Bazıları bazen çok komik!

Kesinlikle yalaka birisi benim arkadaşım olamaz. Özellikle iş ile alakalı ise o adamdan uzaklaşır ve asla aynı ortamda mecbur kalmadıkça bulunmamaya çalışırım.
1 yalaka
2 bugün başka yarın başka konuşanlar.
Nefret ediyorum bu kişilerden.
Sadece gündelik selam kelam o kadar, fazlası olamaz. Yalaka birini ne çekebilirim ne de arkadaş edinirim. Mevkilere karşı yalakalığı sevemedim. Kim olursa olursun haddini bildirdim bugüne kadar, hepsi tescillidir. 😃 Bir olayım bu aya sabittir.
Genelde iş yerinde oluyor bunlar.. Mecburen o da..
Sosyal çevremde takılmam öyleleriyle.. Ötede yalasın..
Teşekkür ederim köylüm.. 😄
Yalaka severim, yalasın dursun.
Yo, hiç yok.
Yani olsaydı severdim diyelim 😅
Teşekkürler efenim :))
Cevap
24Cevap
Evet böyleleri komik oluyor
Hem yalaka hem canım olanlar tam benlık. Asırı güzel makara yapılıyor onlarla. İyi ki varlar 🖤
Ooo ben sevmıyorum o zaman. Çok kalıplaşmış geldı bana 🥺
tabikide olabilir. hatta asiri karaktersiz olmasini isterim. böyle yüzüme gülüp arkamdan is cevirsin. en sevdigim.
Arada iyi gelmiyor değiller ama :D moralen iyi geliyor diyebilirim asdf yaparsın filan aslansın filan derler ya hani asdf
Yalaka sevgilim bile olmuştu. Bana da öğretmek için müdürlere benim ağzımdan güzel sözlü mesajlar atıyordu djsksd Allahım kusucaktım ya her yerde yalakalık geçiyor ama bana göre değil 😐
Olamaz. Yalaka insanlar en hoşnut olmadığım insan tipleri arasında yer alıyor. Her insanın bir onuru, gururu olmalı. İşi görülsün diye yağ çekmek ne rezalet bir davranış biçimidir böyle.
En nefret ettiğim ve dünya düzenini bozan nefes almayı hak etmeyen varlıklardır benim gözümde ne kadar yalaka varsa topunun... Anladınız siz boşluğa gelen kısımı
Yalakalığı anında hissederim. Kırmak istemem ama soğuk tavırlarımla belli ederim rahatsız olduğumu.
Böyle biriyle de arkadaşlık ilişkisi kurmam çok zordur.
bir samimiyet var bide yalakalık bunları iyi ayırmak lazım yalaka insanlardan pek hoşlanmam uzak dururum genellikle
Hayır tabikide. Yalaka biriyle arkadaşlık kurmazdım :-)
Olur yalaka severim fjfmf
😄
Baktım 😘
Aiiyy hiç haz etmemm. Neyseki çok sevimsiz biriyim de beni sevmiyor yalaka olanlar 🧘🏻♀️
Asla olamaz. Başkasına karşı dürüst olmayan bana karşı da olmaz
Yalaka birinden arkadaş olmaz çok kolay adam satarlar:)
Gayet güzel olur bunu mu dert edicem 🤷♂️ Hayatın tadını tuzunu zevkini çıkarırız beraber oh 😂
Benim sert sözlerime katlanacaksa buyursun olsun.
Sürüyle var maalesef iş arkadaşım hepsi mecburiyet işte
Olabilir bence yalaka olmaya varana kadar daha ne kötü karakterli insanlar var sonuçta
Arkadaşım olamaz. Yanımda bile bulundurmam.
Olamaz olduysada en kısa zamanda yol veririm
İşim olmaz böyle kişiler ile.
Nefret ediyorum onlardan
Olamaz. Yalakaaa insanlardan nefret ederim
Hayatımda öyle birileri hiç olmadı
Yalakalara işim olmaz
Yalaka biri benim arkadaşım olamaz...
Kesinlikle oyamaz mı diyim olur kullanır atarım
hayir HİC BİR ZAMAN OLAMAZ...
Olmazzz
Yalaka insan sevmem
Olamaz yalamasın kimseyi