Sizce neden yaptı bunu?

2.5 yıllık bir ilişkim var ve mecburi olarak ikimiz şu an farklı şehirlerdeyiz 7 aydır birbirimizi hiç görmüyorduk. Çok kötü kavga ettik birkaç gün sonra mesaj attı "Bana beni aldatmadığını ihanet etmediğini göster bugün buraya biletini alıp istediğin yüzüğü alıp tüm geçmişi silip atacaz" "Annene mesaj atıp onada söylicem buraya gelceğini ve yüzük takacağımı" diye. Gittim her şey çok güzeldi ama yüzükten hiç bahsetmedi sürpriz yapar falan diye düşündüm o da olmadı en son gideceğim gün sordum yüzük demiştin sen diye. Maddi durumu bahane etti bir iki aya falan demeye başladı borçlar falan diyerek. Sorun şu ki şu an 8 bin lira maaş alıyor ödeyeceği borç aylık 1500 maks 1500 ev kirası kendi giderleri. Ben zaten bu iki yıllık süreçte bir kez olsun maddi olarak hiçbir şey beklemedim ondan bir kız olarak böyle bir şeyden de utanırım ama o borçlar bir anda habersizce gökten zembille inmedi hepsi önceden zaten vardı ve vaat veren de kendisiydi. Ben bana bir şey almadığı için zaten kızmam parasında pulunda gözüm yok ve zaten işe başlayalı birkaç ay oldu öncesinde işi bile yoktu buna rağmen hep yanındaydım siz anlayın paragöz olmadığımı. Sadece beni inciten vaat verip yapmaması. Madem yapmayacaktı neden heveslendirdi beni?

00
Sizce neden yaptı bunu?