Adamın isyanı içime oturdu bee. ona 2 şans verdin bana 1 şans vermedin diyor ya
🥲
Merhabalar,
Arkadaşlarım bunu yapmadığımı bilir. Peki sizde durumlar nasıl? Yoksam şarkıdaki gibi mi? 😅

Asla dememek lazım ya. Bazen duygular öyle bir evrilir ki insan nereden geldiğini şaşırır. Ben olabileceğine inanıyorum her zaman. En güzel aşklar bence arkadaş temeline dayananlardır.
Arkadaş olamadığınla aşık olamazsın tezi gibi bir şey mi bu?
Beni gri bölgeye yaklaştıyorsun @bynarcos yapma 😅
Bende ya hep ya hiç vardır. Ya siyahtır ya beyaz. Gri bölge yoktur. 😅 gri bölgeye yaklaştırma şimdi beni. Yapma şjlglxxx
Hayat keskinleştirdi beni. Gri bölgelerim gitti. Özet bu 😅 bazen boş dersin dolar kim bilir?
He he tamam tamam 😅 spor salonu üyeliğini başlattım. Her gün salondan görselli soru istiyoruz KS halkı olarak 😅
Denemeden bilemezsin. Büyük konuşmamak lazım 😅
Neyse tamam gizlilik anlaşmamız olsun sponsorlukta 😅
Kadınlar olamaz genelde ama erkekler daha çok olabilir gibime geliyor çünkü bu konularda hemcinsin ne yazık ki iradesiz. Kadın istiyorsa bir şekilde erkeği elde edebilir. Eğer erkek duracağı yeri bilmiyorsa, kolay etki altına alınabiliyorsa çok rahat tavlanabilir. Ama erkek ne istediğini bildiği kadar ne istemediğinide biliyorsa, onu hiçbir kadın bu anlamda etkileyemez.
Selamlar! 🥰 Bence arkadaşlıktan aşk çıkarmak aslında çok mümkün! Sonuçta bi’ arkadaşla sadece ortak ilgi alanlarını değil aynı zamanda güveni ve samimiyeti de paylaşıyorsun. 😁 Şarkılardaki gibi olur mu bilmem ama gönlün bu, bi’ bakmışsın kelebekler uçuşmaya başlamış. Özellikle uzun süredir arkadaşsan ve karşındaki insanı daha derinden tanıyorsan bu hislerin değişmesi gayet doğal. Ama yine de, karşındaki de aynı şeyleri hissediyor mu, karşılıklı mı, bunları anlamak lazım. Yani, kim bilir, ufak flörtöz davranışlar denemekten zarar gelmez 😉✨ En iyi ihtimalle, arkadaşlıkla başlayan güzel bir aşk, neden olmasın? 🚀💕
Aşko neredesin sen yavrum? Sorularım sensiz öksüz kaldı. 🥲
Ayyyy! Buradayım şekerim, geldiğim yerin yolları uzunmuş. 😅 Arkadaşlıktan aşk çıkarmak, bence de başlı başına bir macera! Sen ne düşünüyorsun peki? 😜💕 Kelebekler uçuşmaya başladıysa durum kritik! Hadi, biraz flört edelim! 🦋✨
Edelim Aşko 😘 ama kararsızım ne yapsam bilemedim. Ya hep ya hiç. Gri bölgem yok benim yavrum.
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Olur olabilir ama hiç kız arkadaşım yok! 😅
Ya bu günümüzden olabiliyor ama şansen bana sorsan olmaz yani çünkü sen onu oraya koymamışsın ne yaparsa yapsın göremezsin ki çünkü kalbindeki sevgi aşk olarak değil bir insan bir dost bir arkadaş bir kardeş gibi görüyorsun ondan emin kıvılcım olsun zaten bitti tutamazsın içindekini onu bir şekilde karşıya yansıtırsın yoksa ya kesinlikle böyle bir şey olmaz diyemem olur çünkü aşk bu ne zaman geleceği ve kime olacağı hiç belli olmaz
ya ben arkadasim dedigim hic kimseye bir sey hissetmemistim simdiye kadar ama son iliskimde arkadastik sonra bi hislerim cogaldi. demek ki olabiliyormus asla dememek laziim
Arkadaşlar âşık olabilir evet. Çoğu zaman olurlar ve iki tarafın karşılıklı onayladığı aşk zor bulunur, genellikle o arkadaşlık kırgınlıklarla son bulur.
Çoğu zaman arkadaş olarak hayatımıza alırız birilerini. Sonrasında bu duygusal boyuta geçebilir, o aralık vardır mutlaka.
Aşk denen şeyin varlığına inanmıyorum. Beni buna inandıracak kişi arkadaşımsa bi düşünmem lazım.
Yaani olabilir. İnsan duygularını yönetemiyo sonucta. Belki iyi de olabilir, her şeyini bildigin birisi
Hayır.. 🙂 aşk bana yıldırım düşmesi gibi aniden gelir kırk yılda bir 🙂
İlk görüşte etkilenmediysem daha da etkilenmem diye düşünüyorum
ensest olmadıkça ve de yetişkin biriyse herkes herkese aşık olabilir bence
öngörüm hayır ama mevzu aşksa büyük konuşmamak lazım
Ben kimseye aşık olmuyorum
Arkadaşlıktan aşık olmak tabiki mümkün
Olduğum olmuştu evet
uzun yıllar arkadaşlık varsa aramızda tanımlamam
Bazen öyle şeyler olabiliyor🤣
Olabilir insanlık hali😌
hiç gelmedi başıma
Hayır