Eski sevgilimlr bir sürü hadise yaşadık ilk önce bana sözlenelim dedi sonra beni terk etti beni terk ettikten 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedi ben pişman olduğunu düşündüm ve o görüşmeye gittim. Barışmak için gelmediğini söylemişti. Ama elimi tutmak istedi ama sarılmak istedi beni öptü de o buluşmada yanaşmaya çalıştı yani. 2020den beri sevgiliydik biz onunla ama son bir sene yani 2022de kendisi yurt dışına gitti bu sene yazın döndü ve hiç beklediğim gibi karşılanmadım. Ben hâlâ onu seviyorum ama belli etmemek için seni arkadaş gibi görüyorum dedim o buluşmada gözlerimde doldu yani benim için bayağı karışık ve kötü bir buluşmaydı ona sordum ailen beni istemiyor mu diye "Neden istemesinler fıstık gibi kızsın dedi" ben öyle birşeyi hiç olmadı sayıyorum sende öyle yap dedi. En sonda ben kendimi biliyorum çünkü dengesizim yazarsam bile sana birdaha kabul etme dedi. Ve hiç görüşmeme kararı aldık hâlâ aklımda bunca olan şeye rağmen sizce neden bunları yaptı eski sevgilim ve ben bunları nasıl aşarım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence direkt o an aslında onu sevdiğini ama belli etmek istemediğin için arkadaş kalmak istediğini söyle. Başka türlüsü yok dönmezse de o dönmesin sen bir ömür pişmanlıkla mı yaşayacaksın.
Ayrıca dengesizim yazarsam da kabul etme demek ya sana karşı boş olmadığını gösterir ya da 1 yıl sonra seninle görüştüğünde önceden seninle ayrılmış olmakla doğru bir karar verdiğini düşünmüş olabilir
Artık konuşmuyoruz ağustostan beri konuşmuyoruz.. Dönmez mi sence?
Denemeden bilemezsin ilk adımı atman lazım
Asla atmam
Mallık bu
Neden mallık beni terk etti diyorum sonrasında barışmakta istemedi
Sen arkadaş kalalım dersen o da öyle der
Ben arkadaş kalalım demedim ilk beni gördüğünden itibaren barışmak için gelmedim dedi. Neden birden sözlenmekten vazgeçtin diye sordum birbirimize göre olmadığımızı anladım dedi sonrasında bende seni sevgilim olarak görmüyorum artık dedim o da bende dedi. Aslında bizden arkadaş olurdu ama olamadık mahvettik dedi
E o zaman niye görüşmek istemiş çok saçma ya kusura bakma ama exinin kafasına sokayım
En sonda da ben yazsam da bundan sonra sen kabul etme dedi son olarak "Arkadaş mı kalalım yoksa hiç konuşmayalım mı dedi bende hiç konuşmayalım dedim arabanın kapısını kapattım el salladım ve gitti" bu kadardı. Sence artık dönmez mi
Bilemeyiz ama şunlar çok çelişkili.
Ayrıldınız ve uzun bir aradan sonra görüşmek isteyip barışmak için gelmedim dedi
Dengesizim yazsam da kabul etme dedi?
E o zaman buluşmanızın amacı neydi? Neyi planlıyordu ki?
Buluşmada yılıştı bana sonra fazla yılışınca bende rahatsız oldum o da özür dilerim dedi ama şunu hatırlıyorum kafam onun omzundayken ağlıyacak gibi oldum gözlerim doldu ama kendimi tuttum. Sonra buluştuğumuzu annene haber vermeseydin keşke dedi neden dedim artık görüşmediğimiz için görüştüğümüzü bilmesinler dedi. Bana çok uzak davrandı
Muhtemelen senden faydalanmak istemiş. Çirkince
Evet fazlasıyla çirkince. Peki artık pişman olup beni eskisi gibi sevme ihtimali yok mu
Bence pişman olsa bile böyle birisini affetmen senin için hata olur. Aynı şeyin kız kardeşinin başına geldiğini düşün
Peki neden o cümleyi kurdu "yazsam bile isteme"
Bence boş ver bunları. Seninle sözlenecekken terkedip giden ve seni evliliğe değer görmeyip üzerine dalga geçer gibi görüşmek isteyin ve çirkinleşen bir varlık o.
Aslında kendisi de farkında sana layık olmadığının ben yazsam bile isteme diye uyarıyor seni.
Yani artık düzelme ihtimali yok mu
Düzelecek olsa bu son bulmanızda düzelmez miydi?
Öyle evet üstünden de 2 ay geçti ben ileriki zaman için söylüyorum mesela 5 6 ay sonra dönse neden döner