Arkadaş olarak gördüğünüz kişinin sevgiliniz olma ihtimali var mıdır?

Sevdiğim kıza hislerimi söyledim ve bana "çok ama çok iyi birisin senin gibi birisi kolay kolay bulunmaz ama ben seni arkadaş olarak görüyorum" dedi.

Ya üzüleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Çok kötü durumdayım, zaman geçtikce bağladı beni kendisine. Onu unutmayı çok önceden denedim ama olmuyor. Onu görünce bütün çabalarım sona eriyor ve her seferinde ona bağlılığım bir kat daha artıyor. Canım çok yanıyor.

Geceler boyu dua ettim ama olmadı nasip değilmiş diyorum ama yine de vazgeçemiyorum. Ben onu unutmuş gibi yapmaya çalışacağım artık aklıma gelen tek şey bu. İlerde bana belki vurulur diye ümidim var yine de.

Bayanlar siz yakın erkek arkadaşlarınıza karşı hiç böyle hisler beslediniz mi? Arkadaşına karşı bu tür hisler besleyen olduysa sonunuz ne oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar uzun zamandan sonra tekrar merhaba.

Ben bu kızı unutmaya çalışıyorum 3 aydır görüşmedik ve üniversitemiz açıldı.Ben bayramda tamam artık sen istemiyorsan bende istemiyorum fazla uzatmanın manaası yok dedim ve arkadaş olarak kalalım dedim buda tamam zaten doğrusuda bu dedi.Biraz mesajlaştık falan sonra benim işlerimden dolayı araya yine mesafe girdi.Üniversite başladı selam veririm almaz oldu,benim oldğum yerden uzaklaşır oldu.Yine ne yaptım ki ben buna böyle trip atıyor anlamadım.
Arkadaş olarak gördüğünüz kişinin sevgiliniz olma ihtimali var mıdır?