Aşk İlişkileri Sizce, sizinle ilgilenen kişi, gerçek bir arkadaş mı yoksa sevgili mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaş Sevgili Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce, sizinle ilgilenen kişi, gerçek bir arkadaş mı yoksa sevgili mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sevgili tabi ki de 0 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Bence arkadaş. Ama bana sorarsan bir kız ile erkek arkadaş olamaz. Ya sevgili olur ya da zevk arkadaşlığı. Bu ikisi de benim görüşüme ters. 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşırı ilgili karşı cins arkadaşım yok. Olamaz. 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı. Arkadaşlarım. Sevgilim geçmişte iyi gün dostu oldu maalesef. 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Cok guzel ve ozel bi arkadasim var yetiyor bana 0 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. Yeterince arkadaş var ve hiçbir arkadaş sevgili yerini tutmuyor 0 0 Yorumla
neverscare Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Arkadaşça yaklaşır sevgili olmak ister 3 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlgilenmez kimse benimle 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Menfaat de olabilir belli olmaz bu devirde 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Arkadaş 0 0 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Sevgili bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevgili tabi ki de
Bence arkadaş. Ama bana sorarsan bir kız ile erkek arkadaş olamaz. Ya sevgili olur ya da zevk arkadaşlığı. Bu ikisi de benim görüşüme ters.
Aşırı ilgili karşı cins arkadaşım yok. Olamaz.
Arkadaşlarım. Sevgilim geçmişte iyi gün dostu oldu maalesef.
Cok guzel ve ozel bi arkadasim var yetiyor bana
Yeterince arkadaş var ve hiçbir arkadaş sevgili yerini tutmuyor
Arkadaş, sevgilim olmuyor ki
Arkadaşça yaklaşır sevgili olmak ister
İlgilenmez kimse benimle
Menfaat de olabilir belli olmaz bu devirde
Hareketlerine göre degisir.
Sevgili arkadaşım dolu zaten
Arkadaş
Arkadaş
Sevgili bence
Arkadaş