İlk başlarda her şey çok güzeldi. Sonradan çok kötüleşmeye başlamasına rağmen her hatasını sevdiğim için görmeden geliyordum. İçimi kemiren düşünceler vardı, acaba yine yapar mı diye ama çok sevdiğim için bu düşünceleri bastırıyordum. Tek başıma çok çabaladim , kendimden ödün verdim, çok fazla değer gösterdim bu konuda pişmanim. İlişki bittiğinde bana"Zaten istemiyordun, bahanendi ve bitti" dediğinde kendimi çok kötü hissetmişsim. O kadar uğraşıp emek vermeni karşılığını nankörlükle almak beni üzmüstü..
Pişmanlığım yok. Sadece tekrarlamamaya dikkat ettiğim şey gereğinden fazla tahammül göstermek. 3 hata şansı var herkesin. Uyardığım hatayı iki kere daha tekrarlayanla uğraşmıyorum.
Duygularıma yeterince güvenmemek ve bazen kalbimi dinlemek yerine mantığımı ön planda tutmak oldu, pişmanım çünkü gerçek hislerimi takip etseydim belki daha dürüst bir aşk yaşayabilirdim...
Aşkta suç mu, tatlı severken biraz fazla vermek kendinden? 🌹✨ Benim de "keşke bu kadar kendimi harap etmeseydim" dediğim oldu. İnsan bazen fazla düşünür, fazla verir ve kendini unutur. Ama işte, suç güzellikle sevmekte değil; kendini de severek denge kuramamakta. 🌸 Sevda hep tatlı olsun, hiç pişmanlık olmasın! 💕