Aşk uğruna bile bile hata yaptın mı, sakıncası yoksa o hata neydi?

#DeliMavi
26 EKİM 2023
Aşk uğruna bile bile hata yaptın mı, sakıncası yoksa o hata neydi?

#DeliMavi
26 EKİM 2023
Ben aşık olmadım hiç zaten şu an da da aşka inancım yok.. zaten aşık olursam da sevdiğim kadın için yapmayacağım şey olmaz. ama önce beni aşka inandıracak kadar sevecek birisi çıkması lazım karşıma..
o da zor olduğu için şu an beklentim de kalmadı.. ama bence insanların en sık yaptığı hata kendilerini sevmeyeni sevmek ve güvenmektir..
hatta seveni sevmiyorlar bu devirde zaten. kim değer vermiyorsa gidip onu seviyorlar her zaman..
her türlü maddi manevi ihtiyacını karşılamak, onu severken kendimden çok sevmek. kendimin ihtiyaçlarını 2. plana atıp onun istekleri için uğraşmak. kendi dertlerimi, isteklerimi görmezden gelip onun dertlerini, isteklerini gidermeye yönelik yaşamak
😂😂 10 dakika falan yağmur altında beklemiştim abla 😂
Çok beklemişsin🤣🤣
Sigara içene kadar abla işte 😂
🤣🤣🤣🤣
Hayatımın merkezine koymak
Cevap
22Cevap
İnandım, O öyle biri değil diye savundum, aptallık ettim.
Çok değer verdim sevdim ilgimi alakamı gösterdim o ne yaptı 🙁 önyargılı davrandı reddetti
Olumsuz olan tüm detaylar hata olarak kabul edilebilir. Fakat güzel geçirilen zamanları düşününce bunlar çürüyor ise hataları pek düşünmemek gerekiyor. Elbette bazı sınırlar vardır bu sınırlar korunmalı ve dikkat edilmeli
Aşkı yakıştırmak oldu, asla yan yana gelmeyeceklere..
Türk kızlarına bakmaktı. Artık sadece amerikan kızlarına bakıyorum çok güzeller ve sarışınlar at gibiler maşaallah. rabbim onları nazarlardan esirgesin. boyları boy versin soyları soy versin.
Birine karşı değil de direkt kendime yaptığım hatalar oldu. Mesela o kişiye açılamayıp fakeden konuşup sonra kendimi afişe etmek zjxhdhdh
Sevmek sonunu bile bile sevdim belki bir umut gitmez diye ama sonuç aynı oldu
Anlattığım zaman başkalarına hata olarak görünebilir ama ben yaptıklarımdan pişman değilim. Yine olsa yine yaparım.
Bi ara kız istemiyor diye arkadaşlarla ilişkimi kesmiştim slaktım işte
Hatasız kul mu var yaşanması gereken birşeyin önüne kimse geçemez diye bakmak gerek her şey biz insanlar için iyide kötüde önemli olan ne anlam çıkarmak
Zincirlenmiş gibi, her şeye "he" drmek.
Yanakları tatlı olur niyetine Şekersiz çay içtim
Hep doğruyu yaptım da …. Doğru bu dünyaya fazla
Bazılarına ederinden fazla değer verdim..
Beni sürekli terk etmek istemesine rağmen iki gün bekleyip yüzsüz gibi her seferinde yazdım ve barışmak için çabaladım
Evlendim, daha ne olsun 😂
Bu hata mı?🤣🤣
Deme deme öyle deme yaaa😅
Bak bu iyiymiş 🤣🤣🤣
Maşallah, Rabbim ağzınızın tadını kaçırmasın.
Amin.
kendi kişiliğimi bastırdım bence en büyük hata budur. karşındaki seni sen olarak kabul etmeli
Ikinci sans vermistim
Öyle büyük bir hata olmadı.
Aşk uğruna hoc hata yapmadim
Henüz hata yapmadım çok şükür.
Aşık olmakla yaptim :D
Çok güvendim.. Hiç gitmeyecekmiş gibi...
Fazla güvendik sırtımızı dayadık
Güvenmek… Çok güvenmek…
İnandım, güvendim, fedakarlıklarım çok oldu, fazla sevdim, fazla değer verdim..
Kendimden ödün verdim.
Yapmışımdır.. 🤭
Hatasız aşk yok ki çünkü fedakarlık istiyor...
Fazla anlam yükledim
Yaptım evet, özel😅
Pilot olmadim
Bir sürü şey yapmişimdir 😂
Güvendim.
6 yıl peşinden koştum
Çok şükür yapmadım
Yok daha hata yapmadımki
Evlendim
Yapmadım yapmak ısterım mr k..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?