazsınız ki sen eskisi gibi omdunda o yine aynı davrancak cunku senin tepkine karşılık bunu yapıyor ama sen bununla yaşamayı bı şekilde öğrenmen lazım
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet o çabalıyor ama benim için ne yapsa önemi kalmadı artık umursamıyorum. Ve ben bununla yaşamak da istemiyorum dediğim gibi aşk ve sevgiye ihtiyaç ve önem veriyorum ömrümü sevmediğim biri ile geçiremem boşarım eğer böyle devam ederse
Cevap sahibi+1 yılAdamın ne yaptığı bin bı önemi kalmadı ki senin kararın önemli sabrın var mı onu gorcez adam zaten senin istedin gibi geri dönmüş olsa sen bu yazıyı böyle yazmadin aslında adamın yaptıkları seni tatmin etmiyor çünkü inanmıyorsun
Soran+1 yılÇok doğru yine eskiye döner diye düşünüyorum ve beni çok yanlız bıraktı alıştım onun yokluğuna bu da sebep
Cevap sahibi+1 yılAnlayabiliyorum ama artık mutluluğu kendin elde et ondan bekleme
Soran+1 yılBen de öyle yapıyorum uzun zamandır. Hatta bir keresinde bana niye söylemedin dedi bir konuda ben de yapmak istemeyeceğini düşündüm dedim. Bozuldu biraz
Cevap sahibi+1 yılZor ya kendi alistirman gerekiyor eğer evliliğe devam etceksen
Cevap sahibi+1 yılKendini mutlu etmeyi öğrenmelisin
Soran+1 yılHaklısınız zor. Zaman gösterecek evliliğimizin sonunu
+1 yılBoşan olsun bitsin. Kahveye giden cahil birisinden ne eş ne baba olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın o son kavgamızdan sonra haftada ikiye düşürdü ama benim hislerim açısından bir şey değişmedi alıştırmış o beni yokluğuna
- +1 yıl
Kitap okuyan araştıran sorgulayan yani bilgiye önem veren boş vaktinde sizlerle gezip tozacak ilgilenecek erkek lazım sana kahveye giden krodan eş olmaz.
Soran+1 yılAslında işte 1 sene önceye kadar kitap okuması haricinde dediğiniz gibi biriydi birlikte zaman geçirir eğlenirdik arkadaş ortamı değişmesiyle tam dediğiniz gibi bir kro oldu ben de 6 senelik eşimi tanıyamaz oldum
- +1 yıl
Anladım boşan kurtul bu kadar basit
Soran+1 yılAile terapisine rağmen hislerim değişmezse öyle olacak muhtemelen
- +1 yıl
Anladım
Boşansan ne olcak 2 çocukla. ortada kalirsin sonuçlarını düşündünmü nasıl bakacaksin onlara herseyi dusundunmu
03 Yorumla
Soran+1 yılMesleğim var çocuklarım küçük ve bakıcıya vermek istemediğim için ben bakıyorum boşanmak ha diye yarın olmaz o zamana gelene kadar kendimi toparlarım ve işe başlarım kreşe başlatıp, ortak mallarımız var bölüşülecek ve bir de ben almam ama çocukların nafakası da olur tek sıkıntı ev kirası olur muhtemelen ama hallederim bir şekilde muhtemelen. Hayat boyu sevgisiz bir evliliği sürdürebileceğimi sanmıyorum ama yine de düzeltmeye çalışacağım
Soran+1 yılDüzelmezsem olacağı o
Ne yaptınız, son durum nedir peki? Duygularınız değişti mi? Ben de aynı durumu nişanlıma karış yaşıyorum da o yüzden soruyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok uzun ama içinde bittiyse olanlar sana işkence
017 Yorumla
Soran+1 yılİçimi dökmem gerekti ve evet gerçekten de dediğiniz gibi
Cevap sahibi+1 yılYasayan bilir ondan dedim ama biten sey bize azap oluyor
Cevap sahibi+1 yılGöreve dönüyor iş aman onun kahve sevdası!!! Sinir bozucu
Soran+1 yılÖyle alıştım yokluğuna sadece kendime ve çocuklarıma üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzlet kendini
Cevap sahibi+1 yılBende atlattım bi yerde baktım olan bana oluyor, yas bana istersen konusuruz detaylı
Soran+1 yılÇalışmaya gitti şu an ve gayet de özlemiş ve eski aşk dolu hallerinde ama ben eskisi gibi hissedemiyorum işte sorun orada artık ben sevmiyorum o düzeltmeye çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılGörev gibi geliyorsa yapma derim sende dik dur zor olur ama olur
Soran+1 yılZaten içimden gelmeyen şekilde davranmıyorum soğuğum sadece konuşuyoruz o aşk cümleleri söylüyor ben sadece teşekkür ediyorum falan
Cevap sahibi+1 yılBirliktelik peki
Soran+1 yılEskisi gibi değil o da bu durumun farkında ve sürekli neden diye sorup her şeyi düzelteceğini söyleyip özür diliyor sürekli benden
Cevap sahibi+1 yılİçin rahat oluyor mu yoksa sende benim gibi görev gibi ni
Soran+1 yılGörev ve ihtiyaç aslında.
Cevap sahibi+1 yılGörev ve ama ihtiyaca gelmiyor yetmiyor ama görev. Yas bana istersen konusuruz detaylı
Cevap sahibi+1 yılKonusmak dertleşip fikir vermek istersen
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama özelden konuşmuyorum🙂
Cevap sahibi+1 yılFikir verirdin o sebeple danısmak istediğim hususlar var aynı konuda ondan dedim
+1 yılAldatmayı dusundun mu hiç
010 Yorumla
Soran+1 yılHayallerde boşanmış bir şekilde sürekli dürüst olmak gerekirse. Gerçekte hayır
- +1 yıl
Hayallerini merak ettim şimdi
- +1 yıl
İyi bir intikam yolu çünkü
Soran+1 yılO da bana kalsın ama cinsel değil muhtemelen zannettiğinizin aksine daha çok romantik bir aşk yaşasaydım diye hayaller kuruyorum
- +1 yıl
Biraz sohbet etmeyi çok isterdim azami sapık değilim ama değişiklik olurdu
- +1 yıl
Rica ediyorumm
Soran+1 yılkendime saygım var o kadar da değil
- +1 yıl
Sanal sonucta adını bile bilmiyorum
Soran+1 yılBen ne olduğunu biliyorum sonuçta bu yeterli
- +1 yıl
Üzdün biraz amacım seni mutlu etmekti
+1 yılBoşan ya da aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrılmayı düşünmüyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılİki bebeğim var ve yaptıklarını telafi etmeye çalışıyor ama ben onu sevmeyi denesem de eskisi gibi olamıyorum çok yara açtı çünkü
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni yaşadığın zorlukları her gün işkence çekmektense ayrılır çalışır çocuklarını güzelce büyütebilirsin bence
Soran+1 yılEğer bu hislerim değişmezse muhtemelen sonumuz o çünkü ona da dedim bir ömrüm var sana heba etmem diye ki ondan sonra düzelmeye başladı zaten
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle iyi düşünmüşsün sen yaparsın benden senden o hissi aldım 😂 başarırsın düşünme takma tamam mı
Soran+1 yılTeşekkür ederim destek çıktığınız için 😀
Cevap sahibi+1 yılRica ederimmm yüzünü güldürdüysek bir nebze de olsa istersen istek atabilirsin arada konuşabiliriz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılTekrardan ama gerek yok ☺️
Cevap sahibi+1 yılIsrarrr ediyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler