Sizce neden bunları yaptı?

Eski sevgilimlr bir sürü hadise yaşadık ilk önce bana sözlenelim dedi sonra beni terk etti beni terk ettikten 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedi ben pişman olduğunu düşündüm ve o görüşmeye gittim. Barışmak için gelmediğini söylemişti. Ama elimi tutmak istedi ama sarılmak istedi beni öptü de o buluşmada yanaşmaya çalıştı yani. 2020den beri sevgiliydik biz onunla ama son bir sene yani 2022de kendisi yurt dışına gitti bu sene yazın döndü ve hiç beklediğim gibi karşılanmadım. Ben hâlâ onu seviyorum ama belli etmemek için seni arkadaş gibi görüyorum dedim o buluşmada gözlerimde doldu yani benim için bayağı karışık ve kötü bir buluşmaydı ona sordum ailen beni istemiyor mu diye "Neden istemesinler fıstık gibi kızsın dedi" ben öyle birşeyi hiç olmadı sayıyorum sende öyle yap dedi. En sonda ben kendimi biliyorum çünkü dengesizim yazarsam bile sana birdaha kabul etme dedi. Ve hiç görüşmeme kararı aldık hâlâ aklımda bunca olan şeye rağmen sizce neden bunları yaptı eski sevgilim ve ben bunları nasıl aşarım?
Sizce neden bunları yaptı?