Tüm kızlar kendini beğendirme çabasında, takipçi sayılarını arttırma çabasında, böyle basit şeylerle günü bitirme derdinde.
Düzenli bir yuvası olsun isteyen kimse kalmamış...
Tüm kızlar kendini beğendirme çabasında, takipçi sayılarını arttırma çabasında, böyle basit şeylerle günü bitirme derdinde.
Düzenli bir yuvası olsun isteyen kimse kalmamış...
Sosyal medya kullanmadım hiç bir şey paylaşmayı sevmedim yuva kurmak istedim oldu mu hayır o kadar emeğin verdiğim çabanın kıymeti bilinmedi ilk defa birine güvendim evlendm onunla da olmasaydı keşke değer vermek sevmek hep boşaymış 😔😔😔😔😔
boşandın mı
Evt
elin canısı gidersen olucağı o.
görücü usülü falan mı?
Hayır severek O da benim gibi diye evlendim bu zamanda herkesin yaptığı şeyleri o da yapmıyordu sosyal medya kullanmak herkesin gittiği yerlere gitmek herkes gibi davranmak gibi şeyleri yapmıyordu Ben de öyleydim kendime yakın gördüm çünkü kimse bu zamnda öyle değil herkes aynilasmis ama tüm güzel huylarının yanında eksik başka şeyler vardı ayrılmak zorunda kaldim
Cevap
2Cevap
Çünkü foto para demek öyle biliyorum o kadar insan boşuna resim paylaşmıyor iş gibi yapıyor bu işi
üç beş kuruş için değer mi? 2
influencer'ları kastetmiyorum.
Bilmiyorum onlara sormalı sütyenli foto var Instagram neden o kadar fotoyla dolu sanıyorsun?
2 3 sene sonra kimse yüzlerine bakmıyacak onların
Aynen
Keşke bu sorunun cevabını bilsek burada bunu sorguluyor olmazdık.
Tüm kızlar demen saçma olmuş çünkü bu cinsiyet değil şahsiyet meselesi
sen daha küçüksün abisi
Peki :/
siz kızlar belli yaşa kadar duygusalsınız ama birden maddiyat merkezli oluyosunuz ve bakışlarınız düşünceleriniz değişiyo.
sen daha duygusal yaşlarındasın
E erkekler de kadınlarda güzelliğe bakiyo sadece onu napicaz
her kadın güzeldir.
ben kadında sohbetine bakarım. kafa denkiğinie bakarım
Herkes senin gibi değil be abi
Senin veya bi kadının karşısına hep kötü insanlar çıktıysa bu bütün kadın veya erkeklerin suçu değilki, bulunduğumuz zaman da doğru insanı bulmak gerçekten çok zor farkındayım. Umarım gönlüne göre birisini bulursun ya ne deyim valla :))
Bunları beğenen erkeklerin canım bırakın ne halleri varsa görsünler
Kalanlarda kimsenin umurunda değil
umrumuzda da evden çıkmıyo heralde öyle kızlar
Sanmıyorum pek umurunuzda olduğunu ama... peki öyle olsun
Evlenilcek erkek sayısı ile orantılı
evlenielecek erkek var da kadınlar birilerinin 2.'si 3.'sü olmak istiyolar ya da kırolarla takılıp mutlu olacaklarını sanıyolar
Öyle düşünenler yanılır zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?