Sizce neden bunu yaptı?

Benim bir arkadaşım vardı sanaldan 4 aydır tanıdığım bir kız. İşte biz arkadaştık gayet iyi anlaşıyoruz vs sonra bana eski sevgilisini anlattı. Eski sevgilisi olacak kız bu kıza bir sürü şey yaşatmış hastaneye düşmesine sağlığının bozulmasına kadar her şeyi yaşatmış yani. Ondan nefret ediyordu doğal olarak Allah'a havale ediyorum vs diyordu bende ona destek olmaya çalışıyordum elimden geldiğinde. Ancak bir süre sonra ne olduysa sevgili olmuşlar tekrar ve onunla sevgili olduğundan beri bana asla yazmamaya yazsam da takmamaya başlamıştı. Bende bu duruma açıkçası üzülüp yazmıştım durumu belirtmek adına. Bana tam olarak şunları dedi o benim sevdiğim kız o varken başkalarına vakit ayıracak değilim gitmek istiyorsan sen bilirsin. Kendisine yıllar önce yapmadık şey bırakmayan kişiyi şimdi bana karşı savundu. Ve ben bunları ona anlatınca beni her yerden engellemeyi tercih etti üstüne sevgilisine de beni engelletmiş. Ben sadece iyiliğini düşündüm ve benle hiç konuşmamasına olan üzgünlüğümü dile getirmiştim hepsi buydu. Ama verdiğim değerin sonu engellenmek oldu..
Sizce neden bunu yaptı?