Kizlar bana öyle bir şey söyleyin artık bu kızı aklımdan gönlümden çıkarıyim çok kötü olmaya başladım çünkü. Kız onunla evlenmek istememe rağmen bitirdi bende o zaman beni engelle dedim kendimi tutmadigimda yazmiyim falan diye sonra artistik kötü değil ama ben seni Allah a havale ediyorum dedim. Çevrimiçi olduğunda görüyorum muhtemelen mesajları silmediginden olabilir ilk başlarda arada nadir çevrim içi oluyordu şimdi çok gir çık git sürekli sevrimici diyebilirim hadi diyelim başkası var neden engellemiyor anlayamıyorum acı mı vektirmek mi istiyor amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üstüne düşmemen biraz yalnız kalıp senin de düşünmende fayda var , evlilik ciddi bir konu sonuçta
1 ayı geçti bırakalı ama hemen hemen gün boyu çevrim içi sürekli çıkıp giriyor neden engellemiyor veya silmiyor benim onu çevrim içi görmemi neden istiyor
Merak uyandırmak için
Yok ondan değil bence şu an eminim başkasıyla görüşüyor bir ayı geçti çünkü ama neden silmiyor zilli
Bana bir akıl ver hepten unutmak ve biraz rahatlamak için
Etkiye tepki yap sende başkalarıyla konuş en iyi unutma yöntemi budur 🤣🤣🤣
Bulmak için buraya takılıyorum zatende denk gelmedim daha arıyorum ama
Kendi hayatına bak kardeşim kimse için kendini bu kadar üzme pişman ediyorlar zaten böyle insanlar ilerde keşke dememek için yıpratma kendini unutursun elbet
Bakamıyorum ki aklımdan cikmiyor 1 ay geçmesine rağmen sürekli ekleyip whatsaptan bakıp çevrim içi mi kimle konuşuyor vs kafayı yiyicem kendime yediremiyirum gerçekten seviyordum ve evlenmek istiyordum bunun karşılığı bu mu olmalıydı. yalniz olduğumdan da bu durumu yenemiyorum
Ne diyeyim ki gerçekten sevenlerin kıymetini bilmiyorlar sonra da herkes sevginin yokluğundan şikayet ediyor
O seni gerçekten sevseydi bırakmazdı zaten
Zaman hepsinin ilacı umarım sende gerçek seven birini bulursun
Bence telefonundan sil kendi hayatına bak
Kız çok denedim yapamıyorum aklımdan çıkmıyor diyorum yediremiyirum kendime. Buraya takıldım biraz kafa dağıtırım diye o da yaramadı tek aktivitem onu düşünmek ve bakmak hayatım berbat oldu resmen
O zaman tekrar oturup adam akıllı konuşun anlaşılan çok seviyorsun bir kez daha deneyebiliriz de neden bitirdi o konunun üzerine git sorunları belki cozebilirseniz devam edebilirsiniz
Bir anda karar verdi ben ona vakit ayirmiyorum diye üzmemek için biraz ara verelim dediğimde bile yok diyen o bir anda baktım soğudu bitirdikten sonra yine ben iki kere adım attım son konuşmamızda annem birisiyle gorusmemi istedi bugün görüştüm işte çok kötüyüm falan olmaz zaten ama annemi kırmamak icin vs. Sonra sen annem de istemiyor seni falan dedi daha önce öyle bir şey yoktu dedim nerden çıktı sen istemiyor musun dedim evet ben istemiyorum dedi artık onun akabinde sil engelle dedim zaten sonuç bu işte
Sanırım annesinin etkisinde de kalmış olabilir başkasıyla filan da görüşünce tetiklemiş gibi görünüyor
Valla ne diyeyim işin zor
İstersen bir kere daha konuşun düzgünce oluyorsa olur olmazsa da hayırlısı buymuş dersin kendini çok üzme derim ben
Bir daha oturup konuşmak için onun yazması lazım çünkü ben ona son söz olarak seni Allah'a havale ediyorum deyip daha da yazmadım biraz vicdan azabı duysa yazardı zaten.
Ben onu istesem uzebilir veya açımı dindiricek veya artık onu umutturacak bir şey yapsam bu konuda bir fikrin var mı
Yani başka birisiyle görüşebilirsin takılı kalmamak veya unutmak adına tabi istersen bu onu üzer içten içe emin ol ama sen aynı zamanda kendini düşün hayatinda değişiklikler yap böylece daha güçlü hissedersin belki unutmazsin ama canın çok acımaz en azından
Bu dediğin çok doğru da nereden bulacamda yeniden başlayacam hadi başlarız da kafa dengi birini bulmak nasıl olacak mesela orada bitiyor
Denk gelirsin elbet zorlama akışına bırak bence hayat gerçekten çok kısa anı yaşa derim ben
Kız o kadar kolay olsaydı bunu yapmak ben niye bir saattir dil dokuyum sana yapardım zaten mesele şu ki yapamıyorum
Ay ne yapayım😅 ben senin yerinde olsam bu dediklerimi yaparım valla başka aklıma bir şey gelmiyor profesyonel biri değilim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum kusura bakma lütfen 😅
Bişey demedim ya nazım şu an bi sana geçiyor ondan soruyorum ha bire🙂
Ya senin yok mu şöyle halı saha maçı yapacak arkadaşların falan kafa dağıtırdın en azından
Yok ya 😔
Bundan sonra canım sıkıldığında seninle konuşalım ya senin açından sıkıntı olmayacaksa hatta mesaj atmak istedim mesaj kutu kapalı uygun olur mu senin için
Olur sorun olmaz
Tamam