Bu konuda yardıma ihtiyacım var?

Şimdi uzun zaman kız arkadaşım olmadı spontane biri ile tanıştım her şey güzel gitti bir zaman sonra daha fazla saklamak istemedim ve hoşlandığımı söyledim önce emin olmadığını söyledi ilişkiye bakış açısı değişmiş son ilişkisinden sonra bende saygı duydum ve biraz uzak durdum bu defa da kendi bana bir şeyler duyduğunu söyledi sonra peki bir yola çıkalım diye karar aldık çok sürmedi 3 4 gün sonra hazır değilim emin değilim falan demeye başladı hiç uzatmadan yol yakınken dönelim dedim biraz üzüldüm ama güzel bir şekilde ayrıldık 2 3 hafta hiç mesaj atmadım aniden bana ameliyat olacağımı bahane ederek yazdı nasıl oldun vs diye (çapraz bağ ameliyatı olacam da) iyidir falan dedim seni çok özledim dedi falan neyse biraz konuştuk sonra işte bana sevgili yapma bizde sevgili olmuyalim normal öyle arkadaş gibi olalım sen yine bana ilgi göster dedi ilerde fikrim değişirse beraber oluruz falan dedi bende şaşkınlık içinde red ettim çünkü çok saçma evet seviyorum evet duygularım var ona karşı ama bu kadar saygısızlığı hak etmiyorum şimdi de tam veda ediyorum gidiyorum ağlamaya başlıyor beni bırakma diyor falan seni çok özlüyorum diyor o zaman bir şans ver diyorum korkuyorum diyor güvenmiyorum diyor sizce ne yapabilirim ne yapmam gerekiyor? Fikir verirseniz sevinirim teşekkürler 😊
Bu konuda yardıma ihtiyacım var?