Knk dediğim çocuktan hoşlanıyorum , aramız iyi yakınız. Şakalaşıyor benimle, sinir ediyor beni güldürüyor da. Aramızda bi konuşma geçti. Şöyle oldu konuşma:
Ben: Nolduuuu bugün biliyor musunnnn
O: Noldu hocam
Ben : Tuvallette adın geçti bi kız seni konuşuyordu ama kimdi görmedim. Yazınca aklıma geldi.
O: İnşallah kötü şeyler atıp tutmuyolardir
Ben: Nch galiba senden hoşlanan biri kimdi görmedim sadece adın geçti orası net
O: Anladım hocam nch ne bu arada
Dedi buradan sonra kaynadı ztn konuşma görüşürüz falan dedik sonra. Sizce neden tepkisiz kaldı böyle?
Güncellemeler:12 dkAramiz iyi yakınız. Şakalaşıyor benimle, sinir ediyor beni güldürüyor da. Böyle diyince bir şey demedi? Neden sizce?
Ben: Nolduuuu bugün biliyor musunnnn
O: Noldu hocam
Ben : Tuvallette adın geçti bi kız seni konuşuyordu ama kimdi görmedim. Yazınca aklıma geldi.
O: İnşallah kötü şeyler atıp tutmuyolardir
Ben: Nch galiba senden hoşlanan biri kimdi görmedim sadece adın geçti orası net
O: Anladım hocam nch ne bu arada
Dedi buradan sonra kaynadı ztn konuşma görüşürüz falan dedik sonra. Sizce neden tepkisiz kaldı böyle?
Güncellemeler:12 dkAramiz iyi yakınız. Şakalaşıyor benimle, sinir ediyor beni güldürüyor da. Böyle diyince bir şey demedi? Neden sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sorunun benzerini görmüştüm sanki
Evet fazla cevap gelmediği için. Nolur ban yemiyim ya kimse cevap vermiyor ztn 😔
Detayını bilmediğim için kesin yorum yapamam ama hisleriniz karşılıklı deildir
Detaylı bir şey yok ki aramız iyi işte sürekli beni delirtme çabası içerisinde başarıyor da. Şüphe duyduğum tek şey arkadaşlarımla aynı ortamda olunca bana onlardan farklı davranması farklı gülüp farklı bakması. Neden ki 🤧
Belki başkaları normal arkadaştır sen daha iyi arkadaşısındır. Daha fazla belirtisi var mı
Olabilir 🙂. Mesela aynı ortamda olduğumuzda onlara bir şeyler soruyor teker teker bana bir sey demiyorum arkasını dönüp yandan böyle tuhaf sırıtıyor işte. Ya da bi keresinde arkadaşına otobüste yer tutması için söylemiştim ama gidince o vardı moralim bozuk olunca ya da rahatsız olduğumda fark edip soruyor mesela
Dediğinin başını anlamadım ama 2. dediğine gelecek olursam bu bana da oluyo yani, yakın olduğum bi kız var morali bozuk olduğunda anlıyorum ama ondan hoşlanmıyorum
Şöyle yani arkadaşlarımla konuşuyoruz. Yanımıza geliyor onlarla konuşuyor bir şeyler soruyor. Bana da sadece bakıyor. Böyle tatlı bi gülümseme gülen gözlerle bakma falan oluyor sadece. Hm olmaz yani bizden 😕
Yani arkadaş olarak görüyo seni bence ama şu an cesaretini toplayıp ondan hoşlandığını söyle eğer kaybetmeyeceğini düşünüyosan
🙁😞 neyse alışkınım ztn. Söyleyemem daha yeni. Ama belli edebilirim ama nasıl?
Nasıl belli edebilirsin ben de bilmiyom çünkü sevdiğim kıza duygularımı paylaşmaya çalışmadım ama şu an söyleyemem diyosan biraz zaman geçmesini bekle öyle söylersin
Söylesene bir şey kaybetmezsin. En fazla reddedilirsin nasıl biri olduğunu anlarsın iyice
Reddedilmekten ziyade utangaç birisiyimdir kolay kolay söyleyemem
Aynı ben. Ama yaptım reddedildim üstelik aşırı utangaç biriyim. Ama dayanamadım iyi de yapmışım. Gerçek yüzünü gördüm ve kurtuldum. Yeni bi aşka yelken açtım
Hayırlı olsun o zaman. Belki ben de söylerim biraz düşünmem lazım ama büyük ihtimalle kabul etmez ve kaybedebilirim onu napabilirim
İnşallah. Bencede, söylersen birlikte olma ihtimalin var ama kaybetme ihtimalinde varmış. Bence biraz tepkisini falan ölç yakın falan olunca bu konulara girince noluyor falan diye
Tamam dediklerini yaparım. Her şey için teşekkürler iyi bir dayanışma oldu :)
orada mısın?
Rica ederim ne demek. Kb uyuyakalmışım öylece 🤧
Sorun yok. Yazman yeterliydi
Uyurken yazamazdım 😂
Ondan kastetmemiştim aslında
Ya?
Yani dert etme demek istemiştim sorun yok
Ha anladım 😊