Bu Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var, Ne Yapmalıyım?

Ben bir uygulama vasıtasıyla bir kız ile tanıştım. Kız çok iyi konuşuyordu falan kız bana kendi fotoğrafı diye başka bir kızın fotoğrafını attı ve ve ben o fotoğraf kendisine ait zannederek konuşmaya devam ettim. Sonrasında bana soğuk yaptı iletişimini kesmeye çalıştı bende bunun üzerine gittim sonunda anlattı. Konuşmayı kesme sebebinin 4. evre lösemi olduğunu söyledi ama ben hala gönderdiği fotoğrafın kendisine ait olduğunu düşünüyordum. Konuştum ikna ettim ve konuşmaya devam ettim ve bende ondan hoşlanmaya başladım falan en sonunda söyledim oda bana karşı bir şeyler hissediyormuş ama sonrasında o fotoğrafın kendisine ait olmadığını söyledi. Ve şuanda da bilemiyorum ondan soğumaya başladım çünkü birincisi yalan söyledi ikincisi ben o fotoğrafa ki kızı kendisi zannediyordum o da öyle söylemişti. Bu konu hakkında ne yapabilirim bana bir akıl verin. Kızı üzmek ve incitmek istemiyorum zaten çok fazla bir ömrü kalmamış o da doğruysa bununla dalga geçeceğini zannetmiyorum ama internet ortamı ayrıca telefonda da bu konuyu konuştuğumuzda da ağlıyordu. Yalana hiç tahammül edemem ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var, Ne Yapmalıyım?