Sevgim bitti deyip ayrılan kadın?

4 yılı bitirdiğimiz bir ilişkimiz vardı. Son birkaç ay ikimiz içinde yoğun ve stresli geçerken birbirimize destek olamadık ve sonunda 4 ay önce ayrıldık. Ayrılırken birbirimizi yıpratıyoruz dedi ama sonraki 20 gün boyunca takip ettiğini fark ettim. Durup dururken wpden engelleyince iletişime geçtim ama sevgim bitti seninle ilgili bir şey duyup görünce kötü hissediyorum dedi. O günden sonra hiçbir şekilde iletişim kurmadım ve tamamen hayatından çıktım. 2 hafta önce en yakın arkadaşı hikayemi görüntüledi ama ilişkimiz süresince bu kız benimle iletişime geçerken bile eski sevgilime haber veriyordu ve takipleşmiyoruz. Bu yüzden eski sevgilimden habersiz bakacağını zannetmiyorum. 1 hafta önce de kendisi, ayrılınca açtığı sahte hesabı tekrar aktif edip hikayeme baktı. Acaba özlem ya da pişmanlık hissetmiş olabilir mi yoksa kadınlar sevmeseler bile kontrol ederler mi? Ayrıca hala seviyorum onu fakat engeller kalkmadığı sürece iletişim kurmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Sevgim bitti deyip ayrılan kadın?